a Bank tevékenysége

A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben.

Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Ehhez egyaránt támaszkodunk tulajdonosaink évszázados szakértelmére és munkatársaink elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára. Univerzális bankcsoportként Bankunk országszerte 200 ügyfélponttal a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja ügyfeleinek.

A K&H Bank kizárólagos - a KBC Bank és Biztosító a belga piacon sikeresen bevezetett- bankbiztosítási koncepcióját a második otthonának tekintett közép-európai érdekeltségeinél is stratégiai szinten kezeli, ezért magyarországi leányvállalatai (K&H Bank, K&H Biztosító) működésének összehangolására kiemelt figyelmet fordít.

A cél ezzel nemcsak a működés hatékonyságának növelése a keresztértékesítésben rejlő lehetőségek kihasználásával, hanem elsősorban az, hogy egymás termékeinek és szolgáltatásainak forgalmazásával az ügyfelek számára könnyen elérhető, teljes körű termékválasztékot kínáljon mind a Bank, mind a Biztosító. Banki és biztosítási szolgáltatásokat egyaránt nyújtó intézményként a K&H továbbra is a mobiltelefonos alkalmazásának és online biztosítási szolgáltatásainak fejlesztésére összpontosít. A mobilbankon keresztül már elérhető a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás is, és egyre többen kötnek hitelfedezeti biztosítást is itt. Elindult a K&H teljesen online számlanyitási szolgáltatása, amellyel az ügyfelek minden bankszámla-szolgáltatáshoz hozzáférnek a mobiltelefonjukon is, és azonnal, kb. 10 percen belül digitalizált bankkártyát kaphatnak.

Ügyfeleink egyéni élethelyzetének és igényeinek megfelelő, személyre szabott befektetési tanácsadást nyújtunk a K&H Bank tanácsadói tudására és tapasztalataira támaszkodva. Teljes megtakarítási és befektetési termékpalettával állunk ügyfeleink rendelkezésére: megtakarítási számláink, befektetési alapjaink, illetve megtakarítási életbiztosítási termékeink segítségével egy diverzifikált portfoliót alakítunk ki annak érdekében, hogy ügyfeleink megtakarításaikat a lehető legoptimálisabban tudják kamatoztatni.

Emellett K&H prémium banki szolgáltatásunkkal olyan, nagyobb összegű megtakarításokkal rendelkező ügyfeleinknek számára állunk rendelkezésre, akik pénzügyeiket rugalmas feltételekkel, egyszerűen szeretnék intézni és személyre szabott megoldásokat keresnek.

A jelentős magánvagyonnal rendelkező ügyfeleket pedig private banking szolgáltatásokkal segítjük vagyonuk megőrzésében és gyarapításában.

Az ország egyik vezető lakossági bankjaként magánszemélyek napi pénzügyeinek kezelése és a hagyományos termékek – a számlavezetés, átutalás, közüzemi díjbeszedés, betétek lekötése, lakáshitelek és személyi kölcsönök - mellett számos újdonságnak számító szolgáltatást is kínálunk.

A Munkavállalói juttatáscsomagban Bankunk olyan kedvező bankcsoporti szolgáltatásokat kínál, amelyekkel a munkaadók jelentősen mérsékelhetik az alkalmazottaiknak adott juttatások költségeit. A Bank a kis- és középvállalkozások számára a hagyományos banki szolgáltatások mellett számos egyedi megoldást is kínál, például a vállalkozások igényeihez alkalmazkodó költségtakarékos és rugalmas számlacsomagokat. A hagyományos hiteltermékek mellett Bankunk a kis- és középvállalkozások számára nyújtott állami támogatásos hitelek folyósításában kiemelkedő szerepet játszik, és országos ügyfélpont hálózatában az európai uniós szolgáltatások széles köre érhető el a pályázati tanácsadástól az önerő hitelezésig.

A K&H Bank Magyarországon a piacvezető vállalati bankok egyike. A jelentős tőkeerő, az ebből fakadó kockázatvállalási korlát magas szintje, az országos vállalati hálózat, a korszerű elektronikus szolgáltatások sora, valamint a regionális és a globális megoldásokra is lehetőséget nyújtó tulajdonosi háttér a garancia arra, hogy Bankunk minőségi szolgáltatást nyújtson vállalati ügyfeleinek. Köztük megtalálható a magyar gazdaság valamennyi jelentős nagy- és középvállalata, akik az ipari termelés, a telekommunikáció, a szállítmányozás, az energia-, a vegy- és gyógyszeripar, a fogyasztási cikkek és a mezőgazdaság területén meghatározóak.

A K&H Bank Strukturált és projektfinanszírozási szakemberei Magyarországon a legjelentősebb múlttal rendelkező szakmai műhelyt alkotják, széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a projektfinanszírozásban, szindikált hitelezésben, akvizíció-finanszírozásban, lakásépítés-finanszírozásban, kötvény-kibocsátásban és vállalatfelvásárlási tanácsadásban. Vállalati ügyfeleinket nem csak mindennapi üzletmenetükkel kapcsolatos pénzügyeikben segítjük, hanem európai uniós kérdésekben is. Az Önkormányzati ügyletek és EU projektek bonyolítását külön, erre specializált terület végzi, amelyet a K&H Bank a kereskedelmi bankok közül elsőként hozott létre.

A K&H Biztosító szintén széles termékpalettával áll a vállalati ügyfeleink rendelkezésére.

Mindemellett a K&H Piaci igazgatóság a piaci kockázat kezelésére alkalmas széles termékskálát kínál a vállalatoknak az azonnali és határidős devizaügyletektől az árfolyam-, kamatlábkockázat és nyersanyagpiaci ár fedezésére szolgáló struktúrákig, valamint állampapír-kereskedési szolgáltatással és egyedi befektetési lehetőségekkel áll rendelkezésre.