örülünk, hogy K&H-s lettél.
jó, hogy itt vagy!

Minden fontos információt összegyűjtöttünk neked a kártyád aktiválásától a mobilbank használatáig. Kezdjük!

első lépések

1. töltsd le a K&H mobilbankot

2. azonnal digitalizálható bankkártya

 • A bankkártyádat digitalizálhatod a K&H mobilbank kártya menüpontjából vagy még egyszerűbben csak írj / szólj Kate-nek: „mobilos fizetés”. Kate logóját a mobilbank jobb felső sarkában találod.
 • Android operációs rendszerrel rendelkező telefon esetén a Google Pay, iOS esetén pedig az Apple Pay segítségével fizethetsz mobiloddal.

3. ismerd meg Kate-tet!

 • Kate-tel a mobilbankban a jobb felső sarokban található Kate ikon megnyomásával tudsz kapcsolatba lépni – írásban vagy hanggal irányítva.
 • tudj meg többet

4. lépj be a K&H e-bankba a mobilod segítségével

 • A K&H mobilbank aktiválása után a K&H e-bank automatikusan elérhetővé válik számodra mobiltoken belépéssel. A folyamatot bemutató egy perces videóért kattints ide.
új ügyfél vagyok

ajánld ismerőseidnek a K&H-t és szerezz akár plusz 60 000 Ft jóváírást

Hívd meg maximum 6 barátodat, hogy bankoljanak ők is a K&H-nál, szólj az ajánlottjaidnak, hogy használják aktívan az új számlájukat, és ha teljesítik a feltételeket, mindketten 10‑10 000 Ft jóváírást kaptok!

ajánlom a K&H-t

ez is érdekelni fog

csomagajánlatok, csomagváltás

Bármikor lehetőséged van számlacsomagváltásra a K&H mobilbank felületén!

Fontos: Abban az esetben, ha a számlacsomagodat mobilodon nyitottad meg, és a nyitást követő első 3 hónapban módosítod, nem fogjuk tudni megadni számodra a 3 hónapos díjmentes számlavezetési kedvezményt. Ezért érdemes megvárnod, hogy a számlanyitást követő 4. hónap 3. munkanapján megjelenítsük számodra a használati szokásaid alapján hozzád leginkább illő számlacsomagot a K&H mobilbank felületén. A javasolt számlacsomag a mobilos számlanyitást követő 4. hónap 15. napjáig elérhető – ez idő alatt néhány gombnyomással alá is írhatod számlaszerződésmódosításod a K&H mobilbankban, mely azonnal életbe is lép.

Elérhető számlacsomagjainkat itt találod meg: https://www.kh.hu/napi-penzugyek/szamla/osszes

elérhető kedvezmények

Amennyiben a jövedelmed a K&H bankszámládra érkezik, számos kedvezményben részesülhetsz, többek között:

 • a számlavezetési díj felét elengedjük meghatározott összeg beérkezése esetén
 • amennyiben személyi kölcsönt készülsz felvenni, átutalási kamatkedvezményt kapsz, ha havonta legalább 150 ezer forint jóváírás érkezik átutalás formájában a K&H Banknál vezetett bankszámládra, amiről a kölcsönödet is törleszted. A kamatkedvezmény mértéke K&H kiemelt személyi kölcsön esetén 2%, K&H személyi kölcsön esetén 1%. 
  THM: 15,9–22,4%
 • K&H lakáshitel felvétele esetén legalább 250 ezer forint havi jóváírás esetén részesülsz kamatkedvezményben, ennek mértéke a vállalt jóváírás mértéke és a hitelösszeg szerint változó. THM: 6,6–7,3%

A tájékoztatás nem teljeskörű. Tájékozódj személyi kölcsöneinkről itt, és lakáshiteleinkről itt.

kiegészítő életbiztosítás

A K&H lakossági bankszámlákhoz igényelhető kiegészítő élet- és balesetbiztosítási csomagoknak köszönhetően gondoskodhatsz önmagad és családod anyagi biztonságáról is. A csomagok kedvező, akár 390 forintos havidíj ellenében nagyobb anyagi támogatást nyújtanak akkor, amikor erre igazán szükséged van.

visszahívást kérek

K&H+

A mobilbankodban megtalálhatod a K&H+ funkciót, ahol lehetőséged van helyi és helyközi tömegközlekedési jegyeket és bérleteket vásárolnod. További információkat itt találsz.

K&H visszapénz

Csökkentsd a vásárlásaid költségét kényelmesen. Aktiváld a K&H+ új szolgáltatását, és fedezd fel a neked kínált kedvezményeket. Folyamatosan megújuló ajánlatokkal találkozhatsz, amiket kattintással aktiválhatsz használat előtt. További információkat itt találsz.

megszüntetnéd régi bankszámládat?

Elindítjuk a bankváltási folyamatot számlavezető bankodnál, valamint munkabéred átirányítását az új K&H bankszámládra. Beszedéseidet és rendszeres átutalásaidat is átköltöztetjük a régi számládról. A megszűntetést a számlaváltási nyomtatvány kitöltésével tudod elindítani. Foglalj időpontot az általad választott bankfiókba.

korlátozások vannak frissen megnyitott bankszámládon?

Ha nem NFC képes telefonnal vagy személyi okmánnyal végezted az azonosítási folyamatot vagy nem sikerül beolvasott adataid ellenőriznünk, online nyitott bankszámládat korlátozásokkal használhatod, aminek következtében nem leszel jogosult az alábbiakban felsorolt ügyletek végrehajtására

 • bármely, a számla megterhelésével járó, tranzakciónkénti 10 000 000 Ft összeghatárt elérő vagy azt meghaladó ügylet (ideértve az átutalást, beszedést, kártyást vásárlást is)
 • havonta 300 000 Ft összeget meghaladó készpénzfelvétel (bankkártya, ATM, postai vagy bankfióki készpénzfelvétel együttes értéke)
 • készpénz befizetés, ideértve a harmadik személy részéről kezdeményezett készpénzbefizetést is
 • deviza átutalás, nemzetközi forint átutalás belföldre vagy külföldre
 • deviza átutalás jóváírása
 • További korlátozás, hogy ebben az esetben a számlatulajdonos
 • kizárólag a K&H okos kényelmi plusz számlacsomag - online számlacsomaghoz tartozó bankszámlával rendelkezhet, valamint
 • nem rendelkezhet képviseleti jogosultsággal egyéb, a Bank által harmadik személy részére vezetett bankszámla vonatkozásában

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény alapján a bankszámlán bonyolított készpénzes tranzakciók - ki és befizetések együttesen - összeértéke nem haladhatja meg az évi 100 millió forintos összeghatárt.

Amennyiben ezt az összeget meghaladóan szeretnél készpénzes tranzakciókat végrehajtani, erre vonatkozó igényed bankfiókban személyesen kell előzetesen bejelenteni. A bejelentés elmulasztása a bankszámlacsomag szerződés felmondását vonhatja maga után.

A korlátozások feloldásáról, valamint az ügyfél átvilágításról a K&H TeleCenteren vagy a K&H Bank bármelyik fiókjában tudsz tájékozódni.

KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

kapcsolódó szolgáltatások:
számlavezetés
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, K&H e-bank, K&H mobiltárca, Google Pay és K&H Apple Pay]
telefonos banki szolgáltatás
átutalás belföldön forintban
rendszeres átutalás
beszedés
betétikártya-szolgáltatás
hitelkártya-szolgáltatás
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön
limitmódosítás

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betéti termékek Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint a természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyes részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A hiteltermékek részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. A hirdetésben szereplő lakáshitel THM értékek az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő mellett. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hirdetésben szereplő THM értékek személyi kölcsön esetén az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 3 millió forint hitelösszeg és 5 éves futamidő mellett, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a kh.hu oldalunkon tájékozódhat, illetve további információt bankfiókjaink nyújtanak. A szerződéskötés minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja.