automatikus kommunikáció vállalatirányítási rendszerrel
[K&H Electra WSTP]

közvetlen, biztonságos adatkapcsolat alakítható ki könyvelési, vállalatirányítási rendszere és a K&H Electra program között, így azon keresztül automatikusan lekérheti a számla-információkat és kezdeményezheti átutalásait.

  • gyors információáramlás
  • biztonságos adatkapcsolat
  • hatékonyságnövelés

részletek

K&H Electra WSTP

Electra programba illesztett modul, ami közvetlenül kommunikál a vállalati könyvelési, vállalatirányítási rendszere és az Electra kliens között, ezzel biztosítva az automatikus, közvetlen adatáramlást.

Biztonság

K&H Electra WSTP modulja az érintett rendszerek között titkosított, webszolgáltatáson alapuló adatcserét biztosít. Az automatizálás könnyen átláthatóvá teszi a folyamatokat és segíti a manualitásból eredő kockázatok kizárását is.

Hatékonyság

Az online adatáramlás kvázi valós idejű számla és tranzakciós információ hozzáférést tesz lehetővé közvetlenül a vállalatirányítási rendszeréből indítva. Ezáltal automatizálhatja napi operatív pénzügyi folyamatait, csökkentheti az adminisztrációra fordított időt, növelheti működési hatékonyságát.

Gyors implementáció

Miután a modul nemzetközi szabványokhoz igazodó protokollok segítségével kommunikál, szabványos https alkalmazása az összetett informatikai rendszerekbe is könnyebben integrálhatóvá teszi.

hirdetmények

Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei

kapcsolódó dokumentumok

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazzák.