lízing kalkulátor

ez a mező kötelező
ez a mező kötelező
ez a mező kötelező
vállalati ügyfélszolgálat további részletek
A K&H Csoport folyamatosan nyomon követi a nemzetközi helyzetet és az életbe lépő kötelező intézkedéseket. Az Európai Unió orosz bankokra kiterjesztett pénzügyi szankcióira, a Sberbank ügyfelei számára történő OBA garancia kifizetésekkel kapcsolatos tájékoztatásra, valamint a K&H Bank által nyújtott pénzügyi kedvezményekre és adományozási akciójára vonatkozó részletes információ itt érhető el.

Az orosz-ukrán konfliktus kapcsán a számlavezetéssel, deviza átutalással kapcsolatos változásokról, valamint az oroszországi elfogadói környezetben használandó bankkártyákról a hirdetmény itt érhető el.

tartós partnerkapcsolatokat építünk

Rajna Gábor

Rajna Gábor

a Vállalati divízió vezetője, a Vezető Bizottság tagja

„A K&H Bankkal Ön egy hosszú távú és együttműködésen alapuló kapcsolat mellett dönt. Amennyiben lehetőséget biztosít számunkra, hogy minél alaposabban megismerhessük vállalkozásának mindennapjait és működését, akkor a magas színvonalú, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal tudjuk segíteni Önt céljainak megvalósításában. A biztos siker záloga dedikált kapcsolattartóink, szakértő kollégáink és felsővezetőink teljes körű elkötelezettségében rejlik. Az ÖN vállalatának sikere, a MI személyes ügyünk!”

független vállalati megoldások Európa szerte

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

függetlenek vagyunk, és erős tőkeháttérrel rendelkezünk

A K&H Bank az Euronext tőzsdén jegyzett integrált bankbiztosító, a belga KBC csoport tagja, melynek világszerte több mint 36 ezer elkötelezett munkatársa dolgozik az Ön sikeréért. Rendkívül fontos számunkra a helyi viszonyok minél alaposabb ismerete. Így tudjuk még jobban megérteni ügyfeleinket, ezáltal tudunk hatékonyan és proaktív módon reagálni a változásokra, s személyre szabott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kielégíteni ügyfeleink igényeit. Ez egyben azt is jelenti, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a piacok és a gazdasági környezet változásait.

A KBC csoport tőkeereje és megnyugtató likviditási helyzete biztosítja a K&H Bank számára a folyamatos és fenntartható növekedés lehetőségét.

A stabil és független tanácsadót kereső vállalati ügyfelek szívesen választják a K&H-t pénzügyi partnerüknek, mivel a nagyvállalatok banki kiszolgálása terén közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Azon kevés hazai pénzügyi szereplők egyike vagyunk, aki kimagasló minőségű hitelportfóliójának köszönhetően a válság éveiben és azt követően is képes volt pénzügyi eredményességét fenntartani. A piacon kimagasló hitel / betét mutatónk a biztosíték arra, hogy sem tőke, sem pedig a likviditási oldalról hitelezési tevékenységünk nem ütközhet korlátokba. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinket professzionális pénzügyi tanácsokkal és megoldásokkal szolgáljuk ki.

értjük az ügyfeleink üzleti gondolkodását és céljaik megvalósításán dolgozunk

értjük az ügyfeleink üzleti gondolkodását és céljaik megvalósításán dolgozunk

A K&H-nál hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában és célunk, hogy igényeit minél alaposabban megismerjük. Ügyfeleink mindenkor számíthatnak a helyi viszonyokat kiválóan ismerő kapcsolattartóinkra, valamint nagy tapasztalattal és tudással bíró szakembereinkre.

Széleskörű termék- és szolgáltatás palettánkra, kiterjedt értékesítési csatornáinkra és nemzetközi kapcsolatainkra támaszkodva, testreszabott megoldásokkal és professzionális pénzügyi tanácsokkal segítjük ügyfeleinket.

Célunk, hogy ne csak egyszerűen eleget tegyünk ügyfeleink kéréseinek, hanem megoldást javasoljunk a működésükből fakadó kockázatok azonosítására és kezelésére is.

az országhatáron túl is számíthat ránk

az országhatáron túl is számíthat ránk

A KBC csoportot, a belgiumi, csehországi, szlovákiai, bulgáriai és magyarországi jelenléte, Közép-Európa egyik vezető pénzügyi szolgáltatójává emeli.

A KBC hálózatán és nemzetközi kapcsolatain keresztül összekötjük vállalatát Nyugat-Európa, Ázsia és az Egyesült Államok fő piacaival és versenyképes megoldásokat kínálunk nemzetközi pénzügyeinek hatékony kezelésére is.

Az IBOS-szal (‘International Banking – One Solution’) karöltve kiterjedt nemzetközi hálózatunk Európa, Észak- és Dél-Amerika 28 országában kínál vállalati ügyfeleink számára magas színvonalú
cash-management szolgáltatást.

Nagy múltra visszatekintő gyakorlattal rendelkezünk az exporthoz, importhoz kapcsolódó kereskedelem-finanszírozás területén, mind a kockázatok kezelését, mind az ügyletek lebonyolításához szükséges strukturált finanszírozás biztosítását illetően. A kereskedelmi tárgyalások kezdetétől tanácsadással segítjük ügyfeleinket annak érdekében, hogy mindkét fél számára előnyös megoldás szülessen.

amit ajánlunk

amit ajánlunk

Sok éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva személyre szabott, ügyfeleink aktuális gazdasági és pénzügyi helyzetéhez leginkább illeszkedő pénzügyi megoldásokat kínálunk.

hatékony cash management
Széleskörű cash management szolgáltatásokkal, és innovatív termékeinkkel támogatjuk cége likviditási pozíciójának hatékony menedzselését.

optimális megoldás szabad likviditásai kezelésére
Likviditást kezelő megoldásainkon keresztül változatos betéti és befektetési termékekkel ismertetjük meg.

kamat- és árfolyamkockázat kezelése
Az általunk kínált pénzügyi megoldások hatékony eszközt jelentenek Önnek az árfolyamok és a kamatkörnyezet változékonyságából fakadó üzleti kockázatok mérsékléséhez.

finanszírozási lehetőségek szélesítése
Kollégáink a forrásszerkezet-optimalizálás, a hatékony költséggazdálkodás valamint az üzletvitelhez kapcsolódóan felmerülő kockázatok fontosságának tudatában mindent elkövetnek az Ön szükségleteihez leginkább alkalmazkodó megoldás felkutatására, ezáltal biztosítva cége számára a zavartalan hazai és nemzetközi növekedés feltételeit.
Különösen büszkék vagyunk az agrár- és élelmiszer szektorban az évtizedek során összegyűjtött széles körű tapasztalatunkra, a családi vállalkozásokkal kialakított igazi partneri együttműködésünkre, továbbá arra, hogy gyakorlatilag valamennyi iparág képviselteti magát ügyfélkörünkben.

hírek és hivatalos közzétételek