gratulálunk új számlacsomagodhoz!

 • bankkártyáddal azonnal fizethetsz
 • számlamozgásaid, egyenleged mobilodon bármikor megnézheted
 • már telefonszámodra is utalhatnak számlaszámod helyett
 • limitmódosítás, kártyafelfüggesztés már mobilbankban is

A K&H Bank két fő digitális megoldásával segíti a kényelmes ügyintézést: a K&H mobilbankkal és a K&H e-bankkal kedved szerint akár mobiltelefonodon vagy asztali gépeden is bankolhatsz!

Mobiltelefonod segítségével azonnal fizethetsz, már bankkártyád megérkezése előtt is. Egyenleged bármikor ellenőrizheted, akár a mobilbankodban, otthonod kényelméből. K&H bankkártyáddal online is biztonságosan fizethetsz, ehhez internetes vásárlási jelszó, limit és telefonszám beállítása szükséges. Ahhoz, hogy mindezt meg tudd tenni, kövesd a lenti lépéseket a számlanyitást követően.

Amennyiben számlacsomagodhoz távoli azonosításod miatt korlátozások kapcsolódnak, kattints ide.

 • 1. töltsd le és aktiváld a K&H mobilbankot a gyors és kényelmes ügyintézésért, ha még nem tetted

  A K&H mobilbankot számlanyitás után legegyszerűbben a szerződéskötéskor kapott K&H énazonosító és általad választott ePIN használatával tudod aktiválni. Az aktiválás folyamatát videónkban részletesen bemutatjuk.

 • 2. Tudtad, hogy digitalizált bankkártyáddal akár azonnal fizethetsz a számlanyitást követően?

  A kártyadigitalizáció folyamata legegyszerűbben a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjából indítható el, és mindössze néhány kattintásból áll. Android operációs rendszerrel rendelkező telefon esetén a Google Pay, iOS esetén pedig az Apple Pay segítségével fizethetsz mobiloddal.

 • 3. egyenleged, számlatörténeted mobilodon is megnézheted

  A számlamozgásaidat, bejövő és kimenő átutalásaidat, bankkártyás költéseidet bármikor ellenőrizheted - ezek azonnal megjelennek a K&H mobilbank számlatörténet felületén.

 • 4. a bankkártyáidhoz tartozó limiteket könnyedén testreszabhatod

  Szintén a K&H mobilbankban, a bankkártyáidra kattintva tudod legegyszerűbben beállítani az egyes bankkártyáidhoz kapcsolódó készpénzfelvételi- , vásárlási- és internetes tranzakciós limiteket – ehhez az alsó sorban található limitmódosítás menüre kattints. Fontos: online vásárlásra csak fizikai bankkártyád megérkezése után lesz lehetőséged, ehhez mindenképp szükséges a limitet, és online vásárlási jelszót beállítanod. (Biztonságod érdekében a kezdetben beállított internetes vásárlási limit 1 forint.)

 • 5. már mobilszámodra is utalhatnak pénzt

  Ahhoz, hogy az átutalás számlaszámod helyett akár telefonszámodra, e-mail címedre vagy adószámodra is történhessen, rögzítsd azt a K&H mobilbankban, a bankszámládra kattintva. A képernyő alján található számlabeállítások menüpontban tudsz rögzíteni másodlagos számlaazonosítót.

 • 6. megérkezése után aktiváld bankkártyádat a K&H mobilbankban

  Legegyszerűbben a K&H mobilbankban, a bankkártyák között, az aktiválás gombra kattintva tudod aktiválni a bankkártyádat, a hozzá tartozó PIN-kódot pedig bármikor lekérdezheted a kártyabiztonság / PIN-kód megtekintése menüpontban. A bankkártyákkal kapcsolatos újdonságainkról részletesen itt tájékozódhatsz.

 • 7. online vásárláshoz internetes vásárlási jelszót kell megadnod

  A K&H mobilbankban a bankkártyáidra kattintva, a képernyő alján található kártyabiztonság menüpontban, az SMS megerősítés menüben tudsz beállítani internetes vásárlási telefonszámot és jelszót. Arról, hogy az online bankkártyás vásárlás miért lesz sokkal egyszerűbb, ha K&H mobilbankot használsz, ezen a linken olvashatsz bővebben.

 • 8. Rendszeresen fizetsz azonos összeget utalással?

  A tranzakciók menü rendszeres átutalás menüpontjában pár adat megadásával könnyedén beállíthatod a rendszeres tranzakciókat.

9. lépj be a K&H e-bankba könnyedén, mobilod segítségével

9. lépj be a K&H e-bankba könnyedén, mobilod segítségével

A K&H mobilbank aktiválása után a K&H e-bank automatikusan elérhetővé válik számodra mobiltoken belépéssel. A folyamatot bemutató egy perces videóért kattints ide.

10. fizesd kényelmesen közüzemi számláid: állítsd be beszedési megbízásaidat a K&H e-bankban

10. fizesd kényelmesen közüzemi számláid: állítsd be beszedési megbízásaidat a K&H e-bankban

Belépést követően a K&H e-bank tranzakciók menüjében, a csoportos beszedés menüpontban tudod rögzíteni az új beszedési megbízást.

11. kérdés esetén hívd kollégáinkat könnyedén a K&H mobilbankból, azonosított hívással

11. kérdés esetén hívd kollégáinkat könnyedén a K&H mobilbankból, azonosított hívással

A K&H mobilbank elérhetőségek menüpontjában lehetőséged van gyorshívást indítani, mely segítségével már azonosított ügyfélként gyorsan kapcsolatba léphetsz kollégánkkal, internetalapú híváson keresztül.

mondd el véleményed az applikációs számlanyitásról!

Egyéb digitális szolgáltatásaink

Csekkbefizetés az otthonod kényelméből, közlekedési mobiljegyek és bérletek a mobilodon? Az alábbi oldalon megtalálod legfontosabb digitális szolgáltatásainkat, valamint bemutatóvideóinkat:

megnézem

Csomagváltás, csomagajánlat

Bármikor lehetőséged van számlacsomagváltásra a K&H mobilbank felületén! Fontos: Abban az esetben, ha a számlacsomagodat mobilodon nyitottad meg, és a nyitást követő első 3 hónapban módosítod, nem fogjuk tudni megadni számodra a 3 hónapos díjmentes számlavezetési kedvezményt, ezért érdemes megvárnod, hogy a számlanyitást követő 4. hónap 3. munkanapján megjelenítsük számodra a használati szokásaid alapján hozzád leginkább illő számlacsomagot a K&H mobilbank felületén. A javasolt számlacsomag a mobilos számlanyitást követő 4. hónap 15. napjáig elérhető – ezidő alatt néhány gombnyomással alá is írhatod számlaszerződés módosításod a K&H mobilbankban, mely azonnal életbe is lép.

Jövedelemátutalási kedvezmények

Amennyiben a jövedelmed a K&H bankszámládra érkezik, számos kedvezményben részesülhetsz, többek között:

 • a számlavezetési díj felét elengedjük meghatározott összeg beérkezése esetén,
 • Amennyiben hitelt készülsz felvenni, vagy már van K&H hiteled, jövedelemátutalási kedvezményt kapsz, ha legalább 100 ezer forintot elérő jövedelmed ide utaltatod a teljes futamidő alatt, valamint erről a számláról törleszted a kölcsönöd. A munkabér átutalási kamatkedvezmény mértéke
  • K&H kiemelt személyi kölcsön esetén 2%, K&H személyi kölcsön esetén 1%. THM: 8,2-13,8%
  • K&H lakáshitelek esetén 0,5%. THM: 3,8-6,4%

A tájékoztatás nem teljes körű. Tájékozódj személyi kölcsöneinkről itt, és lakáshiteleinkről itt.

Szeretnél az elsők között értesülni legújabb kényelmi funkcióinkról?

A K&H Bank folyamatosan arra törekszik, hogy minél kényelmesebb, innovatívabb, és gyorsabb szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek.  Amennyiben szeretnél értesülni ezek megjelenéséről, erről legegyszerűbben a K&H e-bank felületén nyilatkozhatsz a beállítások menü adatok, nyilatkozatok menüpontjában. Nem kell mást tenned, mint az engedélyek fülön bejelölni a „tudomásul veszem” lehetőséget az alapszintű marketingcélú adatfelhasználás érdekében.

K&H kiegészítő életbiztosítások már havi 390 forinttól

A K&H lakossági bankszámlákhoz igényelhető kiegészítő élet- és balesetbiztosítási csomagoknak köszönhetően gondoskodhatsz önmagad és családod anyagi biztonságáról is. A csomagok kedvező, akár 390 forintos havidíj ellenében nagyobb anyagi támogatást nyújtanak akkor, amikor erre igazán szükséged van.

visszahívást kérek

Megszüntetnéd régi bankszámládat?

Elindítjuk a bankváltási folyamatot számlavezető bankodnál, valamint munkabéred átirányítását az új K&H bankszámládra. Beszedéseidet és rendszeres átutalásaidat is átköltöztetjük a régi számládról. A megszűntetést a számlaváltási nyomtatvány kitöltésével tudod elindítani. Foglalj időpontot az általad választott bankfiókba.

Számlacsomagodhoz távoli azonosításod miatt korlátozások kapcsolódnak?

A korlátozásokról bővebben itt tájékozódhatsz. További információért fáradj egy bankfiókba, vagy hívd a K&H TeleCentert.

Van még kérdésed, de nem találtad meg rá a választ? Kattints ide!

kapcsolódó szolgáltatások:
számlavezetés
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, K&H e-bank, K&H mobiltárca, Google Pay és K&H Apple Pay]
telefonos banki szolgáltatás
átutalás belföldön forintban
rendszeres átutalás
beszedés
betétikártya-szolgáltatás
hitelkártya-szolgáltatás
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön
limitmódosítás

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betéti termékek Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei,  az Üzletszabályzat, valamint a természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyes részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A hiteltermékek részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételei,  az Üzletszabályzat, valamint a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. A hirdetésben szereplő lakáshitel THM értékek az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő mellett. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.  A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hirdetésben szereplő THM értékek személyi kölcsön esetén az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 3 millió forint hitelösszeg és 5 éves futamidő mellett, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a kh.hu oldalunkon tájékozódhat, illetve további információt bankfiókjaink nyújtanak. A szerződéskötés minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja.