K&H Bank

bemutatkozás

K&H Bank

A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat.

további részletek

a Bank küldetése

A K&H Bank a Magyarországon működő vállalatok és a magyar magánszemélyek megbízható partnereként folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékeit, hogy mind több ügyfele nélkülözhetetlen segítője maradjon. Ehhez egyaránt támaszkodik tulajdonosai évszázados szakértelmére és munkatársai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára – e kettő eredőjeként tudja megerősíteni és javítani pozícióját a versenytársaival szemben.

A K&H Bank a mindenkori hazai és nemzetközi, külső és belső szabályoknak megfelelő, prudens működéssel dolgozóinak biztos munkahelyet és vonzó szakmai életutat ajánl, míg tulajdonosainak, befektetőinek javuló eredményességet kínál.

a K&H Bank céljai

a K&H Bank célja, hogy modern pénzintézetként

  • megőrizze, erősítse és javítsa valamennyi területen a már megszerzett piaci pozícióját;
  • prudens működéssel, valamint folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal és termékekkel növelje meglévő ügyfelei bizalmát, és ugyanezek révén új partnereket szerezzen;
  • szolgáltatásai és termékei fejlesztésekor ügyfélközpontú megoldásokra törekedjen, amelyek a vállalatok és a magánszemélyek bármilyen helyzetben megfogalmazódó pénzügyi igényeire optimális megoldást jelentenek;
  • kimagasló Banki működés mellett érzékenyen figyeljen a társadalmat foglalkoztató kérdésekre, és stratégiája mentén közösségi szerepvállalással részt vegyen, segítsen azok megválaszolásában.
 

alapadatok

cégadatok

név

 K&H Bank Zrt.

központi cím

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

levelezési cím

1851 Budapest

központi telefonszám

+36 1 328 9000

fax

+36 1 328 9696

e-mail

 bank@kh.hu

cégjegyzékszám

 01-10-041043

nyilvántartó bíróság

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

adószám

10195664-4-44

csoportos adószám

17780120-5-43

LEI kód

KFUXYFTU2LHQFQZDQG45

A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében a Bank tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank (Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9., ügyfélszolgálat: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) felügyelete alatt végzi, tevékenységi engedélyének száma: ÁPTF 969/1997/F (kelte: 2006.11.10.).

a K&H Bank tulajdonosi struktúrája

KBC Bank N.V.

100%

2020. IV. negyedévének végén

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált)

451 milliárd forint

mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált)

5 301 milliárd forint

adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált)

10,3 milliárd forint

lakossági fiókok száma

204

könyvvizsgáló

PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft.