K&H tőke- és hozamvédett alapok

A K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapok legnagyobb előnye, hogy a magas hozam lehetőségét a banki megtakarítások biztonságával ötvözik. Ön úgy részesedhet a különböző tőkepiacok teljesítményéből, hogy közben befektetett tőkéjét nem kockáztatja.

Az alapok
- a határozott futamidő alatt megóvják a befektetett tőkét, ennek érdekében a tőke jelentős részét kockázatmentes, kamatozó eszközökben (pl. banki betét) helyezzük el
- a legtöbb alap esetében fix hozamot is fizetnek, így befektetőink még negatív piaci környezetben is növelhetik befektetésük értékét
- extrahozamot biztosíthatnak a befektetőknek a különböző tőkepiacok növekedéséből, ennek nagysága egy-egy előre meghatározott befektetési eszköz vagy eszközcsoport (pl. részvényindex, részvénykosár, árutőzsdei termékek stb.) futamidő alatti teljesítményétől függ.

aktuális ajánlataink

További tájékoztatásért és befektetési tanácsért kérjük, látogasson el a K&H Bank fiókjaiba, ahol felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a választásban!


K&H tőke- és hozamvédett alapok

A K&H tőke- és hozamvédett alapok a befektetett tőkén felül egy fix hozamot is ígérnek, amely még akkor is kifizetésre kerül, ha a mögöttes befektetések rosszul teljesítenek a futamidő alatt.


K&H tőkevédett alapok

A K&H tőkevédett alapok befektetési politikája a befektetett tőkét vagy annak egy részét garantálja, az extra hozamfizetés lehetősége mellett.

további határozott futamidejű alapok

További határozott futamidejű alapjaink, amik a befektetetési jegyek névértékének adott százalékának védelmét biztosítják, extra hozam fizetésének lehetősége mellett.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!