K&H-s appok: okék! De legyetek óvatosak!

2023. szeptember 17.
Itt egy sokatmondó példa, arra, hogy mennyire a mindennapok része az okostelefon és a rajta sok-sok alkalmazás:A múlt év utolsó negyedévében a Google-áruházában (Google Play Store) és a az iOS operációs rendszer alkalmazásboltja (App Store) több millió appot kínáltak. Tehét rengeteg alkalmazást érhetsz el, de nagyon fontos az óvatosság. Kizárólag a hivatalos forrásokból, vagyis az említett „applikációboltokból” tölts le vagy vásárolj appot.

K&H-s appok: okék! De legyetek óvatosak!

óvatosan az ismeretlen helyről érkező appokkal!

Vigyázz! Az okostelefonokon ki lehet kapcsolni a védelmet, ebben az esetben ismeretlen, rizikós helyekről is jöhetnek alkalmazások, ezt pedig tanácsos elkerülnöd. Az ismeretlen helyekről letöltött appok kártevőkkel, vírusokkal, adathalász megoldásokkal szórhatják tele a telefonodat. A hivatalos áruházak (Google Play, App Store stb.) ellenőrei persze mindig nézik a hivatalos, kínálatban lévő alkalmazásokat, szükség esetén pedig lépnek és eltávolítják a kétes alkalmazásokat. 

appot csak a hivatalos áruházból!

Hasonlóan a többi alkalmazáshoz, a K&H appjait is a már említett hivatalos áruházakból – Google Play, App Store – töltsd le. Ezek ugyanis a lehetőségekhez képest biztonságosak. Természetesen a K&H nonstop figyeli, nehogy megjelenjen egy hamis applikáció a neten, de nem teljesen elképzelhetetlen, hogy bűnözők megpróbálnak hamis applikáció használatára rávenni. A biztonságod érdekében annyit kell tenned, hogy a hivatalos applikációboltból töltöd le az alkalmazásokat. Az alkalmazásáruházakban a „K&H” kulcsszóra kell keresned. Ugyancsak fontos, hogy a különböző alkalmazások mindig legyenek naprakészek, azaz a frissítéseket töltsd le, ha megjelentek az újak. A biztonság érdekében legyen a telefonodon jelkód (képernyőzáró jelkód), PIN kód, biometrikus azonosítás, vagy egyéb védelem, amely meggátolja, hogy olyan használja a telefont, akinek nem kellene. 

Ismerd meg a K&H mobilbank innovációit, és bankolj szabadabban, mint valaha!

K&H mobilbank

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit K&H mobilbank esetén a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, az  Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, és az Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Google Play a Google Inc. védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. A termék részletes leírását és feltételeit Electra esetén a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Electra szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazzák melyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.