tartós partnerkapcsolatokat építünk

kapcsolat

független vállalati megoldások Európa szerte független vállalati megoldások Európa szerte

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

A K&H Bank az Euronext tőzsdén jegyzett integrált bankbiztosító, a belga KBC csoport tagja, melynek világszerte több mint 36 000 elkötelezett munkatársa dolgozik az Ön sikeréért. Rendkívül fontos számunkra a helyi viszonyok minél alaposabb ismerete.

Így tudjuk még jobban megérteni ügyfeleinket, ezáltal tudunk hatékonyan és proaktív módon reagálni a változásokra, s személyre szabott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kielégíteni ügyfeleink igényeit. Ez egyben azt is jelenti, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a piacok és a gazdasági környezet változásait.

A KBC csoport tőkeereje és megnyugtató likviditási helyzete biztosítja a K&H Bank számára a folyamatos és fenntartható növekedés lehetőségét.

A stabil és független tanácsadót kereső vállalati ügyfelek szívesen választják a K&H-t pénzügyi partnerüknek, mivel a nagyvállalatok banki kiszolgálása terén közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Azon kevés hazai pénzügyi szereplők egyike vagyunk, aki kimagasló minőségű hitelportfóliójának köszönhetően a válság éveiben és azt követően is képes volt pénzügyi eredményességét fenntartani.

A piacon kimagasló hitel / betét mutatónk a biztosíték arra, hogy sem tőke, sem pedig a likviditási oldalról hitelezési tevékenységünk nem ütközhet korlátokba.

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinket professzionális pénzügyi tanácsokkal és megoldásokkal szolgáljuk ki.

hírek és hivatalos közzétételek hírek és hivatalos közzétételek