megtakarítások és befektetések

A K&H Banknál Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő megtakarítási, vagy befektetési formát. Széles választékot kínálunk azoknak is, akik hosszabb távon gondolkodnak, de azoknak is, akik csak rövid távon kívánják elhelyezni megtakarításaikat. Van megoldásunk arra az esetre is, ha Ön a biztonságos, könnyen kezelhető megoldásokat kedveli, arra is, ha a magasabb hozam érdekében kockázatot is hajlandó vállalni.

K&H betétek

Forint és deviza lekötések az Ön igényeihez igazodó futamidővel. Válassza a biztonságos és kedvező kamatozású K&H betéteket pénze gyarapítására!

K&H befektetési alapok

Egy olyan megtakarítási forma, amely a befektetők pénzét gyűjti össze, így hatékonyan kezelhető tőkévé kovácsolja a befektetett összegeket. Ez az összegyűjtött vagyon képezi a befektetési alapot, amelynek tőkéjéből és elért hozamából a befektetők befektetésük arányában részesülnek.

K&H megtakarítási életbiztosítások

A megtakarítási életbiztosítások együtt nyújtják a biztosítás kényelmét és a befektetésekkel elérhető hozamok előnyeit.

K&H nyugdíj-előtakarékossági számla

Rugalmasan alakítható befektetési forma, mellyel egyéni megtakarítási és kockázatvállalási képességeinek megfelelően építhet saját portfóliót, melynek összetételét saját igényei szerint alakíthatja.


K&H tartós betéti és befektetési számla

A K&H tartós befektetésekben elhelyezett megtakarításainak eredményei után fizetendő kamatadóját csökkentheti, vagy megtakarítását teljesen kamatadó-mentessé és eho-mentessé is teheti.


egyéb befektetési termékek

További megoldásokat keres megtakarításainak elhelyezésére?


befektetési terméklapok

A befektetési alapokkal kapcsolatos terméklapok (Kiemelt befektetői információ és havi portfoliójelentés) az egyes befektetési alap termékoldalakon olvashatóak.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!