betétikártya-szolgáltatás
[K&H Mastercard arany bankkártya]

élvezd az extra szolgáltatások minden előnyét

 • ingyenes K&H prémium asszisztencia és beépített utasbiztosítás
 • nemzetközileg elfogadott, prémium bankkártya
betétikártya-szolgáltatás
[K&H Mastercard arany bankkártya]
válaszd új Mastercard arany bankkártyánkat, és használd ki a kártyádhoz tartozó előnyök mindegyikét!

fizess a mobiloddal!

Android operációs rendszerrel a Google Pay a legmodernebb fizetést teszi lehetővé, kényelmes és biztonságos:

 • a mobilod mindig kéznél van, a bankkártyádat otthon is hagyhatod
 • ami kell hozzá: legalább Android 5 operációs rendszerrel működő, NFC-képes telefon, valamint K&H Mastercard/Maestro bankkártya
 • a szolgáltatás a K&H mobilbankba van építve, így nem kell külön applikációt letöltened

megnézem

iOS operációs rendszer esetén az Apple Pay gyors, egyszerű, biztonságos fizetési megoldás, a bankkártya fizikai használata nélkül, iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készülékén.

megnézem

részletek

online vásárlási biztosítás

az Online vásárlási biztosítási csomag 3 féle védelmet nyújt
 • kiterjesztett garancia
  A K&H Mastercard arany bankkártya-nak online vásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefon, laptop, hűtőgép, TV) meghibásodására szóló legalább 24 hónapos gyári jótállást további egy évvel meghosszabbodik. Kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető a biztosított elektronikai berendezések / háztartási készülékek eredeti beszerzési árának értékéig, de legfeljebb 175 000 forint összeghatárig.

 • legjobb ár garancia
  Amennyiben egy termék megvásárlását követő 30 napon belül a megvásárolt termékkel teljesen egyező terméket a biztosított megtalálja egy másik webáruházban alacsonyabb áron, a két ár közötti különbözet maximum 700 000 forint értékben visszatérítésre kerül.
  A termék minimális ára: 17 500 forint, a minimális árkülönbség 17 500 forint.
 • termékbiztosítás – lopás vagy rongálódás esetére
  A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700 000 forintig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

részletek és regisztráció

 regisztrálj egyszerűen

1. kártya ellenőrzése
Látogass el a mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattints az "Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok" gombra, majd írd be bankkártyád első 8 számjegyét a felugró ablakban. Ha a kártyád alkalmas a biztosítás igénybevételére, akkor kattints a megjelenő "Aktiválás most" gombra. Ezután átvezetünk az AXA weboldalára, ahol a regisztrációhoz meg kell adnod a bankkártyád első 6 számjegyét és az e-mail címed.

2. a biztosítás megerősítése
A biztosítási kötvény visszaigazolása azonnal megérkezik e-mail fiókodba.

3. add hozzá a Wallethez
Add hozzá Online vásárlási biztosításod az Apple Wallethez (iOS) vagy a YourPass alkalmazáshoz (Android)

4. érdeklődés a biztosítással kapcsolatban
Kérdés vagy biztosítási esemény bejelentése esetén kérjük, hívd a +36 1 224 1127 számot. Egyszerűen azonosíthatod magad a kötvényszámmal, majd kövesd a biztosító utasításait.

5. éves megújítás
A biztosítás érvényessége 12 hónap. A lejárat előtt 30, illetve 7 és 1 nappal emlékeztető e-mailt küld Neked a biztosító, amely az AXA biztosítási kötvény megújítási oldalára mutató linket tartalmazza.

6. újraregisztrálás
Csak akkor szükséges újra regisztrálnod, ha kicsúsztál a megújítási határidőből.

A kiterjesztett garancia, a legjobb ár garancia valamint a termékbiztosítás (együttesen „online vásárlási biztosítás”) elektronikai vagy háztartási termékekre érvényes, amit az arra jogosult regisztrált kártyával online vásárolt bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból - akár saját használatra, akár ajándékba.

Az online vásárlási biztosítás részletes feltételeit „Online vásárlási biztosítás az arra jogosult Mastercard kártyabirtokosok számára” az  Általános Szerződési Feltételei dokumentum tartalmazza. A feltételek tartalmazzák a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről a mastercard.hu/biztositas oldalon találsz.”

biztonság, bármerre jársz!

a kártyához K&H prémium asszisztencia és utasbiztosítás tartozik:

 • bankkártya, kulcsok és hivatalos okmányok pótlása
 • utazási segítségnyújtás, baleset és poggyász biztosítás
 • sürgősségi egészségügyi költségek átvállalása
 • jogi segítségnyújtás

utazz kényelmesen, stressz nélkül!

a Budapest Airport gyorsítósáv szolgáltatással gyorsabban juthatsz el a biztonsági ellenőrzésig, így időt takaríthatsz meg egy finom kávéra vagy könnyű snack-re, melyet utazás előtt a Mastercard Airport Lounge-ban fogyaszthatsz el
(a Lounge-ba történő belépés díja 4.000 Ft/alkalom)

külföldön történő kártyás vásárlásról itt tájékozódhatsz

széleskörűen használható készpénz felvételre és fizetésre

 • minden Mastercard emblémával ellátott boltban, az interneten és ATM-nél is használhatod 
 • érintésmentes fizetésre is alkalmas bankkártya
 • bankkártyádat digitalizálhatod a K&H mobilbankban és kényelmesen fizethetsz vele Android vagy iOS eszközöddel is

hirdetmények

K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek

tájékoztatók

Biztosítási tájékoztató K&H Mastercard arany érintőkártyákhoz kapcsolódóan
Biztosítási termékismertető - K&H Mastercard arany bankkártyákhoz és K&H Mastercard World Elite hitelkártyákhoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás
Pótlap az érvényben lévő és az újonnan megkötött K&H Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyákhoz, érintőkártyákhoz és hitelkártyákhoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítási illetve a „K&H választható utasbiztosítás bankkártyákhoz” szerződésekhez
KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, valamint a Természetes személyeknek szóló Betéti bankkártya hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.