tervezett karbantartások

rendszeres karbantartások

A K&H Bank tájékoztatja Önt, hogy a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2024. február 8. és 2024. december 31. között minden csütörtök 22:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban.
Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

 

egyéb karbantartások

A K&H Bank ezúton tájékoztatja Önt, hogy

  • 2024. július 13-án 3:00 és 7:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

  • 2024. július 20-án 22:00 órától 2024. július 21-én 6:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

  • 2024. július 22-én 00:00 és 4:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

  • 2024. augusztus 9-én 2:00 és 6:00 óra között tervezett karbantartás miatt a betéti szolgáltatásaink (Betétlekötési Megbízás benyújtása, Betétlekötés felmondása) nem lesznek elérhetőek. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

  • 2024. augusztus 10-én 22:00 órától 2024. augusztus 11-én 8:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

  • 2024. augusztus 12-én 00:00 és 4:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

  • 2024. augusztus 12-én 00:15 és 04:15 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, K&H POS és ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

  • 2024. augusztus 24-én 22:00 órától 2024. augusztus 25-én 18:00 óráig tervezett rendszerkarbantartás miatt a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül végezhető, a vállalati hirdetményben rögzített K&H Cégvonal szolgáltatások, valamint a lakossági hirdetményben rögzített K&H TeleCenter és Prémium Távbankár szolgáltatások szünetelnek, kivéve a bankkártya, hitelkártya, ePIN kód és mobil-token tiltása/törlése, valamint az általános információnyújtás szolgáltatások, amelyek elérhetőek lesznek. A szolgáltatás kiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

2024 – archív tervezett karbantartások

2024. január 12-én 22:00 órától 2024. január 13-án 22:00 óráig tervezett rendszerkarbantartás miatt a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül végezhető, a vállalati hirdetményben rögzített K&H Cégvonal szolgáltatások, valamint a lakossági hirdetményben rögzített K&H TeleCenter és Prémium Távbankár szolgáltatások szünetelnek, kivéve a bankkártya, hitelkártya, ePIN kód és mobil-token tiltása/törlése, valamint az általános információnyújtás szolgáltatások, amelyek elérhetőek lesznek. A szolgáltatás kiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. január 13-án 22:00 órától 2024. január 14-én 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. január 15-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. január 20-án 18:00 órától 2024. január 21-én 12:00 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornáink (internetbanki és mobilbanki alkalmazás) és az azon elérhető pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások, valamint az ATM készpénzbefizetési szolgáltatás szünetelhet. A kimenő azonnali átutalási megbízások és a bejövő azonnali átutalások is visszautasításra kerülnek, azokat a bankszünnapot követően szükséges újra benyújtani. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. január 21-én 02:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. január 23-án 22:00 és 23:00 óra között tervezett karbantartás miatt az ATM szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. február 10-én 22:00 és 23:00 óra között tervezett karbantartás miatt az ATM szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. február 10-én 22:00 órától 2024. február 11-én 07:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. február 12-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. február 17-én 22:00 órától 2024. február 18-án 02:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a KH+, mobiltelefonegyenleg-feltöltés és az ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. február 17-én 23:00 órától 2024. február 18-án 02:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. február 18-án 01:00 és 03:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H POS, K&H SZÉP Kártya, bankkártyával/hitelkártyával történő fizetés, bankkártya PIN kód lekérdezés, online bankkártya igénylés szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 2-án 23:00 órától 2024. március 3-án 03:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 3-án 02:00 és 05:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül

2024. március 4-én 00:00 órától 2024. március 4-én 04:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 9-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint a K&H e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. március 13-án 22:00 órától 2024. március 14-én 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 17-én 2:00 és 5:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül

2024. március 19-én 22:00 órától 2024. március 20-án 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 23-án 00:00 órától 2024. március 23-án 3:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. március 24-én 00:00 órától 2024. március 24-én 4:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. április 9-én 22:00 órától 2024. április 10-én 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, K&H POS és ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. április 12-én 4:00 és 07:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, K&H POS, KH+, mobiltelefonegyenleg-feltöltés és az ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. április 13-án 3:00 és 6:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. április 14-én 2:00 és 7:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt az azonnali átutalási megbízás indítása szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. április 20-án 2:00 és 8:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. április 20-án 22:00 órától 2024. április 21-én 8:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. április 21-én 22:00 órától 2024. április 22-én 4:30 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. április 30-án 22:00 órától 2024. május 1-én 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 3-án 2:00 és 6:00 óra között tervezett karbantartás miatt a betét szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 5-én 1:00 és 8:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. május 6-án 00:00 órától 2024. május 6-án 4:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 18-án 22:00 órától 2024. május 19-én 4:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. május 19-én 2:00 és 6:00 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure), K&H online bankkártya igénylés, K&H bankkártya PIN-kód lekérdezés szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 19-én 22:00 órától 2024. május 20-án 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 26-án 23:00 órától 2024. május 27-én 3:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. május 28-án 22:00 órától 2024. május 29-én 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. június 1-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint a K&H e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. június 2-án 00:00 és 4:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

2024. június 8-án 6:00 órától 2024. június 9-én 12:00 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornáink (internetbanki és mobilbanki alkalmazás) és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi és befektetési szolgáltatások, valamint az ATM készpénzbefizetési szolgáltatás szünetelhetnek. Az azonnali átutalási megbízások indítása és a fizetési kérelem fogadása szünetelni fog. A bejövő azonnali átutalások visszautasításra kerülnek, azokat a bankszünnapokat követően szükséges újra benyújtani. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
Kérjük tekintse át a bankszünnapokon esedékes fizetéseit – különös tekintettel a határidős teljesítésekre, számlák kiegyenlítésére, közterhek fizetésére – és amennyiben szükséges, javasoljuk, hogy a bankszünnapok előtti munkanapon rendezze azokat. A bankszünnapokra eső előre megadott határidős, vagy rendszeres megbízásokat, csoportos beszedéseket automatikusan, a bankszünnapokat követő első munkanapon teljesítjük. A bankszünnapot megelőzően az elektronikus csatornákon előrögzített és még nem aláírt megbízásokat javasoljuk a bankszünnapot követően újra rögzíteni és aláírni.
Betét- és hitelkártyái használatára a bankszünnapok alatt a 2024. június 8-án 06 órakor elérhető egyenleg erejéig lesz lehetőség. A zökkenőmentes bankkártya használat érdekében kérjük, biztosítson megfelelő fedezetet bankszámláján a bankszünnapokra, valamint gondoskodjon a megfelelő kártyalimitek beállításáról, mert a jelzett időszakokban a kártyaegyenleg feltöltésére és a kártyalimitek módosítására nem lesz lehetőség a telefonos ügyfélszolgálaton sem. Az online bankkártyás és SZÉP kártyás fizetéseknél fennakadás, a tranzakciókhoz kapcsolódó SMS üzenetek és az online vásárlást megerősítő SMS üzenetek érkezésénél akadozás vagy leállás fordulhat elő. 
Megértését ezúton is köszönjük, az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük!

2024. június 21-én 18:00 órától 2024. június 22-én 18:00 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornáink (internetbanki és mobilbanki alkalmazás) és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi és befektetési szolgáltatások, valamint az ATM készpénzbefizetési szolgáltatás szünetelhetnek. Az azonnali átutalási megbízások indítása és a fizetési kérelem fogadása szünetelni fog. A bejövő azonnali átutalások visszautasításra kerülnek, azokat a bankszünnapokat követően szükséges újra benyújtani. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
Kérjük tekintse át a bankszünnapokon esedékes fizetéseit – különös tekintettel a határidős teljesítésekre, számlák kiegyenlítésére, közterhek fizetésére – és amennyiben szükséges, javasoljuk, hogy a bankszünnapok előtti munkanapon rendezze azokat. A bankszünnapokra eső előre megadott határidős, vagy rendszeres megbízásokat, csoportos beszedéseket automatikusan, a bankszünnapokat követő első munkanapon teljesítjük. A bankszünnapot megelőzően az elektronikus csatornákon előrögzített és még nem aláírt megbízásokat javasoljuk a bankszünnapot követően újra rögzíteni és aláírni.
Betét- és hitelkártyái használatára a bankszünnapok alatt a 2024. június 21-én 18 órakor elérhető egyenleg erejéig lesz lehetőség. A zökkenőmentes bankkártya használat érdekében kérjük, biztosítson megfelelő fedezetet bankszámláján a bankszünnapokra, valamint gondoskodjon a megfelelő kártyalimitek beállításáról, mert a jelzett időszakokban a   kártyaegyenleg feltöltésére és a kártyalimitek módosítására nem lesz lehetőség a telefonos ügyfélszolgálaton sem. Az online bankkártyás és SZÉP kártyás fizetéseknél fennakadás, a tranzakciókhoz kapcsolódó SMS üzenetek és az online vásárlást megerősítő SMS üzenetek érkezésénél akadozás vagy leállás fordulhat elő.
Megértését ezúton is köszönjük, az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük!

Kérjük tekintse át a bankszünnapokon esedékes fizetéseit – különös tekintettel a határidős teljesítésekre, számlák kiegyenlítésére, közterhek fizetésére – és amennyiben szükséges, javasoljuk, a bankszünnapok előtti munkanapon rendezze azokat. A bankszünnapokra eső előre megadott határidős, vagy rendszeres megbízásokat, csoportos beszedéseket automatikusan 2024. január 22-én teljesítjük. Bank- és betéti kártyái használatára a bankszünnapok alatt 2024. január 20-án 18 órakor elérhető egyenleg erejéig lesz lehetőség. Kérjük, biztosítson megfelelő kártyafedezetet a bankszünnapokra, mert ebben az időszakban a kártyaegyenleg feltöltésére nem lesz lehetőség, azokat 2024. január 21-én 12 órától lehet majd újra feltölteni.
Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

A K&H Bank tájékoztatja Önt, hogy a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2024. január 01. és 2024. december 31. között minden csütörtök 22:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat.

2023 – archív tervezett karbantartások

2023. január 8. 22:00 és január 9. 04:00 között törvényi kötelezettségből fakadó rendszermódosítás miatt a K&H SZÉP Kártya szolgáltatás nem üzemel. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. január 15-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. január 16-án 01:00 és 02:00 óra között karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. január 28-án 03:00 és 06:00 óra között karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. február 12-én 2:00 és 06:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő azonnali utalási szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. február 18-án 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül

2023. február 25-én 0:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. március 5-én 01:00 és 04:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, a 3D Secure, a K&H e-bank, a K&H mobilbank, a K&H e-portfólió, a K&H e-posta, a K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. március 11-én 23:00-tól 2023. március 12. 05:00-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H Electra, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H SZÉP Kártya, 3D Secure szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. március 19-én 00:00 és 05:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. április 01-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. április 12-én 02:00 és 03:00 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya szolgáltatásunkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. április 16-án 00:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. április 20-án 04:00 és 08:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. április 29-én 03:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 13-án 02:00 és 06:30 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H SZÉP Kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 13-án 22:00-tól 2023. május 14. 06:30-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H SZÉP Kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 14-én 00:10 és 00:40 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H SZÉP Kártya, K&H online bankkártya igénylés, K&H bankkártya PIN-kód lekérdezés, K&H ATM készpénzbefizetés valamint mobiltelefonegyenleg-feltöltés szolgáltatásunkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 19-én 22:00-tól 2023. május 20. 02:30-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H SZÉP Kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 27-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. május 28-án 00:10 és 00:40 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H SZÉP Kártya, K&H online bankkártya igénylés, K&H bankkártya PIN-kód lekérdezés, K&H ATM készpénzbefizetés valamint mobiltelefonegyenleg-feltöltés szolgáltatásunkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 04-én 02:00 és 03:00 között tervezett karbantartás miatt az azonnali átutalási megbízás indítása és a betét szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 05-én 02:00 és 03:00 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, KH+ és az ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 10-én 22:00-tól 2023. június 11-én 06:00-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 11-én 02:00 és 06:00 között tervezett rendszerkarbantartás miatt az azonnali átutalási megbízás indítása szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 12-én 00:00 és 02:00 között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya szolgáltatásunkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 18-án 02:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. június 28-án 01:00 és 03:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya és az ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. július 15-én 22:00-tól 2023. július 16-án 06:00-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. július 17-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. július 21-én 02:00 és 06:00 között tervezett rendszerkarbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H Electra szolgáltatásunkban és az azon keresztül elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. július 22-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. július 24-én 23:30-tól 2023. július 25 02:00-ig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a Bank Célra rendelt interfészén (Open API) keresztül igénybe vett szolgáltatásokban (Számlainformációs szolgáltatások, fizetés-kezdeményezési szolgáltatások, valamint a kártyaalapú fizetési műveletek végrehajtásához a fedezet igazolás). Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. augusztus 5-én 03:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. augusztus 12-én 22:00 órától 2023. augusztus 13-án 07:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. augusztus 14-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. augusztus 25-én 23:00 órától 2023. augusztus 26-án 02:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H ATM készpénzbefizetés, K&H Mobilinfo szolgáltatásainkban, illetve a K&H hitelkártya adatok megjelenítésében. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. augusztus 27-én 23:00 órától 2023. augusztus 28-án 02:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H ATM készpénzbefizetés, K&H Mobilinfo szolgáltatásainkban, illetve a K&H hitelkártya adatok megjelenítésében. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. szeptember 2-án 22:00 órától 2023. szeptember 3-án 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. szeptember 4-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. szeptember 22-én 02:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. szeptember 28-án 00:30 és 02:30 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a PIN kód lekérdezés, online bankkártya igénylés, SMS küldés, 3D Secure Code, és ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. október 7-én 22:00 órától 2023. október 8-án 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. október 9-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. október 21-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 02-án 23:00 órától 2023. november 03-án 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 04-én 03:00 és 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 05-én 00:00 és 07:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 11-én 02:00 és 08:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 11-én 22:00 órától 2023. november 12. 08:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. november 17-én 23:00 órától 2023. november 18. 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a 3D Secure, K&H Szép kártya, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 07-én 02:00 és 07:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 8-án 16:00 órától 2023. december 11-én 00:00 óráig rendszerkarbantartás miatt a K&H e-posta és a K&H elektronikus postaláda szolgáltatásunk nem lesz elérhető, és az azokon rendelkezésre álló pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatások. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 09-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint a K&H e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 09-én 22:00 órától 2023. december 10-én 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 11-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 14-én 02:00 és 07:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 15-én 16:00 órától 2023. december 18-án 00:00 óráig rendszerkarbantartás miatt a K&H e-posta és a K&H elektronikus postaláda szolgáltatásunk nem lesz elérhető, és az azokon rendelkezésre álló pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatások. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 15-én 21:00 órától 2023. december 16-án 04:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. december 16-án 22:00 órától 2023. december 17-én 04:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A K&H Bank ezúton tájékoztatja Önt, hogy 2023. január 29-én 2:00 és 03:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő és bejövő azonnali utalási szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A K&H Bank tájékoztatja Önt, hogy a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2023. január 01. és 2023. december 31. között minden csütörtök 23:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat.

2022 – archív tervezett karbantartások

A K&H Bank tájékoztatja Önt, hogy a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2022. augusztus 11. és 2022. december 31. között minden csütörtök 23:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat.

2022. szeptember 8-án 00:00 és 01:00 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat ATM, bankkártya PIN kód lekérdezés, online kártyarendelés, SMS küldés, POS terminál használat és SZÉP kártya szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2022. október 8-án 03:00 és 06:00 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat 3D Secure, Virtuális POS, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2022. október 16-án 01:00 és 06:00 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. október 22-én 20:00-tól 2022. október 23. 08:00-ig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornáink és az azon elérhető pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások szünetelhetnek, valamint a bejövő azonnali utalások visszautasításra kerülnek. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Tájékoztatjuk, hogy a 2022. október 22. 20:00-tól 2022. október 23. 08:00-ig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt meghirdetett bankszünnap 2022. október 22. 20:00 - 2022. október 23. 13:00 közötti időszakra módosul. Ebben az időszakban elektronikus csatornáink és az azon elérhető pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások szünetelhetnek, valamint a bejövő azonnali utalások visszautasításra kerülnek. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Továbbá 2022. november 5-én 00:00 és 02:30 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP kártya, 3D Secure szolgáltatásainkban, továbbá K&H e-bank; K&H mobilbank; K&H ePortfólió; K&H e-posta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásainkban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Továbbá 2022. november 7-én 23:15 óra és 2022. november 8-án 00:15 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat ATM és 3D Secure szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A K&H Bank ezúton tájékoztatja Önt, hogy 2022. december 10-én 6:00 és 22:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a K&H e-bank és a K&H mobilbank befektetési modulja, valamint az e-portfólió szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.