K&H Csoport

a K&H Csoport tagjai

A K&H Csoport több területen, átfogó és hosszú távú programmal igyekszik hozzájárulni, hogy felelős döntésekkel legyen jelen az őt körülvevő gazdasági, társadalmi és természeti környezetben, és ezzel hozzájáruljon a jelen és a jövő társadalma számára a teljes élet megvalósulásához.

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.

társadalmi felelősségvállalás

társadalmi felelősségvállalás

K&H Csoport célja, hogy dinamikus működése során úgy hozzon okos döntéseket, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára felelősségteljesen biztosítsa a teljes élet megvalósítását. Erre törekszik a Csoport minden kezdeményezésével kapcsolatban, minden üzleti és társadalmi döntésének meghozatalakor ezt veszi figyelembe. A K&H tudja (és eszerint cselekszik), hogy a társadalmi felelősségvállalás nem merül ki a jó ügyek támogatásában, annál sokkal több. A felelős intézmény tevékenységének minden részletét áthatja ez a szemlélet, az ügyfélkiszolgálástól a termékfejlesztésen át épületeinek működtetéséig. A K&H négy területre fordít kiemelt figyelmet, melyek a következők:

támogatási területek

támogatási területek

A K&H Csoport fontos feladatának tekinti, hogy ne csak magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokkal legyen jelen Magyarországon. Alaptevékenységén túl és lehetőségeinek megfelelően számos területen nyújt támogatást. A K&H Bank támogatási stratégiájában az alábbi négy fő területre összpontosítja a figyelmet és az erőforrásokat:

K&H Egészséges Társadalomért Alapítvány

K&H Egészséges Társadalomért Alapítvány

A K&H Bank összeolvadással egyesítette a korábban működő három K&H-s alapítványt, így 2021. február 16-tól K&H Egészséges Társadalomért Alapítvány néven működik a közhasznú alapítvány.

K&H művészeti gyűjtemény

K&H művészeti gyűjtemény

A K&H Csoport a hazai vállalatok közül elsőként építette újjá képzőművészeti gyűjteményét, mely mára az ország egyik legkorszerűbb vállalati kollekciójává vált. A „művészet egy jobb, teljesebb világért” című kollekció, melynek létrehozásában és további gyarapításában művészeti szakértő csoport működik közre, egyaránt megjeleníti a jelenkor képzőművészeti tendenciáit és a K&H által vallott olyan alapértékeket, mint a dinamizmus, a megújulni tudás és a tartós értékteremtés.

vonzó munkahely

vonzó munkahely
A K&H Csoport legfontosabb erőforrásának munkatársait tartja, és hisz abban, hogy csak elégedett, kellően motivált, és magas szakmai tudással rendelkező munkavállalókkal lehet sikeres. Éppen ezért a humán erőforrás menedzsment minden területén igyekszik a munkavállalók elvárásainak és a vállalat igényeinek összehangolását támogató környezetet teremteni.