K&H alapítványai

A K&H Bank az alábbi alapítványokkal rendelkezik, amelyek célkitűzéseinek megfelelően segítik a kiválasztott területek fejlődését.


K&H Táncsics Művészeti Alapítvány - a Nyitott Társadalomért
Az Alapítvány célja a társadalmi haladás segítése a társadalmi szervezetek, kezdeményezések ösztönzésével (többek között szociológiai, politológiai kutatások és fiatal politikusok nemzetközi tapasztalatszerzésének támogatása révén), valamint a független magyar sajtó kiteljesedésének és az ebben közreműködők támogatása (többek között alkotók, alkotó közösségek, periodikák, képzések által). Az Alapítvány további célja, hogy elősegítse művészeti értékek megőrzését és gyarapítását, többek között, az alkotó munka, a kiállítási terek, a műfordítói tevékenység és a kulturális sajtó támogatása révén.

K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Az Alapítvány célja a hazai egészségügyi kultúrát javító tevékenységek támogatása, többek között, az „elsődleges megelőzés” új formáinak elterjesztésén és a gyógyító ellátásban résztvevők segítése révén.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a társadalmi szervezetek, alapítványok számára felajánlható személyi jövedelemadó 1 százalékáról a K&H gyógyvarázs program javára is rendelkezhetsz:

K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
adószám: 19009485-1-43

K&H Magyar Tudományért, Műszaki Haladásért és Közgazdászképzésért Alapítvány
Az Alapítvány célja a magyar tudományos haladást, a műszaki és ipari formatervezési fejlődést szolgáló tevékenységek ösztönzése, többek között a természet- és a társadalomtudomány területének támogatása, a műszaki és iparművészeti egyetemek, főiskolák kutatási programjainak, az egyes kutatóhelyek tárgyi feltételeinek javítása révén. Célja továbbá a magyar gazdaság fejlődésében kulcsszerepet játszó közgazdasági tevékenységek ösztönzése, többek között a közgazdászhallgatók külföldi továbbképzési lehetőségeinek segítésével, illetve fiatal szakemberek (oktatók és hallgatók) támogatása révén.

Amennyiben az alapítványok munkájával, támogatói tevékenységével kapcsolatban további információkra lenne szükséged, kérjük, keresd Győri Erzsébetet.
(224.sz. ügyvédi iroda, 1363 Budapest, Pf. 117., Tel.: +36 1 331 6117,e-mail:gyori.erzsebet@t-online.hu)