Google Pay elsőként a K&H-nál – már okosórával is

  • Te & fizetés az okoseszközöddel & a Google Pay & kész
  • a magyar bankok közül elsőként a K&H-nál*
  • innovatív fizetés az Androidos telefonodon vagy okosórádon
  • okosóráddal még akkor is fizethetsz, ha nincs nálad a mobilod!
töltsd le a K&H mobilbankot és fizess Google Payjel
*A Google Pay szolgáltatás 2021. március 30-tól érhető el a K&H Banknál.
miért válasszam a K&H szabad felhasználású személyi kölcsönt?

gyors

Nincs szükség bankkártyára a fizetéshez: közelítsd a mobilod a POS terminálhoz, és kész is!

biztonságos

mobiloddal 15 000 Ft feletti tranzakciók esetén kizárólag akkor tudsz fizetni, ha feloldott állapotban van a készüléked - a Google Pay használatához aktív képernyőzárra van szükség! Az okosórás fizetéshez fel kell oldanod a készüléket.

egyszerű

A kártyadigitalizálás néhány gombnyomással elvégezhető a K&H mobilbankban vagy a Google Wallet applikációban, ezután a fizetéshez csak okoseszközödre lesz szükséged.

hol kezdjem, ha mobillal fizetnék?

lépj be a K&H mobilbankba
kattints a bankkártyák menüpontra
kattints a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra
kész is!

hol kezdjem, ha okosórával fizetnék?

nyisd meg az órádon a Google Wallet applikációt
állítsd be a képernyőzáró funkciót
fejezd be a digitalizálást a mobilodon, a Google Wallet applikációban

elakadtál? Kérd Kate segítségét!

lépj be a K&H mobilbankba
hívd elő Kate-et az ikonra kattintva, aki segít neked a beállításban
kész is!

Gyakran Ismételt Kérdések

kinek érhető el a szolgáltatás?

A szolgáltatás a K&H Bank ügyfelei számára érhető el NFC képes, Android operációs rendszerrel rendelkező telefononnal, Wear OS okosórákkal és Mastercard, valamint Maestro típusú bankkártyákkal. A szolgáltatásra nem kell szerződni, de érvényes bankkártya szerződés, aktivált K&H mobilbank és a bankkártyához beállított autentikációs telefonszám szükséges hozzá.

milyen kártyákkal érhető el a Google Pay a K&H-nál?

A Google Pay kizárólag Mastercard és Maestro típusú K&H betéti- és hitelkártyákkal érhető el.

hogyan digitalizálhatom a kártyámat a Google Paybe?

Lépj be a K&H mobilbankba, kattints a bankkártyák menüpontra, kattints a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra, és kész is!

A Google Wallet applikáción keresztül is digitalizálhatod a bankkártyád. Ehhez töltsd le a Google Wallet applikációt, add meg a kártyaadataid, fogadd el a felhasználási feltételeket, majd SMS kóddal vagy K&H Telecenteren keresztül erősítsd meg a digitalizációt.

hogyan digitalizálhatom a kártyám az okosórámra?

Amennyiben rendelkezel Wear OS-t használó okosórával, az alábbi módon tudod elvégezni a digitalizációt, amennyiben az okosórád párosítva van a telefonoddal:

  1. nyisd meg az órán a Google Wallet applikációt
  2. állítsd be a képernyő-lezáró funkciót
  3. ezután a telefonon elindul a digitalizálási folyamat (lásd előző pont)

a kártyadigitalizáció során miért kerültem a K&H TeleCenterhez?

A kártyadigitalizáció során egyes esetekben sms-ben küldünk neked egy azonosító kódot. Amennyiben a bankkártyádhoz nem regisztráltál telefonszámot, kizárólag a K&H Telecenter segítségével tudunk azonosítani. Ezt elkerülheted, ha a K&H mobilbankban hozzáadod a bankkártyádhoz a telefonszámod az alábbi módon: a bankkártyák menüpontban kattints a digitalizálandó kártyádra, majd az alsó sorban lévő kártyabiztonság menüre. Itt az SMS megerősítés menüpontban tudod megadni a telefonszámod. Fontos: ahhoz a mobiltelefonhoz tartozó telefonszámod add meg, amellyel később a Google Payt használni szeretnéd.

nem használtam korábban, hogyan tudom aktiválni a K&H mobilbankot?

K&H énazonosító és e-PIN, vagy a K&H e-bank belépéshez is használt felhasználónév és jelszó segítségével is aktiválhatod a K&H mobilbankot. A folyamatot bemutató videóért kattints ide.

hogyan fizethetek Google Payjel a mobilom segítségével?

Fizikai vásárlások esetén: Közelítsd a telefonodat bekapcsolt állapotban lévő képernyővel (15 000 Ft feletti fizetés esetén feloldott képernyővel) a POS terminálhoz. A fizetést követően egy kék pipajel jelenik meg a képernyődön. A fizetéshez nincs szükség aktív internetkapcsolatra. A biztonságos fizetés érdekében aktív képernyőzárat kell beállítanod a telefonodon (általában PIN-kód, minta vagy jelszó megadásával - bizonyos eszközöket ujjlenyomattal is feloldhatsz), mivel a 15 000 Ft feletti fizetés kizárólag feloldott képernyővel lehetséges. Fontos tudnod, hogy legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül.

Internetes vásárlás esetén: A Google Pay internetes vásárlásokhoz is használható, amennyiben a kereskedő támogatja ezt a fizetési módot webshopjában, vagy saját applikációjában. Ilyenkor a normál bankkártyás fizetési opció mellett megjelenik a Google Pay ikon is, amit elindítva a telefonon kell jóváhagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

nem kell PIN-kód a mobillal történő fizetéshez?

Fizikai vásárlás esetén legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül, a telefont a POS terminálhoz közelítve. Fontos, hogy a telefonod képernyője ekkor is legyen bekapcsolt állapotban (lezárt, alvó módban nem lehetséges a fizetés). A 15 000 Ft feletti, illetve az említett 3 darab kisebb összegű vásárlás után fel kell oldanod a képernyőd a fizetéshez, ezzel igazolod (PIN-kód helyett), hogy Te használod a készüléket. Éppen ezért – a biztonságos fizetés érdekében – a Google Pay használatához aktív képernyőzárat kell beállítanod a telefonodon, hiszen a képernyőzár feloldásával tudod igazolni, hogy Te használod a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

hogyan fizethetek Google Payjel az okosórám segítségével?

Wear OS-t használó okosórákkal van lehetőséged Google Payjel fizetni. Oldd fel az eszközt, nyisd meg a Google Wallet applikációt, válaszd ki a kártyát, és tarts az órád a POS terminálhoz.

biztonságos a Google Pay?

Igen, hiszen mobillal történő fizetés esetén a 3 db egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés utáni, illetve a 15 000 forint feletti fizetések kizárólag feloldott képernyővel lehetségesek fizikai vásárlás esetén. Erre azért van szükség, mert bár nem kell külön PIN-kódot megadnod, de a képernyőzár feloldásával igazolni tudod, hogy Te használod a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

Okosórás fizetés esetén az eszköz feloldásával tudsz Google Payjel fizetni.

 

hogyan állíthatok be alapértelmezett bankkártyát?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban, a Google Pay beállításokra kattintva tudsz alapértelmezett bankkártyát kiválasztani. Kattints a „beállítás alapértelmezett kártyaként” gombra.

hogyan állíthatom be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a K&H Google Payt?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudod alapértelmezett fizetési applikációként kiválasztani a Google Payt. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattints a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig K&H mobiltárcát használtam, de mostantól Google Payt szeretnék, mi a teendőm?

Állítsd be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattints a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattints a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig más szolgáltatóval használtam a Google Payt, de mostantól a K&H mobilbankkal szeretném, mi a teendőm?

Állítsd be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattints a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattints a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

díjmentes a szolgáltatás?

Igen, a szolgáltatás a K&H mobilbankban elérhető, mely ügyfeleink számára díjmentes.

a mobilomon kívül egyéb okoseszköz segítségével is fizethetek Google Payjel?

Igen, a Google Wallet applikációban történő digitalizálás után Wear OS alapú okosóráddal is fizethetsz Google Payjel.

hogyan távolíthatom el a kártyámat a Google Payből?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudod eltávolítani a bankkártyádat a Google Payből. Kattints a „kártya eltávolítása a Google Payből” gombra!

dokumentumok

Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan
Általános szerződési feltételek elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozóan
Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
Üzletszabályzat
kapcsolódó szolgáltatások
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank] [K&H Google Pay]
betétikártyaszolgáltatás [K&H Mastercard bankkártyák]
hitelkártya szolgáltatás [K&H Mastercard hitelkártyák] THM: 18,5-29%
betéti- és hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Google Play a Google Inc. védjegye.