Ugrás a tartalomhoz

a Bank vezetősége

K&H Bank Igazgatósága (2016. augusztus 31-i állapot)

Luc Gijsens (elnök)
Christine Van Rijsseghem
Hendrik Scheerlinck
Beke Lajos
Gombás Attila
Willem Hueting

Felügyelő Bizottság (2015. október 1-i állapot)

Singlovics Béla (elnök)
Christian Leysen
Diego du Monceau
Kovács Zsuzsanna

vezetői bizottság vezetői bizottság

Hendrik Scheerlinck - vezérigazgató (elnök)

Hendrik Scheerlinck vezérigazgató, a leuven-i egyetemen szerzett jogi diplomát, majd közgazdász végzettséget. A KBC Csoportnak/Kredietbanknak 1984. óta dolgozik: a nemzetközi hitelek osztályán kezdett Brüsszelben, majd különböző pozíciókban dolgozott az Egyesült Államokban (szenior hitel tanácsadó a New York-i fiókban, regionális vezető Atlantában), Tajvanon (a Kredietbank tajpej-i kirendeltségének vezetője), Németországban (a KBC Bank ügyvezető igazgatója), majd 1999-ben a KBC Észak-Amerika ügyvezető igazgatója lett. 2006. második félévében csatlakozott a CSOB-hoz, a Vezetői bizottság tagjaként, illetve pénzügyi és kockázatkezelési vezetőként. 2010. április 29-től a K&H Bank vezérigazgatója.

Gombás Attila - Pénzügyi és vállalati, kkv hitelkezelési divízió vezetője

Gombás Attila a K&H Vezetői Bizottságának tagja. 1994-ben csatlakozott a K&H Bankhoz, miután a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomát szerzett. 1995. óta a Kontrolling területen dolgozik, 2002. óta annak vezetőjeként. 2005 októberétől a Pénzügyi és vállalati, KKV hitelkezelési divízió vezetője.

Beke Lajos - CRO szolgáltatások divízió vezetője

Beke Lajos szenior ügyvezető igazgató, 2015. május 1-től a CRO szolgáltatások divízió vezetője és a Vezetői bizottsági tagja. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. A K&H Bankhoz 2002. novemberében csatlakozott, az Információ technológiai igazgatóság vezetőjeként, majd 2004. májusától vette át az Operáció divízió irányítását, mely 2008 óta Banki és befektetési termékek divízió néven működik tovább. 2015. május 1. óta  a CRO szolgáltatások divízió vezetője.

Peter Roebben - Üzleti ügyfelek divízió vezetője

Peter Roebben a K&H Vezetői Bizottságának tagja. A Leuveni Egyetem jogi szakán diplomázott, majd a Vlerick Business School-ban szerezett MBA fokozatot. A KBC Csoporthoz 1991-ben a nemzetközi trénercsapat tagjaként csatlakozott. 1992. és 1994. között a KBC londoni kirendeltségének belga részlegét vezette, majd 1994. és 1998. között a KBC madridi képviseleti irodáját irányította, ahol a spanyolországi, portugáliai és andorrai üzleti fejlesztésért felelt. 1998-ban visszatért a KBC brüsszeli központjába, ahol a nemzetközi nagyvállalatok divíziónál, a nemzetközi vállalati ügyfelek kapcsolattartójaként dolgozott. 1999 decemberében Franciaországba került, hogy átvegye a KBC helyi vállalati banki üzletágának vezetését. 2005 áprilisában nevezték ki a prágai CSOB vállalati banki üzletág ügyvezető igazgatójává. Peter Roebben 2010. június 1-jétől a K&H Bank HR és hitelkockázati divízióját, majd a Vállalati intézményi banki szolgáltatások és változáskezelési divízióját vezeti. 2016. június 1-től az Üzleti ügyfelek divízió vezetője.

Martin Jarolím - Lakossági banki divízió vezetője

Martin Jarolím 2016. május 1. óta a K&H lakossági üzletágának vezetője. Tanulmányait  a prágai Károly Egyetemen végezte, majd PhD tudományos fokozatát is itt szerezte. Martin Jarolím  2001-ben csatlakozott a ČSOB Csehországhoz vezetői tanácsadóként, 2003-ig a Lakossági és kkv fiókhálózat tartozott a feladatkörébe. 2003 és 2005 között a Lakossági és kkv hálózati támogatás vezetője, 2006-tól pedig a Lakossági marketing és szegmensek igazgatója volt. 2009-ben a prágai Lakossági és kkv terület régióvezetőjeként, 2010-ben a prágai Lakossági terület igazgatójaként dolgozott. 2011-ben előléptették a Lakossági hálózat vezetőjévé, majd 2014-től 2016-ig a belgiumi KBC-nél a Banki fő közösségek ügyvezető igazgatója volt.

Koen Wilmots - Operáció, technológiák és lakossági hitelkezelés divízió vezető

Koen Wilmots 2015. április 1-től az Operáció, technológiák és lakossági hitelkezelés divízió vezetője, a K&H Vezetői Bizottság tagja. 1992 óta a KBC Csoport munkatársa, dolgozott Belgiumban, Németországban és az utóbbi közel 16 évben a CSOB CR-nél, különböző pozíciókban a nagyvállalati, hitelezési, kockázati, IT és üzemeltetési területeken szerzett tapasztalatokat. Az utóbbi időben szenior ügyvezető igazgatóként a CSOB CR Üzemeltetés és technológia részlegét vezette.

Németh Balázs - Változáskezelés divízió vezetője

Németh Balázs 2016. május 1-től  a Változáskezelés divíziójának vezetője,  az ő vezetése alá tartoznak  a Humánerőforrás, a Stratégia, a Kommunikáció, a Vállalati architektúra, valamint az Ügyfél és folyamat kompetenciaközpont területei. Németh Balázs tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte,  majd 2001-ben vezető üzleti elemzőként csatlakozott a K&H-hoz. Ezt követően a K&H Lízingnél a Kontrolling és ICT terület élére került. 2006-tól a K&H Bank Kontrolling vezetőjeként folytatta pályafutását. Németh Balázs 2011 óta a Stratégiai igazgatóság, 2014-től pedig a Stratégiai és HR igazgatóság vezetője.