K&H Bankgarancia

bankgaranciák széles körét kínáljuk a vállalat fizetési vagy teljesítési kötelezettségeinek biztosítására, hatóságok vagy üzleti partnerek felé, illetve pályázatokhoz kapcsolódóan

 • készpénzkímélő eszköz
 • visszavonhatatlan banki kötelezettségvállalás
 • forintban és devizában is
Keresse bizalommal Bankunk Kereskedelemfinanszírozási területét a tradefinance@kh.hu e-mail címen vagy +36 1 328 2654-es telefonos elérhetőségen!

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a K&H Bank 2020. július 1-től bevezeti a bankgaranciára vonatkozó modult is az okmányos ügyleteire használható elektronikus ügyfélportál felületre, a Flexims rendszerbe. A Flexims rendszerről további információt a Flexims aloldalon talál, valamint kérem keresse a K&H Bankos kapcsolattartóját, vagy a a Kereskedelemfinanszírozás Igazgatóság munkatársait a +36 1 328 2654 telefonszámon. 

Bízunk benne, hogy az új rendszer elnyeri tetszésüket. 

Üdvözlettel,
Kereskedelemfinanszírozás Igazgatóság munkatársai

részletek

A bankgarancia a Bank visszavonhatatlan kötelezettségvállalása arra, hogy ügyfelének kérésére és utasítása szerint a bankgaranciában megjelölt kedvezményezett javára, a bankgarancia feltételeinek teljesülése esetén fizetést teljesít, a kedvezményezett első felszólítására, az alapjogviszony vizsgálata nélkül.

a bankgarancia kibocsátás általános jellemzői és kondíciói

garanciadíj, illetve bankgarancia emelése és hosszabbítása

külön megállapodás szerint

bankgarancia kibocsátás kapcsán felmerülő díjak és jutalékok

az okmányos ügyletekhez kapcsolódó díjakat, jutalékokat a mindenkori Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza

bankgarancia devizaneme

forint és a K&H Bank által jegyzett egyéb deviza

kibocsátási formái papír alapú, SWIFT-en kibocsátott, elektronikus bankgarancia

bankgarancia főbb típusai

 • fizetési garancia

 • ajánlati garancia

 • előleg visszafizetési garancia

 • jó teljesítési garancia

 • jótállási garancia

 • szavatossági garancia

 • bérleti garancia

 • vám- és jövedéki garancia

szerződési feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek)
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a jelen oldalon található „dokumentumok” címszó alatt. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a bankgarancia keret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.