OBA tájékoztató

ügyfél-tájékoztató az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) által biztosított betétekről

Az Ügyfél-tájékoztató – az általános OBA szabályokon túlmenően – tájékoztatást ad az ügyfelek részére az adott banknál, az adott időpontban az ügyfelek neve alatt nyilvántartott, OBA által biztosított betétekről és a bank által kibocsátott és kezelt értékpapírokról.

Tájékoztatunk, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény vonatkozó rendelkezéseivel összhangban a K&H Bank az ügyfelei személyes kérésére, bármely bankfiókjában – a nyitvatartási időben – rendelkezésre bocsátja az OBA betétekről szóló Ügyfél-tájékoztatót. Ebben a Bank által kezelt, az ügyfél neve alatt nyilvántartott OBA által biztosított betétek, pénzforgalmi és megtakarítási számlák, illetve az értékpapírok közül a K&H Bank által 2015. július 2-át megelőzően kibocsátott és kezelt kötvények aktuális összegéről ad tájékoztatást.

a Bank által kibocsátott, hitelviszonyt megtestesítő okiratokkal kapcsolatos tájékoztatás

2015. július 3-tól kezdődően a Bank által kibocsátott kötvényekre/letéti jegyekre már nem terjed ki az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) biztosítása. A 2015. július 2-át megelőzően kibocsátott kötvények/letéti jegyek lejáratukig továbbra is biztosítottak az OBA által.