számlacsomagok akár 40 000 forint jóváírással

  • K&H kényelmi plusz számlacsomag online, az első 3 hónapban díjmentesen
  • mobilodon pár kattintással megnyithatod
  • digitalizált bankkártyád azonnal rendelkezésedre áll
számlacsomagok akár 40 000 forint jóváírással
online bankszámlanyitás otthonról & akár 0 forint a csomagdíjad részletek

gyakran ismételt kérdések a K&H számlacsomagokról

hogyan választhatok számlacsomagot?

Az oldal tetején összegyűjtöttük számodra az aktuális számlacsomagajánlatainkat, ahol az egyes kártyákra kattintva bővebb információ is rendelkezésedre áll majd.

A választás előtt érdemes átgondolnod, hogy inkább mobilról intéznéd pénzügyeidet, vagy szeretnél egy ügyfélponti kollégával egyeztetni, hány alaklommal végzel átutalási tranzakciót vagy készpénzfelvételt, illetve, hogy mekkora az a rendszeres mennyiségű jövedelem, ami a számládra érkezik.

Ha esetleg nem tudnál első körben dönteni arról, hogy mi illik a legjobban hozzád, nyisd meg online kényelmi plusz számlacsomagodat, és az első 3 díjmentes hónapod után, a használati szokásaid alapján ajánlunk neked egy leginkább hozzád illő csomagot.

Amennyiben segítségre lenne szükséged, fordulj bátran a hozzád legközelebb eső K&H ügyfélponthoz, vagy hívd a K&H TeleCentert.

hogyan válthatok számlacsomagot, ha van már K&H bankszámlám?

A K&H mobilbank felületén a számlacsomagváltási funkció bármikor elérhető, így bármikor tudsz váltani a szokásaidhoz legjobban illő számlára. Ha a legkedvezőbb számlacsomag kiválasztásához segítségre van szükséged, úgy fordulj bármelyik K&H ügyfélponthoz, vagy hívd a K&H TeleCentert.

kell fizetnem, ha számlacsomagot szeretnék váltani?

Ha számlacsomagot szeretnél váltani és alacsonyabb számlavezetési díjú csomagra térsz át, plusz költségek merülnek fel, melynek összege 1083 Ft.

milyen költségei lehetnek egy számlacsomagnak?

K&H lakossági számlacsomagodhoz tartozó aktuális költségeket, az alábbi táblázatban találod meg:

értékesítés alatt álló lakossági bankszámla termékek összehasonlító táblázata

K&H okos kényelmi plusz számlacsomag ONLINEtipp

K&H kényelmi plusz számlacsomag K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag K&H minimum plusz számlacsomag K&H ifjúsági számlacsomag 18+
havi csomagdíj kedvezmény nélkül Díjmentes csomag 2 416 forint 8 258 forint 1 084 forint Díjmentes csomag
havi kedvezményes csomagdíj, 50% díjvisszatérítéssel - 1 208 forint 4 129 forint 542 forint -
ingyenes csomagdíj igénybe vehető - igen igen igen -
számlacsomaghoz kapcsolódó kedvezményes betéti bankkártya 1 darab első éves díjmentes Mastercard típusú 1 darab első éves díjmentes Mastercard típusú 2 darab éves díjmentes Mastercard típusú 1 darab első éves díjmentes Mastercard típusú 1 darab első éves díjmentes Mastercard típusú
kedvezményes készpénz felvétel belföldön K&H ATM-ből* havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint
eseti belföldi átutalás K&H ebankon, vagy mobilbankon díjkedvezménnyel* havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 30 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint
csoportos beszedési megbízás (szolgáltatói díjterhelés) díjkedvezménnyel havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 5 darab 0 forint havonta az első 30 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint havonta az első 2 darab 0 forint
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás havi díja (ebank és mobilbank) díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes
sms szolgáltatás (K&H mobilinfo) havi díja díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes
sms üzenet díj 53 forint 53 forint 53 forint 53 forint 28 forint

mennyi a számlavezetési díj?

A számlacsomagokhoz tartozó számlavezetési díjakat, a számlacsomag információs oldalán éred el, ahol megtalálod azokat a feltételeket is, amik teljesítése esetén akár 0 Ft is lehet a számlavezetési díjad.

Amennyiben online nyitod meg K&H lakossági bankszámládat, az első 3 hónap díjmentes, ezután pedig a költési szokásaidhoz leginkább igazodó számlacsomagot ajánljuk fel neked.

mit jelent, hogy a számlacsomag 3 hónapig díjmentes?

Ha online nyitod meg K&H lakossági bankszámládat, automatikusan kényelmi plusz számlacsomagod lesz, így az első 3 hónapban havi csomagdíj nélkül tudod használni a számládat. Az ezen kívül felmerülő egyéb költségekre vonatkozó információt megtalálod a ’milyen költségei lehetnek egy számlacsomagnak?’ kérdés alatt.

hogyan nyithatok K&H bankszámlát?

K&H lakossági bankszámlát online és ügyfélponton is tudsz nyitni.

Az online bankszámlanyitás elérhető a K&H számlanyitás applikációnkból, amivel kapcsolatban minden információt megtalálsz online számlanyitás oldalunkon.

Ha személyesen szeretnéd megnyitni a számládat, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre. Használd térképes keresőnket, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső ügyfélpontunkat.

KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)