K&H kereskedelemfinanszírozás

Árfolyamok -és kamatkockázatok kezelése, strukturált befektetések széles köre.

K&H akkreditív

Az akkreditív egy visszavonhatatlan fizetési kötelezettségvállalás a nyitó bank részéről rendben lévő okmányok időben történő benyújtása esetén. Banki fizetési ígéret, minden esetben kereskedelmi ügylet következménye


K&H stand-by akkreditív

Az akkreditív egy speciális fajtája, mely nemteljesítés esetén ígér fizetést, így bár az akkreditív szabályozása vonatkozik rá, de sokkal inkább a bankgaranciához hasonlítható.


K&H okmányos inkasszó

Klasszikus nemzetközi fizetési forma, amely során az exportőr a szállítási okmányok benyújtása mellett azonnali vagy halasztott hatályú kiegyenlítésre nyújt be beszedési (inkasszós) megbízást. Az importőr az inkasszó elfogadása esetén megbízza a beszedésre felkért bankot azzal, hogy számlája terhelése mellett a kiegyenlítést intézze, melynek teljesülése után hozzájut az okmányokhoz.


K&H visszkereset nélküli követelésvásárlás

Halasztott fizetésű export akkreditív, vagy avalizált váltóval igazolt fizetés esetén egyedi elbírálás alapján lehetőség van az okmányellenérték leszámítolására az eladó javára. Ennek keretében a bank visszkereset nélkül megvásárolja a követelést, az eladó pedig azonnal a pénzéhez jut.


K&H Flexims

A K&H Flexims segítségével online, az interneten keresztül tudja kezelni export és import akkreditív, okmányos inkasszó, illetve nemzetközi garancia ügyleteit. Megbízásokat nyújthat be, módosításokat kezdeményezhet, nyomon követheti a pénzmozgásokat.

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!