K&H személyi kölcsönök

K&H személyi kölcsönök – egyszerűen, gyorsan, ingatlanfedezet nélkül!

 

Időszerűvé vált némi átalakítás otthonában? Váratlan családi esemény jött közbe, lecserélné autóját vagy egy régi tervét valósítaná meg? 

 

A K&H személyi kölcsönei minden élethelyzetben megoldást jelenthetnek!

K&H otthonszépítő személyi kölcsön

Felújítaná otthonát, időszerű a fűtéskorszerűsítés vagy az ajtó-, ablakcsere?  Gyors és egyszerű megoldást jelenthet a K&H otthonszépítő személyi kölcsön.


K&H autóvásárlási személyi kölcsön

Autót vásárolna, vagy időszerűvé vált a régi cseréje? Egyszerű megoldás, ahol nem kell autóját fedezetként bevonnia, mégis nagyon kedvező a törlesztés!


K&H személyi kölcsön (szabad felhasználásra)

Váratlan családi esemény, régóta vágyott utazás? Pénzügyeit rendezné vagy halogatott tervét valósítaná meg? Kiszámítható megoldás szabadon bármire! Számítsa ki a havi törlesztőrészletet és kezdeményezze igénylését egyszerűen!


K&H jólváltó személyi kölcsön

Kedvezőbbre váltaná, vagy egyszerűsítené fennálló fogyasztási kölcsöneit? Olyan megoldást keres, amivel belátható időn belül törleszteni tudná hitelkereteit?


K&H kiemelt személyi kölcsön

Nagyobb összegre lenne szüksége, de nem szeretne lekötött megtakarításaihoz nyúlni? Gyors és rugalmas megoldás, ahol nincs szükség értékpapírjainak, betétjének fedezetként történő bevonására!

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!