tartós partnerkapcsolatokat építünk

kapcsolat

Patrick Van Overloop

Patrick Van Overloop

az Üzleti ügyfelek divízió vezetője, a Vezető Bizottság tagja

„A K&H Bankkal Ön egy hosszú távú és együttműködésen alapuló kapcsolat mellett dönt. Amennyiben lehetőséget biztosít számunkra, hogy minél alaposabban megismerhessük vállalkozásának mindennapjait és működését, akkor a magas színvonalú, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal tudjuk segíteni Önt céljainak megvalósításában. A biztos siker záloga dedikált kapcsolattartóink, szakértő kollégáink és felsővezetőink teljes körű elkötelezettségében rejlik. Az ÖN vállalatának sikere, a MI személyes ügyünk!”

tekintse meg videónkat, melyből megtudhatja, ügyfeleink mit gondolnak rólunk! tekintse meg videónkat, melyből megtudhatja, ügyfeleink mit gondolnak rólunk!

független vállalati megoldások Európa szerte független vállalati megoldások Európa szerte

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

A K&H Bank az Euronext tőzsdén jegyzett integrált bankbiztosító, a belga KBC csoport tagja, melynek világszerte több mint 36 000 elkötelezett munkatársa dolgozik az Ön sikeréért. Rendkívül fontos számunkra a helyi viszonyok minél alaposabb ismerete.

Így tudjuk még jobban megérteni ügyfeleinket, ezáltal tudunk hatékonyan és proaktív módon reagálni a változásokra, s személyre szabott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kielégíteni ügyfeleink igényeit. Ez egyben azt is jelenti, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a piacok és a gazdasági környezet változásait.

A KBC csoport tőkeereje és megnyugtató likviditási helyzete biztosítja a K&H Bank számára a folyamatos és fenntartható növekedés lehetőségét.

A stabil és független tanácsadót kereső vállalati ügyfelek szívesen választják a K&H-t pénzügyi partnerüknek, mivel a nagyvállalatok banki kiszolgálása terén közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Azon kevés hazai pénzügyi szereplők egyike vagyunk, aki kimagasló minőségű hitelportfóliójának köszönhetően a válság éveiben és azt követően is képes volt pénzügyi eredményességét fenntartani.

A piacon kimagasló hitel / betét mutatónk a biztosíték arra, hogy sem tőke, sem pedig a likviditási oldalról hitelezési tevékenységünk nem ütközhet korlátokba.

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinket professzionális pénzügyi tanácsokkal és megoldásokkal szolgáljuk ki.