K&H befektetési alapok

A K&H befektetési alapcsalád tagjai között Ön is megtalálhatja az optimális megoldást!
Ha Ön befektetési jegyeket vásárol, professzionális portfolió-kezelésben részesül, mert pénzét egy szakértő alapkezelői csapatra bízza. Biztonsági igényének megfelelő széles kínálatból választhat és lehetősége van a kockázatok megosztására, ha pénzét nem egyetlen befektetésbe helyezi, hiszen a több lábon állás az egyedi befektetés kockázatát csökkenti. Alacsony költségek mellett fektetheti be pénzét, mert részese lesz egy több ezer, sok esetben több tízezer ügyfél által birtokolt vagyontömegnek.

aktuális ajánlataink

További tájékoztatásért és befektetési tanácsért kérjük, látogasson el a K&H Bank fiókjaiba, ahol felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a választásban!


K&H kötvény alapok

A kötvénybefektetések legnagyobb előnye a kiemelkedő biztonság, amit az állampapírok esetében a magyar állam is garantál. A K&H kötvénytípusú alapok közös jellemzője, hogy a legjobb teljesítményt akkor érik el, ha Ön egy előre meghatározott, „ajánlott futamidőre” megtartja befektetését. Minél hosszabb futamidejű egy kötvényalap, általában annál magasabb hozamot ígér, viszont az ajánlott futamidőn belül ingadozhat befektetésének hozama.

K&H likviditási alapok

Átmenetileg szabaddá vált pénzét a felhasználásig tartsa a K&H tőkevédett pénzpiaci alapokban, így pénze sohasem pihen, és kötöttségek nélkül, bármikor hozzáférhet. Forintban, euróban és dollárban is elérhetőek, kitűnő megoldásként a mindennapok biztonságának megteremtésére, hiszen már néhány hétre, hónapra is stabil, jó hozamot eredményeznek.


K&H részvény és nyersanyag alapok

Amennyiben betéteket meghaladó hozamot szeretne elérni, helyezzen megtakarításai közé részvény típusú befektetéseket is! Részesedjen a hazai és nemzetközi részvény- és árupiaci tőzsdék hosszú távú felértékelődéséből, befektetési portfolióját színesítse K&H részvény típusú alapokkal.

K&H tőke- és hozamvédett alapok

A K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapok legnagyobb előnye, hogy a magas hozam lehetőségét a banki megtakarítások biztonságával ötvözik. Ön úgy részesedhet a különböző tőkepiacok teljesítményéből, hogy közben befektetett tőkéjét nem kockáztatja.

K&H vegyes alapok

Az aktívan kezelt K&H válogatott és K&H árfolyamvédett vegyes alapok kényelmes megoldást nyújtanak a különböző megtakarítási igényekre és a befektetések megosztására. Ezen alapjaink vagyonát többféle befektetési eszközbe helyezzük el, így Ön akár egyetlen alap segítségével egy saját igényeinek megfelelő portfólió tulajdonosa lehet.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!