K&H visszkereset nélküli követelés vásárlás

halasztott fizetésű export akkreditív esetén egyedi elbírálás alapján lehetőség van az okmányellenérték leszámítolására az eladó javára. Ennek keretében a bank visszkereset nélkül megvásárolja a követelést, az eladó, pedig azonnal a pénzéhez jut.

  • 100%-os finanszírozási lehetőség diszkontált értéken
  • javítja a likviditást: hosszabb fizetési haladékot nyújthatunk az importőrnek, viszont az exportőr azonnali fizetéshez juthat a követelés leszámítoltatásával
  • nem terheli a meglévő hitelkeretet
Keresse bizalommal Bankunk Kereskedelemfinanszírozási területét a tradefinance@kh.hu e-mail címen vagy +36 1 328 2654-es telefonos elérhetőségen!

részletek

kinek ajánljuk?

  • akinek kereskedelmi partnere hosszabb határidőre tud csak fizetni

  • aki csökkenteni szeretné a mérlegben a vevőkövetelés állományát

  • aki likviditási gondokkal küzd

szerződési feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek)
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a jelen oldalon található „dokumentumok” címszó alatt. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A Bank az akkreditíves ügyleteket a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara mindenkor érvényben lévő „Az Okmányos Meghitelezésekre vonatkozó Egységes Szabályok és Szokványok” című kiadványa (UCP600), valamint a vonatkozó jogszabályok alapján végzi.