extra segítség a bankomtól: vállalkozásindítás lépésről-lépésre rendezvény sorozat a K&H-val és a Cápák között befektetőivel

6. rendezvény: pénzügyek - a bevételek és kiadások tudatos tervezése

időpont: 2019. június 12. szerda
helyszín: 1051 Budapest, Arany János u. 20, Start it @K&H inkubátor iroda 1. emelet
időtartam: 9:30-14:00

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 1. Kérjük, add meg adataidat a rendezvény regisztrációjához!

  +36

  marketing hozzájárulás

  Adatkezelési tájékoztató


  A regisztrációhoz szükséges megadnod vezetékneved, keresztneved és e-mail címed, és megadhatod céged nevét, adószámát és telefonszámodat. A megadott adatokat kizárólag a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, K&H TeleCenter telefonszáma: 06 1/20/30/70 335 3355,a továbbiakban: mint Bank), mint adatkezelő kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át. Az adatokat a Banknak csak azon munkatársai ismerik meg, akik munkakörük szerint a rendezvény megvalósításában részt vesznek.

  A regisztráció során megadott adatok kezelésének célja a rendezvényre való jelentkezések nyilvántartása és a rendezvényen elhangzott prezentációs anyagok résztvevők részére való megküldésének biztosítása. Az adatkezelés jogalapja hozzájárulásod, amelyet a regisztráció elküldése fejez ki. Hozzájárulásodat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán. Amennyiben hozzájárulásodat a rendezvényt megelőzően vonod vissza, az egyben a rendezvényen való részvételre való jelentkezésed visszavonását is jelenti, amennyiben a rendezvényt követően, akkor annak következménye, hogy a Bank a rendezvényen elhangzott prezentációs anyagokat nem fogja tudni megküldeni részedre. Hozzájárulásod visszavonása hiányában a Bank a regisztráció során megadott adataidat 2019. július 31. napjáig kezeli, azt követően törli.

  Az alábbiakban kifejezett külön hozzájárulás alapján lehetőséged van kérni a Banktól, hogy e-mail útján tájékoztasson az adott rendezvényhez hasonló tárgyú további jövőbeli rendezvényeiről, valamint hírlevelek formájában nyújtson tájékoztatást számodra a https://www.uzletetide.hu/ oldalon megjelenített vállalkozásindítás, vállalkozástervezés, vállalkozásalapítás, marketing és eladás, cégvezetés és pénzügyi tárgyú tartalmakról. Az adatkezelésnek célja e tekintetben az adott üzenetek e-mail útján történő megküldése, jogalapja hozzájárulod. Hozzájárulásodat a Bank mindaddig folyamatosnak tekinti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel. Ha nem kívánsz a jövőben adott tárgyú megkeresést kapni, azt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen megtilthatod, vagy hozzájárulásodat visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán. A további megkereshetőség megtiltása esetén a Bank adataidat csak a tilalmi lista vezetése céljából fogja kezelni.

  Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a Banktól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen.

  Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bankhoz, annak adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhatsz.

  A Bank adatkezelésével kapcsolatos bővebb tájékoztatás a https://www.kh.hu/adatvedelem internetes oldalon található Adatkezelési tájékoztatóban érhető el, továbbá tájékoztatást kérhető a Bank bármely elérhetőségén.

  Kéred, hogy a Bank tájékoztasson további rendezvényeiről, valamint vállalkozásindítás tárgyú hírleveleket küldjön részedre? (Szükséges)
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező