számlavezetés
[K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag]

több, mint egy hétköznapi számla

 • gyors és kényelmes napi pénzügyek
 • egyedülálló kedvezmények, számos 0 forintos szolgáltatás
 • havi díj visszatérítés a feltételek teljesítése esetén
számlavezetés
[K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag]
online bankszámlanyitás otthonról, akár 40 000 forint jóváírással online bankszámlanyitás

részletek

A K&H prémium számlacsomag nem csupán a lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szükséges szolgáltatásokat tartalmazza, hanem a legtöbb olyan számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is, amelyre pénzügyeid intézése során szükséged lehet. A K&H prémium számlacsomagban meghatározott szolgáltatásokért külön már nem kell fizetned, a szolgáltatások ellenértékét a prémium számlavezetési díj (EBKM: 0,01%) tartalmazza.

csomagban foglalt tranzakciók és kapcsolt termékek kedvezményes díjai

1 darab K&H lakossági forintszámla (EBKM: 0,01%) számlavezetési díja

0 forint

2 darab K&H lakossági devizaszámla (EBKM: 0,01%) számlavezetési díja

0 forint

2 darab K&H Mastercard arany bankkártya mindenkori éves díja

0 forint*

1 darab K&H Mastercard hitelkártya (THM: 44,2%) mindenkori éves díja a fő számlatulajdonos részére

0 forint**

havonta az első 5 darab, adott havi periódusban teljesített betéti bankkártyás forint készpénzfelvételek K&H ATM-ből***

0 forint banki díj
és 0,6% tranzakciós költség

havonta az első 30 darabból álló tranzakciós csomag (belföldi eseti forint átutalási megbízás, szolgáltatói-díj terhelés (csoportos beszedés), belföldi rendszeres forint átutalási megbízás)
K&H e-bankon vagy mobilbankon keresztül

átutalások: 0 forint banki díj és átutalás 20 000 forintot meghaladó része után 0,3%, maximum 10 000 forint tranzakciós költség
szolgáltatói díjterhelések: 0 forint banki díj és 0,3%, maximum 10 000 forint tranzakciós költség

K&H e-bank havi díja

0 forint

K&H mobilbank havi díja

0 forint

K&H mobilinfo havi díj

0 forint

* a mindenkori éves díjkedvezményt bármely, a számlacsomaghoz igényelhető lakossági betéti bankkártya esetén biztosítjuk, a hatályos K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére című hirdetményben igénybe vehető bankkártyák közül.
** a mindenkori éves díjkedvezményt bármely, a hitelkártyaszámlához igényelhető lakossági hitelkártya esetén biztosítjuk, a hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére című hirdetményben igénybe vehető bankkártyák közül.
*** ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtétele esetén a jogszabályban megjelölt összeg legfeljebb két részletben való felvétele díjmentes.

A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

milyen feltételekkel igényelhetsz K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagot?

milyen feltételekkel igényelhetsz K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagot?

A K&H prémium számlacsomagot minden 18. életévét betöltött természetes személy igényelheti, aki aláírja a prémium banki szolgáltatáscsomag szerződést és bankszámla főtulajdonosként:

 • megtakarítása meghaladja az 5 millió forintot vagy
 • legalább havi 500 ezer forint beérkező átutalás jóváírással rendelkezik, vagy
 • 30 éves vagy annál fiatalabb és szülője vagy nagyszülője K&H prémium banki szolgáltatással rendelkezik és kitölti az igénylő nevére a prémium ajándékkártyát

amit érdemes tudnod, mielőtt döntesz

mit jelent a türelmi és a felülvizsgálati időszak, illetve hogyan működik?

A prémium banki számla- és szolgáltatáscsomag szerződés aláírásától számítva az aláírás hónapjának utolsó napjáig türelmi időszak van érvényben.

A tárgyhónap első munkanapjától a tárgyhónap utolsó napjáig, illetve ha az munkaszüneti nap, akkor az azt megelőző banki munkanapig tartó időszakban felülvizsgálati időszak van érvényben. A soron következő Felülvizsgálati időszak az ezt követő banki munkanapon kezdődik.

A Türelmi időszakra a szolgáltatás díja nem kerül felszámításra. A Bank a Türelmi időszakot követően, minden Felülvizsgálati időszakban vizsgálja az Igénybevételi feltételek és a Kedvezményfeltételek teljesülését.

példa az igénybevételi feltételek ellenőrzésére

szerződéskötés május 20-án, türelmi időszak vége: május 31.
felülvizsgálati időszak: június 1. - június 30.

milyen feltételek teljesülése esetén térítjük vissza a havi díjat?

Az alábbiakban meghatározott feltételek adott havi teljesítése esetén visszatérítjük a K&H prémium számlacsomagja havi díjának felét vagy akár a teljes havi díjat.

havi díj

havonta elvárt kedvezmény feltételek - havi díj felezési és nullázási feltételek

8088 Ft

a belépési feltételek nem teljesülnek:

 • nincs 5 millió forint megtakarítás
 • nincs 500 ezer forint rendszeres bejövő átutalás

 

 

 

 

4044 Ft

5 millió forint feletti
megtakarítás

vagy

500 ezer forint bejövő átutalás
 

 

 

0 Ft

5 millió forint feletti megtakarítás
VAGY
500 ezer forint bejövő átutalás

és

havonta legalább 100 000 forint összértékű kártyás vásárlással vagy

havonta legalább 50 000 forint értékben teljesülő*

 • rendszeres befektetési jegy vásárlással, vagy
 • rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítással**

vagy

15 millió forint feletti megtakarítás

 

*Az 50.000 Ft összeg vizsgálatánál a befektetési jegyek vásárlásának, és a rendszeres díjas megtakarítási életbiztosításnak az összegei összeadódnak, pl.: 30.000 Ft befektetési jegy vásárlás ÉS 20.000 Ft rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítás együttesen is teljesíti a feltételt.

**Az érintett rendszeres típusú befektetési jegyek és rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítások körét és a befektetések vizsgálatának szabályait a prémium banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó Hirdetmény 1.2-es pontja (Meghatározások) tartalmazza.

kinek ajánljuk?

 • akik az átlagosnál magasabb jövedelemmel és / vagy nagyobb megtakarítással rendelkeznek
 • akik hosszú távra keresnek megbízható pénzügyi partnert
 • akik növelnék megtakarításuk értékét
 • akik személyre szabott pénzügyi megoldásokat keresnek
 • akik számára fontos a kiemelt figyelem, az elsőbbségi kiszolgálás
 • akiknek a megtakarítása meghaladja az 5 millió forintot
 • akik legalább 500 ezer forint beérkező átutalás jóváírással rendelkeznek - havonta összesen legalább a meghatározott összegben, bármilyen jogcímen, legfeljebb három részletben érkezik belföldi forint átutalás jóváírás azon K&H lakossági bankszámlára, amelyhez a K&H prémium számlacsomag kapcsolódik

kapcsolódó dokumentumok

Biztosítási tájékoztató K&H Visa arany bankkártyákhoz és érintőkártyákhoz, a K&H Visa üzleti arany bankkártyákhoz és érintőkártyákhoz valamint a K&H Mastercard arany bankkártyákhoz kapcsolódó segítségnyújtáshoz és biztosításhoz kapcsolódóan
Biztosítási termékismertető – K&H Visa arany és K&H Visa üzleti arany bankkártyákhoz és érintőkártyákhoz valamint K&H Mastercard arany bankkártyákhoz
Országos Betétbiztosítási Alap

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Prémium banki, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény tartalmazzák, melyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A feltüntetett EBKM, THM értékek és díjak a 2020. november 2.-án érvényben lévő Prémium banki hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja, a termék részleteit a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák.