bankszámla kalkulátor

válasszunk együtt egy jó csomagot

kalkulálok
bankszámla kalkulátor

bankszámla kalkulátor gyakran ismételt kérdések

mit számol ki a bankszámla kalkulátor?

A bankszámla kalkulátor megmutatja a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot, hogy az igényeidre szabott legjobb ajánlatot tudjuk a számodra adni.

milyen adatokat kell megadnom a bankszámla kalkulátorban?

A bankszámla kalkulátor már három adat megadásával megmutatja a Te igényeidre legjobban illeszkedő számlacsomagunkat.

milyen költségei lehetnek egy bankszámlának?

A bankszámla kalkulátor által mutatott K&H lakossági számlacsomagoknál lehetőséged van a számlacsomagok havidíját 50, vagy akár 100%-ban visszakapni.

nem tudod eldönteni melyik számlacsomagot válaszd?

Nálunk nem is kell, mert online számlanyitáshoz az egyik legnagyobb csomagunkat (K&H okos kényelmi plusz számlacsomag online) adjuk 3 hónapig csomagdíjmentesen, utána használati szokásaid alapján ajánlunk egy hozzád illő csomagot. Jó, nem?

hány éves kortól nyithatok bankszámlát a K&H-nál?

Már 6 éves kortól lehetőséged van K&H Ifjúsági számlacsomagot választani!

milyen bankszámlát érdemes választani, ha nyugdíjas vagyok?

Nyugdíjasként kiemelten fontos lehet egy megfelelő bankszámla: ahogy idősödünk, egyre nehezebb elmenni befizetni a csekkeket, elintézni pénzügyi dolgainkat. Egy bankszámla sokat könnyíthet az életünkön, de nem mindegy, mennyit kell fizetnünk érte havonta. A bankszámla kalkulátor által mutatott K&H lakossági számlacsomagoknál lehetőséged van a számlacsomagok havidíját 50, vagy akár 100%-ban visszakapni.

milyen bankszámlát válasszak diákként?

A K&H Bank kínálatában a fiatalok számos nekik fejlesztett számlacsomag közül választhatnak. A csomagba épített számos innovatív szolgáltatást tartalmaz, ami nagymértékben megkönnyíti a fiatal ügyfelünk mindennapjait. 

hogyan tudok bankszámlát váltani?

Sokan azt hiszik, hogy a bankváltás bonyolult folyamat, és nem éri meg a befektetett energiát. Ma már azonban az úgynevezett egyszerűsített bankváltás nagyban megkönnyíti a folyamatot, így például a legjobb esetben régi bankunkba már be sem kell mennünk.

A bankváltás elindítását a számla tulajdonosa a kiválasztott új banknál kezdeményezheti, a bankváltást 13 munkanap alatt lebonyolítja az új és a régi bank egymás között. Egy meghatalmazást kell csak kitöltened az új bankban, amelyben az új bank 2 munkanapon belül felkéri a régit, hogy 5 munkanapon belül adja át neki a következő adatokat az elmúlt 13 hónap vonatkozásában:

  • a beérkező ismétlődő átutalások
  • a rendszeres ismétlődő átutalási megbízások
  • a beszedési felhatalmazások adatai, így az utalás összege, gyakorisága, határideje, vagy azonosítója
kapcsolódó szolgáltatások:
számlavezetés
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás
betétikártya-szolgáltatás
hitelkártya-szolgáltatás
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön
telefonos banki szolgáltatás
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Jelen tájékoztató marketingjellegű közleménynek minősül és nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a lakossági hitelek Általános szerződési feltételei, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, a K&H betéti bankkártya és hitelkártya természetes személyek részére hirdetmények, tartalmazza. A részvételi feltételek valamint a hivatkozott dokumentumok megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes weboldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Bank a kondíciók megváltoztatásának, jogát fenntartja.