lakossági ügyfelek

változás a szolgáltatói díjterheléseknél 2016-ban

Az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. fokozatosan átveszi a villamosenergia-, földgáz- és a távhőszolgáltatás ágazataiban a lakossági, kisüzleti és közintézményi ügyfelek egyetemes szolgáltatásban történő ellátását.

Ez a változás érinteni fogja a szolgáltatói díjterheléseket. Készítettünk egy rövid tájékoztatót a változásról, kérjük olvassa el! 

 

elszámolási és forintosítási információk

Általános tájékoztató a Parlament által elfogadott, fogyasztói kölcsönszerződéseket érintő módosításokról szóló törvényekkel kapcsolatban, továbbá tájékoztató a 2014. évi XXXVIII. törvény szerinti perekről és az elszámolás megküldésének határidejéről.

 

hitelek

K&H törlesztéscsökkentő hitel

 

váltsa ki lakáshitelét!

bármely banknál meglévő, elszámolással érintett, ingatlanfedezetes hitel kiváltására

 

 

K&H személyi kölcsönök

 

egyszerűen, ingatlanfedezet nélkül!

átalakítaná otthonát, autót venne vagy lecserélné drágább hiteleit? Terveit kedvező, fix havi törlesztőrészlet mellett valósíthatja meg, induló díj nélkül. THM: 13,8-20,7%

elektronikus szolgáltatások

K&H e-bank

 

A K&H e-bank szolgáltatással kényelmesen, biztonságosan intézheti pénzügyeit a nap 24 órájában, a világ bármely pontjáról. 

K&H mobilbank

 

A K&H mobilbank szolgáltatással okostelefonjáról intézheti mindennapi pénzügyeit a K&H e-bank fő funkcióinak használatával.

 

 

      

  hasznos

  valutakalkulátor

  deviza és valuta árfolyamok

  K&H befektetési alapok árfolyamai

  információk

    © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!