befektetések

normál lekötött betét alternatívája

 • a piacinál magasabb kamatot realizálhat
 • a devizaárfolyamok alakulásától függ
 • egyedi és alkalmi befektetési lehetőségek

hogyan támogatjuk üzletét?

 • innovatív, rugalmas, az Ön igényeihez és várakozásaihoz alakítjuk befektetési konstrukcióinkat
 • dedikált üzletkötőink proaktívak, együtt gondolkodunk Önnel, tanácsadóként segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb befektetési megoldást.
A Magyar Állam a lakossági állampapírokat jellemzően úgy bocsátja ki, hogy azokat nem szerezhetik meg gazdasági társaságok, a nonprofit cégek kivételével. Ha az ön cége ebbe a körbe tartozik, jegyzési szándéka eldöntése előtt mindig érdeklődjön tanácsadójánál.

részletek

Ideális választás lehet abban az esetben, ha vállalata pénzügyi működéséből fakadóan többé-kevésbé rendszeresen konvertál egy vagy több devizapárban, hiszen előfordulhat, hogy a tőkét másik devizapárban kapja vissza. A tőkevédelem hiánya azt jelenti, hogy a tőke konverziója esetén az átváltás egy olyan előre megállapodott árfolyamon történik, amely kedvezőtlenebb a lejáratkor fennálló piaci árfolyam szintnél. Ezen befektetésekkel lehetőséget adunk Önnek arra, hogy árfolyam-várakozásainak teljesülése révén a normál betét lekötésnél magasabb kamatra tegyen szert, miközben bizonyos termékek esetében a minimum kamat garantált.

A kamat kifizetése a lekötés devizanemében történik, a devizaárfolyam mozgása a kamat mértékének és a lekötött tőke lejáratkori visszafizetése devizanemének megállapításában játszik szerepet.

Ezen befektetéseket a futamidő alatt nem lehet feltörni.


válasszon alábbi ajánlataink közül:

Ezzel a befektetéssel lehetőséget adunk Önnek arra, hogy árfolyam-várakozásai révén a piacinál jóval magasabb kamatra tegyen szert, miközben a minimum kamat (és a lekötött tőke visszafizetése az elhelyezés devizanemében lejáratkor) garantált. A tőke és a kamat kifizetése is a lekötés devizanemében történik, a devizaárfolyam mozgása csupán a kamat mértékének megállapításában játszik szerepet.

Ezen befektetéseket a futamidő alatt nem lehet feltörni .


válasszon alábbi ajánlataink közül:

Az állampapír a normál lekötött betét egyik lehetséges alternatívája. Kedvező likviditási tulajdonságokkal bíró értékpapírfajta, azonnal mobilizálható befektetést jelent Önnek. Állampapírokat éven belüli és éven túli futamidővel bocsátanak ki, a kamat-megállapítás szempontjából fix- és változó kamatozású papírokról beszélhetünk.

A nagybefektetők aukciós igényeinek kielégítésén túl – fiókhálózatukon keresztül a lakossági források bevonását is végezzük.

Másodpiaci tevékenységünkkel és kétoldali árjegyzésünkkel a befektetők számára likvid és nyilvános másodpiacot biztosítunk. Az ÁKK-val kötött forgalmazói szerződés alapján forgalmazott  állampapírokra folyamatosan kétoldali (vételi és eladási) árat jegyzünk.


válasszon alábbi ajánlataink közül:

állampapírok

devizában denominált Magyar Állampapír
forintban denominált Magyar Állampapír

2007-ben elindítottuk saját kötvényprogramunkat.

A K&H kötvényprogram keretében, mint kibocsátó névre szóló, dematerializált kötvényeket értékesítünk, nyilvános forgalomba hozatal útján, forintban, euróban, svájci frankban és USA dollárban denominálva.

A kötvények minimum 60 napos, maximum 20 éves futamidejűek, és lehetőség van arra, hogy akár a Budapesti Értéktőzsdére, akár más szabályozott piacra bevezetésre kerüljenek.

A kibocsátandó kötvények a befektetési jegyek esetében megszokott széles palettával rendelkeznek. A befektetések hozama lehet deviza- vagy részvényárfolyamhoz, hozamokhoz, nyersanyagárakhoz, indexekhez, inflációhoz stb. kötött.

A K&H kötvényprogram keretein belül az aktuális piaci helyzetnek és várakozásoknak megfelelően olyan struktúrákat igyekszünk ügyfeleink számára megalkotni, amelyek bizonyos (elemzői, vagy egyedi) várakozások bekövetkeztekor kiemelt hozamlehetőséget kínálnak, (többnyire tőkegarancia) mellett.

Az egyedi és alkalmi jelleg következtében a kibocsátandó kötvények palettája folyamatosan változik, a kibocsátások ütemezése nem menetrendszerű. Amennyiben szeretne értesülni az aktuális kibocsátásokról, kérjük, forduljon hozzánk.

Az aktuálisan elérhető kötvényeinkről bővebben itt tájékozódhat: https://www.kh.hu/privat-bank/befektetes/megtakaritas/tovabbi

kinek ajánljuk?

A strukturált befektetési termékek ideális választást jelenthetnek abban az esetben, ha Ön

 • a normális betéti kamatnál magasabb kamatszintet szeretne elérni, és

 • likviditási helyzetéből fakadóan a lejárat időpontjáig  biztosan nem kell befektetéséhez  nyúlnia, hiszen azt a futamidő alatt feltörni nem lehet.

az Ön igényeihez alkalmazkodva

Innovatív, rugalmas, az Ön igényeihez és várakozásaihoz alakítható befektetési konstrukcióinak segítségével a piacinál magasabb kamatot realizálhat forintban vagy bármely egyéb devizában leköthető szabad pénzeszközein – Ön által választott mértékű kockázat felvállalása mellett.

Bemutatott termékeinken kívül bármely egyéb egyedi befektetési konstrukció kialakításában szívesen részt veszünk az Ön speciális igényeinek, valamint a piac fejlődésének megfelelően.

amit érdemes tudnia, mielőtt dönt

Az üzletkötés előfeltétele, dokumentációs követelmények:

 • MiFID kérdőív (kockázati),
 • MiFID2-höz kapcsolódó nyilatkozatok
 • Treasury Keretszerződés (abban az esetben ha az üzletkötés nem a kapcsolattartón keresztül történik)
 • élő Treasury limit (abban az esetben ha az üzletkötés nem a kapcsolattartón keresztül történik)
 • állampapírok esetén Treasury Keretszerződés értékpapír adásvételi ügyletek kötéséhez
 • élő LEI kód

Egyéb díjak:
Az ügyletek díját - amennyiben esetleg van ilyen - a befektetési szolgáltatások hirdetménye tartalmazza.

Az árfolyam alakulásáról a Reuters hivatalos oldalán (http://uk.reuters.com/business/currencies) tájékozódhat.

A nem tőkevédett strukturált befektetések a BEVA és az OBA által nem biztosítottak.
A tőkevédett strukturált betétek az OBA által biztosítottak.
A K&H kötvényekben és az állampapírokban foglalt követelések az OBA és a BEVA által nem biztosítottak.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsnak, célja csupán a figyelem felkeltése. A strukturált befektetésekről részletesebb információt a K&H Treasury piaci kockázatkezelési kézikönyv IV. fejezetében talál. Teljes körű információért keresse vállalati kapcsolattartóját, vagy a K&H Piaci igazgatóság munkatársait.