K&H biztostárs utasbiztosítások

utazz gondtalanul!

 • K&H mobilbankban is megkötheted
 • magas biztosítási összegekkel, széles körű biztosítási fedezettel
 • egyszeri kiutazásra
K&H biztostárs utasbiztosítások

K&H mobilbankban is köthetsz utasbiztosítást. Gyorsan, egyszerűen! 

google sotre  apple

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel csak feltétlenül halaszthatatlan esetben utazz külföldre! Ebben az esetben mindenféleképpen tájékozódj Magyarország Konzuli Szolgálata weboldalán az utazásra nem javasolt térségekről (https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasra-nem-javasolt-tersegek), mivel a biztosítási fedezet kizárólag a  II. (fokozott biztonsági kockázat) és a III. (legenyhébb biztonsági kockázat) kategóriába sorolt országokra érvényes.

A magyar Konzuli Szolgálat weboldalán (https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal) szintén megtalálod azon országok listáját, ahová védettségi igazolvánnyal, korlátozásmentesen, saját felelősségre be lehet utazni. Ezen országok a II. (fokozott biztonsági kockázat) kategóriába kerültek átsorolásra.

Az utasbiztosítás kiterjed a COVID-19 megbetegedéssel összefüggő káreseményekre is a Szerződési feltételekben meghatározott biztosítási események esetén a meghatározott limitekig.

Utasbiztosítással kapcsolatban további kérdésed merült fel? Kérjük, írd meg az utasbiztositas@kh.hu email címre és kollégáink segítségedre lesznek!

részletek

megéri nálunk utasbiztosítást kötni!

 • számos kedvezményt igénybe vehetsz a K&H biztostárs utasbiztosításhoz
  • 30% gyermekkedvezmény 18 év alatti gyermek részére
  • 10% családi kedvezmény legalább 1, de legfeljebb 5 18 év alatti gyermek és legalább 1, de legfeljebb 3 felnőtt együttutazása esetén

  • 10% csoportos kedvezmény legalább 10 fős csoport azonos időtartamra és úticéllal történő együtt utazása esetén

az igényeidhez alkalmazkodva

 • utasbiztosítás már 9 féle utazási célnak megfelelően megköthető online, minden esetben alap, emelt és ideál díjcsomagok közül választhatsz
 • a biztosítások tartalmaznak egészségügyi, utazási és jogvédelmi segítségnyújtást és biztosítást, baleset-biztosítást, poggyászbiztosítást és személyi felelősségbiztosítást
 • az utasbiztosítások poggyász fedezete kiterjed a sporteszközökre is
 • a biztosítási fedezet pótdíj fizetése nélkül is kiterjed a síelésre
 • pótdíj fizetése ellenében a K&H biztostárs utasbiztosítás fedezete kiterjeszthető meghatározott veszélyes sportok hobbi szinten való űzésére és búvárkodásra is (ezen fedezetek pótdíját az online köthető veszélyes sport, illetve búvár utasbiztosítások már tartalmazzák)
 • a biztosításokhoz bárhonnan, a nap 24 órájában hívható segítségnyújtási szolgáltatás kapcsolódik
 • a biztosítás területi hatálya a világ összes országa, kivéve Magyarország, valamint, ha a biztosított külföldi állampolgár az ő állandó lakóhelye szerinti ország; Európára pótdíj megfizetése nélkül, Európán kívüli utazás esetén 50%, de USA, Kanada, Brazília, Ausztrália, Izrael területére történő utazás esetén 100%-os pótdíj megfizetése mellett köthető
 • 65 évnél idősebb biztosított 100%-os pótdíj ellenében maximum 90 napra köthet utasbiztosítást

A termékről részletesen a K&H biztostárs utasbiztosítások szerződési feltételeiben olvashatsz.

mire figyelj?

 kattints a képre a nagyobb méret érdekében

kinek ajánljuk?

 • mindenkinek, aki magán vagy vállalati céllal utazik külföldre

kapcsolódó dokumentumok

KH biztostárs utazási segítségnyújtás és biztosítás szerződéses dokumentáció
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek részletes leírását a biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák, amelyek megismerhetők a K&H Biztosító irodáiban, a K&H Bank fiókjaiban és jelen oldalon. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.