Eximbank által refinanszírozott hitelkonstrukciók
(a program jelenleg nem aktív)

széles termékpaletta, kedvező, fix kamatozás a hitel teljes futamidejére

  • fix kamatozás a hitel teljes futamidejére
  • kedvező hitelköltség
  • széles termékpaletta a hitelfelvevő igényeinek megfelelően

Kérjük, keresse fel kapcsolattartóját vagy hívja a K&H Vállalati ügyfélszolgálatot

részletek

Az Eximbank által refinanszírozott hitelkonstrukciók közül az alábbiak érhetőek el a K&H Bankon keresztül:

K&H EXIM Jövő exportőrei Hitelprogram
(az EXIM versenyképességet javító hitelprogram keretein belül) 

Az Eximbank Versenyképességet javító hitelprogramja a K&H Bank Zrt. (Bank) és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) között kialakított egyedi refinanszírozási hitelkeret-szerződés feltételei alapján a Magyarországon székhellyel vagy telephellyel rendelkező a Bank nagyvállalati, Small-midcap, valamint kis-, és középvállalkozásnak minősülő ügyfelei részére biztosít kedvezményes kamatozású forrást belföldön megvalósuló nemzetközi versenyképességet javító beruházásaikhoz és forgóeszköz finanszírozásához, fix kamatozás mellett euró vagy forint devizanemben. A kedvezményes kamatozású forrás nyújtását az Eximbank állami támogatás felhasználása (kamattámogatás) mellett valósítja meg.

A program keretében nyújtott kedvezményes kamatozású hitel állami támogatásnak, formáját tekintve kedvezményes kamatozású kölcsönnek minősül, ezért annak támogatástartalma van.

A hitelprogramon belül elérhető forgóeszköz finanszírozás és beruházási célú hitel is.

K&H EXIM exportélénkítő Hitelprogram

A K&H Bank Zrt. (Bank) és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) között kialakított egyedi refinanszírozási hitelkeret-szerződés feltételei alapján a Bank vállalati, Small-mid cap és Mid-cap, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő devizabelföldi gazdálkodó szervezet exportőr vagy az exportőr részére (elsőkörös) beszállító ügyfelei számára, belföldön megvalósuló beruházásának finanszírozására vagy export tevékenységhez kapcsolódóan szükséges forgóeszközigény finanszírozására nyújt beruházási és forgóeszköz hitelt, kedvezményes, fix kamatozással, EUR illetve HUF devizanemekben, A Bank a hitelt az Eximbank által rendelkezésre bocsátott forrásból nyújtja.

A program keretében nyújtott kedvezményes kamatozású hitel nem minősül állami támogatásnak, ezért annak nincs támogatástartalma, nem terheli az ügyfél támogatási keretét.

A hitelprogramon belül elérhető forgóeszköz finanszírozás és beruházási célú hitel is.

K&H EXIM Exportélénkítő Lízing termék

A K&H Bank Zrt. (Bank) és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) között kialakított egyedi refinanszírozási hitelkeret-szerződés feltételei alapján a Bank vállalati, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő devizabelföldi gazdálkodó szervezet exportőr vagy az exportőr részére (elsőkörös) beszállító ügyfelei számára, belföldön megvalósuló beruházásának finanszírozására vagy export tevékenységhez kapcsolódóan szükséges új vagy használt műszaki és egyéb berendezések, gépek, mezőgazdasági eszközök, vagy haszonjárművek beszerzésére nyújt lízingfinanszírozást, kedvezményes, fix kamatozással, EUR és HUF devizanemben egyaránt. A Bank a hitelt az Eximbank által rendelkezésre bocsátott forrásból nyújtja.

A program keretében nyújtott kedvezményes kamatozású lízing konstrukció nem minősül állami támogatásnak, ezért annak nincs támogatástartalma, nem terheli az ügyfél támogatási keretét.

A programon belül elérhető forgóeszköz finanszírozás és beruházási célú hitel is.

K&H EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Lízing termék

A K&H Bank Zrt. (Bank) és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) között kialakított egyedi refinanszírozási hitelkeret-szerződés feltételei alapján a Bank vállalati, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő devizabelföldi gazdálkodó szervezet válságból való kilábalását és az export további bővülését támogatva nyújt lízingfinanszírozást, új vagy használt műszaki és egyéb berendezések, gépek, mezőgazdasági eszközök, illetve haszonjárművek beszerzésére, kedvezményes, fix kamatozással, EUR és HUF devizanemben egyaránt. A Bank a hitelt az Eximbank által rendelkezésre bocsátott forrásból nyújtja.

A program keretében nyújtott kedvezményes kamatozású lízing konstrukció állami támogatású, amely terheli az ügyfél támogatási keretét.

K&H EXIM Fordulat KKV Beruházási Hitelprogram

Az egyedi hitelkonstrukciót az Eximbank az EU Bizottság - az Állami támogatási intézkedésekre vonatkozó ideiglenes keret a gazdaságnak a jelenlegi COVID-19 járvánnyal összefüggésben való támogatása céljából kiadott - 2020. március 19-én elfogadott C (2020) 1863 számú Közleményében és annak módosításaiban meghatározott keretszabályokkal összhangban nyújtja. Ennek keretében a végső kedvezményezett ügyfél a beruházási hitelt a COVID-19 járvány miatt a vállalkozás gazdasági tevékenységében bekövetkezett kedvezőtlen hatások  érdekében az újrainduláshoz szükséges, belföldön megvalósuló fejlesztéseinek finanszírozása céljából igényelheti. A beruházási hitel igénybe vehető HUF és EUR devizanemekben, fix kamatozással, maximum 10 éves futamidővel. A Bank a hitelt az Eximbank által rendelkezésre bocsátott forrásból nyújtja.

szerződéses feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek)
Hirdetmény vállalati ügyfelek részérevállalati ügyfelek részére
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit az Eximbank által kiadott termékleírások, útmutatók (https://exim.hu/#termekek) az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a jelen oldalon található „dokumentumok” címszó alatt. A kondíciók módosításának jogát a Bank és az Eximbank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.