üdvözlünk ügyfeleink között!

 • Kate, saját digitális pénzügyi asszisztensed máris rendelkezésedre áll mobilbankodban
 • digitalizált bankkártyáddal azonnal fizethetsz
 • számlamozgásaid, egyenleged mobilodon bármikor megnézheted
 • utalást, limitmódosítást, kártyafelfüggesztést Kate segítségével egyszerűen végezhetsz el, akár hangalapon
üdvözlünk ügyfeleink között!

A K&H Bank digitális megoldásaival biztosítja a kényelmes ügyintézést: a K&H mobilbankkal, ahol Kate digitális pénzügyi asszisztens áll rendelkezésedre, a K&H e-bankkal pedig asztali gépeden is bankolhatsz!

Mobiltelefonod segítségével máris fizethetsz, már bankkártyád megérkezése előtt is. Egyenleged bármikor ellenőrizheted, akár a mobilbankodban, otthonod kényelméből.

K&H bankkártyáddal online is biztonságosan fizethetsz, ehhez internetes vásárlási jelszó, limit és telefonszám beállítása szükséges. Ahhoz, hogy mindezt meg tudd tenni, kövesd a lenti lépéseket a számlanyitást követően.

Amennyiben számlacsomagodhoz távoli azonosításod miatt korlátozások kapcsolódnak, kattints ide.

 • 1. töltsd le és aktiváld a K&H mobilbankot a gyors és kényelmes ügyintézésért, ha még nem tetted, és Kate máris rendelkezésedre áll

  A K&H mobilbankot számlanyitás után legegyszerűbben a szerződéskötéskor kapott K&H énazonosító és általad választott ePIN használatával tudod aktiválni. Az aktiválás folyamatát videónkban részletesen bemutatjuk.

  Az aktiválást követően Kate pénzügyi asszisztenssel a mobilbankban, a jobb felső sarokban található Kate ikon megnyomásával tudsz kapcsolatba lépni – írásban vagy hangoddal irányítva. Az első alkalommal át tudod tekinteni, Kate már mennyi mindenben tud segíteni.

 • 2. Tudtad, hogy digitalizált bankkártyáddal akár azonnal fizethetsz a számlanyitást követően?

  A bankkártyádat digitalizálhatod a K&H mobilbank kártya menüpontjából vagy még egyszerűbben csak írj / szólj Kate-nek: „mobilos fizetés”. Kate logóját a mobilbank jobb felső sarkában találod.

  Android operációs rendszerrel rendelkező telefon esetén a Google Pay, iOS esetén pedig az Apple Pay segítségével fizethetsz mobiloddal.

 • 3. egyenleged, számlatörténeted mobilodon is megnézheted

  A számlamozgásaidat, bejövő és kimenő átutalásaidat, bankkártyás költéseidet bármikor ellenőrizheted - ezek azonnal megjelennek a K&H mobilbank számlatörténet felületén.

 • 4. a bankkártyáidhoz tartozó limiteket könnyedén testreszabhatod

  Szintén a K&H mobilbankban tudod legegyszerűbben beállítani az egyes bankkártyáidhoz kapcsolódó készpénzfelvételi- , vásárlási- és internetes tranzakciós limiteket.Ehhez elég írnod / szólnod Kate-nek, és már intézi is neked,vagy a bankkártyáidra kattintva az alsó sorban található limitmódosítás menüt kiválasztva is beállíthatod.

  Fontos: online vásárlásra csak fizikai bankkártyád megérkezése után lesz lehetőséged, ehhez mindenképp szükséges a limitet, és online vásárlási jelszót beállítanod. (Biztonságod érdekében a kezdetben beállított internetes vásárlási limit 1 forint.)

 • 5. már mobilszámodra is utalhatnak pénzt

  Ahhoz, hogy az átutalás számlaszámod helyett akár telefonszámodra, e-mail címedre vagy adószámodra is történhessen, rögzítsd azt a K&H mobilbankban, a bankszámládra kattintva. A képernyő alján található számlabeállítások menüpontban tudsz rögzíteni másodlagos számlaazonosítót.

 • 6. megérkezése után aktiváld bankkártyádat a K&H mobilbankban

  A kártyaaktiválás legegyszerűbb módja, ha írsz / szólsz Kate-nek, hogy aktiválja a bankkártyádat. Ha mobilbank menüből szeretnéd kiválasztani, akkor a bankkártyák között, az aktiválás gombra kattintva tudod aktiválni a bankkártyádat. A hozzá tartozó PIN-kódot pedig bármikor lekérdezheted Kate-től vagy a kártyabiztonság / PIN-kód megtekintése menüpontban. A bankkártyákkal kapcsolatos újdonságainkról részletesen itt tájékozódhatsz.

 • 7. online vásárláshoz internetes vásárlási jelszót kell megadnod

  Ezzel kapcsolatban is a legegyszerűbb, ha Kate-nek írsz / szólsz a K&H mobilbankban, vagy ugyanitt a bankkártyáidra kattintva, a képernyő alján található kártyabiztonság menüpontban, az SMS megerősítés menüben tudsz beállítani internetes vásárlási telefonszámot és jelszót. Arról, hogy az online bankkártyás vásárlás miért lesz sokkal egyszerűbb, ha K&H mobilbankot használsz, ezen a linken olvashatsz bővebben.

 • 8. Rendszeresen fizetsz azonos összeget utalással?

  A tranzakciók menü rendszeres átutalás menüpontjában pár adat megadásával könnyedén beállíthatod a rendszeres tranzakciókat.

 • 9. kérdés esetén hívd kollégáinkat könnyedén a K&H mobilbankból, azonosított hívással

  A K&H mobilbank elérhetőségek menüpontjában lehetőséged van gyorshívást indítani, mely segítségével már azonosított ügyfélként gyorsan kapcsolatba léphetsz kollégánkkal, internetalapú híváson keresztül.

 • 10. számos kérdésben már Kate is tud neked segíteni

  Kate, a K&H mobilbankod digitális asszisztense, ahogy fent olvashattad már az első lépésekben is tud neked segíteni. Bármikor elérheted és segítségével újszerű: hangvezérelt vagy chates formában intézheted a mindennapi pénzügyeidet. tudj meg többet

kényelmes megoldások e-bankon keresztül akár asztali gépről, akár a mobilodról

lépj be a K&H e-bankba könnyedén, mobilod segítségével

lépj be a K&H e-bankba könnyedén, mobilod segítségével

A K&H mobilbank aktiválása után a K&H e-bank automatikusan elérhetővé válik számodra mobiltoken belépéssel. A folyamatot bemutató egy perces videóért kattints ide.

fizesd kényelmesen közüzemi számláid: állítsd be beszedési megbízásaidat a K&H e-bankban

fizesd kényelmesen közüzemi számláid: állítsd be beszedési megbízásaidat a K&H e-bankban

Belépést követően a K&H e-bank tranzakciók menüjében, a csoportos beszedés menüpontban tudod rögzíteni az új beszedési megbízást.

mondd el véleményed az applikációs számlanyitásról!

Egyéb digitális szolgáltatásaink

Csekkbefizetés az otthonod kényelméből, közlekedési mobiljegyek és bérletek a mobilodon? Az alábbi oldalon megtalálod legfontosabb digitális szolgáltatásainkat, valamint bemutatóvideóinkat:

megnézem

Csomagváltás, csomagajánlat

Bármikor lehetőséged van számlacsomagváltásra a K&H mobilbank felületén! Fontos: Abban az esetben, ha a számlacsomagodat mobilodon nyitottad meg, és a nyitást követő első 3 hónapban módosítod, nem fogjuk tudni megadni számodra a 3 hónapos díjmentes számlavezetési kedvezményt, ezért érdemes megvárnod, hogy a számlanyitást követő 4. hónap 3. munkanapján megjelenítsük számodra a használati szokásaid alapján hozzád leginkább illő számlacsomagot a K&H mobilbank felületén. A javasolt számlacsomag a mobilos számlanyitást követő 4. hónap 15. napjáig elérhető – ezidő alatt néhány gombnyomással alá is írhatod számlaszerződés módosításod a K&H mobilbankban, mely azonnal életbe is lép.

elégedett vagy? akár 60 000 forintot bezsebelhetsz, ha ajánlod a K&H-t barátaidnak

 • hívd meg maximum 6 barátodat, ismerősödet, hogy bankoljanak ők is a K&H-nál
 • szólj az ajánlottadnak, hogy használja aktívan új számláját
 • zsebeljetek be sikeres ajánlásonként mindketten 10-10 000 forintot!

részletek

Jövedelemátutalási kedvezmények

Amennyiben a jövedelmed a K&H bankszámládra érkezik, számos kedvezményben részesülhetsz, többek között:

 • a számlavezetési díj felét elengedjük meghatározott összeg beérkezése esetén,
 • Amennyiben hitelt készülsz felvenni, vagy már van K&H hiteled, jövedelemátutalási kedvezményt kapsz, ha legalább 100 ezer forintot elérő jövedelmed ide utaltatod a teljes futamidő alatt, valamint erről a számláról törleszted a kölcsönöd. A munkabér átutalási kamatkedvezmény mértéke
  • K&H kiemelt személyi kölcsön esetén 2%, K&H személyi kölcsön esetén 1%. THM: 8,2-13,8%
  • K&H lakáshitelek esetén 0,5%. THM: 3,8-6,4%

A tájékoztatás nem teljes körű. Tájékozódj személyi kölcsöneinkről itt, és lakáshiteleinkről itt.

Szeretnél az elsők között értesülni legújabb kényelmi funkcióinkról?

A K&H Bank folyamatosan arra törekszik, hogy minél kényelmesebb, innovatívabb, és gyorsabb szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek.  Amennyiben szeretnél értesülni ezek megjelenéséről, erről legegyszerűbben a K&H e-bank felületén nyilatkozhatsz a beállítások menü adatok, nyilatkozatok menüpontjában. Nem kell mást tenned, mint az engedélyek fülön bejelölni a „tudomásul veszem” lehetőséget az alapszintű marketingcélú adatfelhasználás érdekében.

K&H kiegészítő életbiztosítások már havi 390 forinttól

A K&H lakossági bankszámlákhoz igényelhető kiegészítő élet- és balesetbiztosítási csomagoknak köszönhetően gondoskodhatsz önmagad és családod anyagi biztonságáról is. A csomagok kedvező, akár 390 forintos havidíj ellenében nagyobb anyagi támogatást nyújtanak akkor, amikor erre igazán szükséged van.

visszahívást kérek

Megszüntetnéd régi bankszámládat?

Elindítjuk a bankváltási folyamatot számlavezető bankodnál, valamint munkabéred átirányítását az új K&H bankszámládra. Beszedéseidet és rendszeres átutalásaidat is átköltöztetjük a régi számládról. A megszűntetést a számlaváltási nyomtatvány kitöltésével tudod elindítani. Foglalj időpontot az általad választott bankfiókba.

Számlacsomagodhoz távoli azonosításod miatt korlátozások kapcsolódnak?

A korlátozásokról bővebben itt tájékozódhatsz. További információért fáradj egy bankfiókba, vagy hívd a K&H TeleCentert.

Van még kérdésed, de nem találtad meg rá a választ? Kattints ide!

kapcsolódó szolgáltatások:
számlavezetés
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, K&H e-bank, K&H mobiltárca, Google Pay és K&H Apple Pay]
telefonos banki szolgáltatás
átutalás belföldön forintban
rendszeres átutalás
beszedés
betétikártya-szolgáltatás
hitelkártya-szolgáltatás
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön
limitmódosítás

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betéti termékek Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei,  az Üzletszabályzat, valamint a természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyes részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A hiteltermékek részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételei,  az Üzletszabályzat, valamint a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. A hirdetésben szereplő lakáshitel THM értékek az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő mellett. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.  A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hirdetésben szereplő THM értékek személyi kölcsön esetén az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 3 millió forint hitelösszeg és 5 éves futamidő mellett, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a kh.hu oldalunkon tájékozódhat, illetve további információt bankfiókjaink nyújtanak. A szerződéskötés minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja.