K&H Bank

A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat.


a Bank küldetése

A K&H Bank a Magyarországon működő vállalatok és a magyar magánszemélyek megbízható partnereként folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékeit, hogy mind több ügyfele nélkülözhetetlen segítője maradjon. Ehhez egyaránt támaszkodik tulajdonosai évszázados szakértelmére és munkatársai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára – e kettő eredőjeként tudja megerősíteni és javítani pozícióját a versenytársaival szemben.

A K&H Bank a mindenkori hazai és nemzetközi, külső és belső szabályoknak megfelelő, prudens működéssel dolgozóinak biztos munkahelyet és vonzó szakmai életutat ajánl, míg tulajdonosainak, befektetőinek javuló eredményességet kínál.

 

a K&H Bank céljai

 a K&H Bank célja, hogy modern pénzintézetként

 

megőrizze, erősítse és javítsa valamennyi területen a már megszerzett piaci pozícióját;

 

prudens működéssel, valamint folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal és termékekkel növelje meglévő ügyfelei bizalmát, és ugyanezek révén új partnereket szerezzen;

 

szolgáltatásai és termékei fejlesztésekor ügyfélközpontú megoldásokra törekedjen, amelyek a vállalatok és a magánszemélyek bármilyen helyzetben megfogalmazódó pénzügyi igényeire optimális megoldást jelentenek;

 

kimagasló Banki működés mellett érzékenyen figyeljen a társadalmat foglalkoztató kérdésekre, és stratégiája mentén közösségi szerepvállalással részt vegyen, segítsen azok megválaszolásában.

 

a Bank tulajdonosai

A K&H Bank 100 százalékos tulajdonosa a belga KBC Bank N.V.
részletek...

 

a Bank tevékenysége

A K&H Bank Magyarország második legnagyobb bankja, a vállalati szegmensben piacvezető, a lakossági szolgáltatások terén a második legjelentősebb pénzintézet.
részletek...

 

a Bank története

A K&H Bank születésnapja egybeesik a magyarországi kétszintű bankrendszer létrejöttével, 1987. január 1-jén kezdte meg működését.
részletek...

 

a Bank vezetősége

az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság, a Vezetői Bizottság tagjai
részletek...

 

alapadatok

név: K&H Bank Zrt. 

központi cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. 

levelezési cím: 1851 Budapest 

központi telefonszám: (06 1) 328 9000 

fax: (06 1) 328 9696 

e-mail: bank@kh.hu 

cégjegyzékszám: 01-10-041043 

nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

adószám: 10195664-4-44 

LEI kód: KFUXYFTU2LHQFQZDQG45 


A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény értelmében a Bank tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) felügyelete alatt végzi, tevékenységi engedélyének száma: ÁPTF 969/1997/F.

a K&H Bank tulajdonosi struktúrája:
KBC Bank N.V.: 100%

 

2015. szeptember 30-án: 

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 210 milliárd forint

mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 417 milliárd forint

adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 28,7 milliárd forint


fiókok száma: 210

könyvvizsgáló: Ernst & Young

 

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!