K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

több, mint egy hétköznapi számla

 • gyors és kényelmes napi pénzügyek
 • egyedülálló kedvezmények, számos 0 forintos szolgáltatás
 • havi díj visszatérítés a feltételek teljesítése esetén
K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

részletek részletek

A K&H prémium számlacsomag nem csupán a lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szükséges szolgáltatásokat tartalmazza, hanem a legtöbb olyan számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is, amelyre pénzügyeid intézése során szükséged lehet. A K&H prémium számlacsomagban meghatározott szolgáltatásokért külön már nem kell fizetned, a szolgáltatások ellenértékét a prémium számlavezetési díj (EBKM: 0,01%) tartalmazza.

kinek ajánljuk?

 • akik az átlagosnál magasabb jövedelemmel és / vagy nagyobb megtakarítással rendelkeznek

 • akik hosszú távra keresnek megbízható pénzügyi partnert

 • akik növelnék megtakarításuk értékét

 • akik személyre szabott pénzügyi megoldásokat keresnek

 • akik számára fontos a kiemelt figyelem, az elsőbbségi kiszolgálás

 • akiknek a megtakarítása meghaladja az 5 millió forintot

 • akik legalább 300 ezer forint beérkező átutalás jóváírással rendelkeznek*

* havonta összesen legalább a meghatározott összegben, bármilyen jogcímen, legfeljebb három részletben érkezik belföldi forint átutalás jóváírás azon K&H lakossági bankszámlára, amelyhez a K&H prémium számlacsomag kapcsolódik

a te igényeidhez alkalmazkodva

a K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag az igénybevételi kritériumoknak történő megfelelés esetén a szolgáltatáscsomag díjára vonatkozóan kedvezményeket kínál.

csomagban foglalt tranzakciók és kapcsolt termékek kedvezményes díjai

1 darab K&H lakossági forintszámla (EBKM: 0,01%) számlavezetési díja

0 forint

2 darab K&H lakossági devizaszámla (EBKM: 0,01%) számlavezetési díja

0 forint

2 darab K&H Visa arany betéti bankkártya mindenkori éves díja

0 forint*

1 darab K&H World MasterCard plusz érintő hitelkártya (THM: 36,0%) mindenkori éves díja

0 forint**

havonta az első 5 darab, adott havi periódusban teljesített betéti bankkártyás forint készpénzfelvételek K&H ATM-ből***

0 forint + 0,6% tranzakciós költség

havonta az első 30 darabból álló tranzakciós csomag (belföldi eseti forint átutalási megbízás, szolgáltatói-díj terhelés (csoportos beszedés), belföldi rendszeres forint átutalási megbízás)
K&H e-bankon vagy mobilbankon keresztül

0 forint + 0,3%, max. 6 000 forint tranzakciós költség

K&H e-bank havi díja

0 forint

K&H mobilbank havi díja

0 forint

K&H mobilinfo havi díj

0 forint

 

* a mindenkori éves díjkedvezményt bármely, a számlacsomaghoz igényelhető lakossági betéti bankkártya esetén biztosítjuk, a hatályos K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére című hirdetményben igénybe vehető bankkártyák közül.
** a mindenkori éves díjkedvezményt bármely, a hitelkártyaszámlához igényelhető lakossági hitelkártya esetén biztosítjuk, a hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére című hirdetményben igénybe vehető bankkártyák közül.
*** ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtétele esetén a jogszabályban megjelölt összeg legfeljebb két részletben való felvétele díjmentes.

amit érdemes tudnod mielőtt döntesz

igénybevételi kritériumok vizsgálata, türelmi időszak

 • a szerződés aláírását követő hónap utolsó napjáig türelmi időszak van érvényben, ez alatt az idő alatt kell teljesíteni az igénybevételi feltételeket

 • a szerződéskötés hónapjára nem számítunk fel szolgáltatáscsomag díjat

 • az igénybevételi kritérium teljesülését a szerződést követő hónap utolsó napjára vonatkozóan (türelmi időszak vége) vizsgáljuk 

 • a türelmi időszakot követően pedig havonta, minden hónap utolsó napjára vonatkozóan ellenőrizzük az igénybevételi kritérium teljesülését

 • amennyiben a türelmi időszak végére, illetőleg a felülvizsgálat időpontjára nem teljesül az igénybevételi kritérium, akkor a következő hónap 8. naptári napján terhelésre kerül a szolgáltatáscsomag teljes díja és egyúttal a felülvizsgálatot követő hónap utolsó munkanapjáig a prémium banki szolgáltatások igénybevételi jogosultsága megszűnik, illetőleg a csomagba foglalt termékekre vonatkozó kedvezményes díjtételek nem alkalmazhatóak 

 • a szolgáltatási díj terhelése a felülvizsgálatot követő hónap 8. naptári napján történik

Országos Betétbiztosítási AlapOBA által biztosított termék
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Prémium banki, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény tartalmazzák, melyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A feltüntetett EBKM, THM értékek és díjak a 2015. május 4-én érvényben lévő Prémium banki hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja. A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag OBA által biztosított termék. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja, a termék részleteit a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák.