Az Apple Pay gyors, egyszerű, de biztonságos fizetési megoldás, a bankkártya fizikai használata nélkül, iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készülékeden.

használd egyszerűen Apple eszközeiddel

iPhone (iPhone 6 vagy annál újabb típusok), Apple Watch, iPad vagy Mac készülékeiddel
az Apple Pay kompatibilis eszközök listájáról az alábbi oldalon tájékozódhatsz

biztonságos vásárlás

minden tranzakciót Touch ID vagy Face ID használatával hagyhatsz jóvá, így védve leszel a visszaélések ellen

adataidat kiemelten védjük

fizetéskor a kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem az Apple szervere nem tárolja

gyors, kényelmes szolgáltatás

az Apple Payjel gyorsan és egyszerűen fizethetsz a bankszámládról 
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank]
betétikártyaszolgáltatás [K&H Mastercard bankkártyák]
hitelkártya szolgáltatás [K&H Mastercard hitelkártyák] THM: 42,4–49,1%
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön vagy külföldön
számlavezetés [K&H lakossági bankszámlák]
átutalás belföldön forintban
limitmódosítás

részletek

mely eszközökön tudod használni?

mely eszközökön tudod használni?

támogatott készüléktípusok:

 • Touch ID vagy Face ID funkcióval rendelkező iPhone készülékek, kivéve az iPhone 5S-t
 • Touch ID és Face ID funkcióval rendelkező iPad Pro, iPad Air, iPad és iPad mini modellek
 • Apple Watch Series 1 és 2 vagy annál újabb modellek
 • Touch ID funkcióval rendelkező Macbook
hogyan tudod hozzáadni kártyádat?

hogyan tudod hozzáadni kártyádat?

mobilbank hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek:

Mobilbankban elérhető kártya képek alatt megjelenik az „Add to Apple Wallet gomb”, amennyiben a kártya még nem került digitalizálásra Apple Payben.  Amennyiben a kártya már korábban hozzáadásra került, úgy a gomb „inaktív” állapotban kerül megjelenítésre (Card is already added to Wallet).

A gomb megnyomása után elindul a digitalizációs folyamat, ahol a digitalizációra vonatkozó szerződéses feltételeket elfogadva a kártya digitalizálásra kerül.

Sikeres digitalizáció végén a Wallet megkérdezi, hogy ez a kártya legyen-e alapértelmezett fizetési eszköz.

Mobilbankból ugyanígy az Apple Watchra is indítható digitalizáció.

mobilbank hozzáféréssel még nem rendelkező ügyfeleinknek:

 1. iPhone készülékeden nyisd meg a Wallet applikációt, és nyomd meg a „+” ikont, végül manuálisan, vagy fényképes beolvasás segítségével vidd be kártyaadataidat.
 2. Apple Watch esetén az iPhone készüléken, nyisd meg a Watch alkalmazást és nyomd meg a „Wallet & Apple Pay” elemet, majd érintsd meg a „Hitel- vagy betétikártya hozzáadása” ikont.
 3. iPad készüléken nyisd meg a beállításokon belül a „Wallet & Apple Pay” elemet, majd érintsd meg a „Hitel vagy betétikártya hozzáadása” ikont.
 4. Macbook Pro készülékeden, nyisd meg a Rendszerbeállításokat, és válaszd ki a „Wallet Apple Pay” lehetőséget, majd add hozzá a kártyádat.
egyszerű, biztonságos fizetés az Apple Payjel.

egyszerű, biztonságos fizetés az Apple Payjel.

Az Apple Pay gyors, egyszerű, és biztonságos útja az üzletekben, applikációkban, és online történő fizetésnek az Apple eszközeid segítségével. A kártyaszámod soha nem tárolódik a készülékeden vagy az Apple szerverein, és az Apple a fizetés során sem osztja meg a kártyaszámokat a kereskedőkkel. Az Apple Pay nem őriz meg olyan tranzakciós adatokat a hitel- és bankkártyás fizetéseidről, amelyek visszavezethetők hozzád.

hogyan digitalizálhatóak a K&H által kibocsátott bankkártyák?

mobilbank hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek:

Mobilbankban elérhető kártya képek alatt megjelenik az „Add to Apple Wallet gomb”, amennyiben a kártya még nem került digitalizálásra Apple Payben.  Amennyiben a kártya már korábban hozzáadásra került, úgy a gomb „inaktív” állapotban kerül megjelenítésre (Card is already added to Wallet).

A gomb megnyomása után elindul a digitalizációs folyamat, ahol a digitalizációra vonatkozó szerződéses feltételeket elfogadva a kártya digitalizálásra kerül.

Sikeres digitalizáció végén a Wallet megkérdezi, hogy ez a kártya legyen-e alapértelmezett fizetési eszköz.

Mobilbankból ugyanígy az Apple Watchra is indítható digitalizáció.

mobilbank hozzáféréssel még nem rendelkező ügyfeleinknek:

Apple iPhone eszközökön a Wallet app elindításával indul a digitalizáció:

 1. Lefényképezzük vagy manuálisan beírjuk a kártyaszámot, illetve ha már korábban digitalizáltuk a kártyánk vagy regisztráltuk valamely Apple szolgáltatásban, akkor ez a kártyánk már megjelenik mint digitalizálható kártya
 2. Megadjuk a kártyán szereplő lejáratot és a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kódot
 3. Elfogadjuk a K&H Bank Apple Payben történő kártyadigitalizálásra szolgáló szerződéses feltételeit
 4. Amennyiben van a banknál 3D Secure-ként regisztrált SMS telefonszám, akkor erre a telefonszámra kérjük kiküldeni az egyszerhasználatos kódot
  Ha nincs ilyen telefonszám, akkor a K&H TeleCenter hívásának lehetőségét választjuk, majd sikeres azonosítás után regisztráljuk a 3D Secure telefonszámot illetve kérjük a digitalizált kártya aktiválását
 5. A digitalizált kártya készen áll az Apple Pay használatára, amiről egy értesítő üzenetet is kapunk

lehet-e a K&H mobilbankból digitalizálni?

Igen, aktív K&H mobilbank hozzáférés esetén az alkalmazásban megjelenő kártya alatt a hozzáadás gombbal bármikor indítható a digitalizáció. A K&H mobilbankból történő digitalizáció gyors és kényelmes.  Amennyiben a kártya már korábban digitalizálásra került, a hozzáadás gomb jelezni fogja, hogy a kártya már hozzáadásra került. Sikeres digitalizáció végén a Wallet felajánlja, hogy alapértelmezett fizetőeszközzé tegye a kártyát.

milyen típusú bankkártyával használható az Apple Pay a K&H Banknál?

Az Apple Pay minden K&H Bank által kibocsátott lakossági és üzleti betéti- és hitelkártyával használható.

lehet-e több kártyát digitalizálni?

Igen, az Apple Pay-ben többféle kártya is digitalizálható. Ebben az esetben a tranzakció elkezdése előtt lehetséges beállítani azt a kártyát, amivel fizetni szeretnénk. Az elsődleges kártyát a Wallet appban kártya ujjal történő „előre húzásával” vagy a Wallet és Apple Pay beállításai között tudjuk beállítani.

mennyi kártyát tudok digitalizálni egy eszközön?

Maximum 12 kártyát lehetséges digitalizálni Apple eszközökön. 

mi tudok tenni, ha elveszítem a telefonom?

A digitalizált kártya bármikor felfüggeszthető vagy törölhető, a Find My iPhone alkalmazáson vagy a K&H TeleCenteren keresztül. 

bankkártya nélkül lehet használni?

Az Apple Pay használatához érvényes, a K&H Bank által kibocsátott bankkártyával kell rendelkezni. A tranzakciók során viszont nincs szükség a plasztik kártya jelenlétére.

milyen telefonszám szükséges az Apple Pay digitalizációhoz?

A digitalizáció hitelesítését a kártya mellé nyújtott 3D Secure szolgáltatáshoz regisztrált telefonszámra kiküldött egyszerhasználatos kóddal lehet elvégezni. Amennyiben nincs ilyen telefonszám regisztrálva, a TeleCenteren keresztül kérhető a telefonszám regisztrálása illetve a digitalizáció elvégzése.

hogyan lehet fizetni az Apple Payjel?

 • Fizetés Touch ID-val rendelkező iPhone készüléken: tartsd az ujjad a Touch ID-n, majd tartsd az iPhone tetejét néhány centiméterre az érintés nélküli olvasótól („POS terminál”) addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a „Kész” felirat és a pipa. 
 • Fizetés Face ID-val rendelkező iPhone készüléken: nyomd meg duplán az oldalsó gombot, majd az iPhone-ra nézve végezd el a hitelesítést a Face ID segítségével, vagy add meg a jelkódodat. Tartsd az iPhone tetejét néhány centiméterre az érintés nélküli olvasótól addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a Kész felirat és a pipa.
 • Fizetés Apple Watch használatával: nyomd meg kétszer az oldalsó gombot, és tartsd az Apple Watch kijelzőjét néhány centiméterre az érintés nélküli terminál közelébe, majd várd meg, amíg az óra egy finom érintéssel nem jelez.

hogy lehet beállítani/használni Apple Watch-on?

Nyissuk meg Apple iPhone készülékünkön a Watch app-ot és Wallet és Apple Pay menüt elindítva adjuk hozzá a kártyát az Apple Watch-hoz: adjuk meg a kártyaadatokat és végezzük el a verifikációt.

hol lehet Apple Pay használatával fizetni?

Minden olyan kereskedőnél, ahol lehetséges érintésmentes bankkártyával fizetni és/vagy az Apple Pay logojával ellátott üzletekben, illetve az Apple Pay applikáción belüli fizetést támogató Apple eszközein futó alkalmazásokban.

van a fizetésekre napi használati limit illetve bármilyen összeghatár?

Az Apple Payben digitalizált kártya ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a plasztik kártya, így az arra érvényes limitek mellett lehet vele fizetni. 

mobilnet/WiFi nélkül is használható?

POS terminálon a tranzakciók elvégzéséhez nincs szükség internet kapcsolatra, kivéve mikor a kártya digitalizálására kerül sor. 

miért biztonságos az Apple Payjel fizetni?

A kártya digitalizációja után a kártya adatai nem tárolódnak az eszközön, hanem a kártyaszámból képzett tokenek jönnek létre, aminek segítségével engedélyezésre kerül a tranzakció, miután ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel jóváhagytuk a tranzakciót. Ez azt is jelenti, hogy a kereskedő sosem láthatja a tényleges kártyaszámunkat, a token egyedi az eszközre és a fizetési csatornára vonatkozóan, így a K&H Bankon kívül mindenki számára értelmezhetetlen.  

jár bármi költséggel az Apple Pay használata?

Az Apple Pay használata ingyenes, ugyanolyan bankkártyás tranzakciónak minősülnek, mint a plasztik kártyával végzett tranzakciók. 

mely eszközökön tudod használni?

Apple Pay kompatibilis a következő eszközökkel:

 • iPhone 6 és az ettől újabb iPhone eszközökön,
 • iPad Pro, 5. iPad generáció, iPad Air 2, iPad mini 3 és az ezektől újabb eszközök esetében, és
 • Mac (2012 évjárat vagy későbbi) eszközökön a Safari böngészőben történő fizetések kapcsán, és az alkalmazások során történő tranzakciók esetében.
További információt itt olvashatsz: https://support.apple.com/en-us/HT208531

hol fizethetek vele?

 • Üzletekben
 • iOS applikációkban, Safari böngészőben (Mac)

Apple Pay segítségével vásárolhatsz bármely iOS alkalmazásban az iPhone és iPad készülékeiden. A fizetés maga olyan egyszerű, akárcsak az Apple Pay. Fizetés során válaszd ki az Apple Pay elemet, és a Face ID, Touch ID funkció használatával hitelesítsd a tranzakciót. Safari böngészőben történő tranzakció indítása során sem kell többé fiókokat létrehoznod,, hosszú űrlapokat kitöltened, egyszerűen fizethetsz Apple Pay használatával például a TouchID-val rendelkező Macbook Pro készülékeden.

üzletszabályzat
bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére

nézd meg hogyan tudod használni az Apple Pay szolgáltatást

Apple Pay – kártya hozzáadás

KiberPajzs
Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.