K&H befektetési alapok

A K&H befektetési alapcsalád tagjai között Ön is megtalálhatja az optimális megoldást!
Ha Ön befektetési jegyeket vásárol, professzionális portfolió-kezelésben részesül, mert pénzét egy szakértő alapkezelői csapatra bízza. Biztonsági igényének megfelelő széles kínálatból választhat és lehetősége van a kockázatok megosztására, ha pénzét nem egyetlen befektetésbe helyezi, hiszen a több lábon állás az egyedi befektetés kockázatát csökkenti. Alacsony költségek mellett fektetheti be pénzét, mert részese lesz egy több ezer, sok esetben több tízezer ügyfél által birtokolt vagyontömegnek.

K&H árfolyamvédett vegyes alapok

A K&H árfolyamvédett vegyes alapok aktívan kezelt vegyes alapok, amik a piaci viszonyok és a pillanatnyi árfolyam függvényében szabályozzák a mögöttes befektetések összetételét. Emellett az alapok, dinamikus, éves árfolyamvédelmi szint biztosítására is törekszenek.

K&H válogatott alapok

A válogatott alapok segítségével saját biztonsági igényének, kockázatviselő képességének megfelelően összeállított vegyes portfólió tulajdonosává válhat egyetlen értékpapír megvásárlásán keresztül.


K&H kötvény alapok

A kötvénybefektetések legnagyobb előnye a kiemelkedő biztonság, amit az állampapírok esetében a magyar állam is garantál. A K&H kötvénytípusú alapok közös jellemzője, hogy a legjobb teljesítményt akkor érik el, ha Ön egy előre meghatározott, „ajánlott futamidőre” megtartja befektetését. Minél hosszabb futamidejű egy kötvényalap, általában annál magasabb hozamot ígér, viszont az ajánlott futamidőn belül ingadozhat befektetésének hozama.

K&H részvény és nyersanyag alapok

Amennyiben betéteket meghaladó hozamot szeretne elérni, helyezzen megtakarításai közé részvény típusú befektetéseket is! Részesedjen a hazai és nemzetközi részvény- és árupiaci tőzsdék hosszú távú felértékelődéséből, befektetési portfolióját színesítse K&H részvény típusú alapokkal.

K&H likviditási és pénzpiaci alapok

Átmenetileg szabaddá vált pénzét a felhasználásig tartsa a K&H tőkevédett pénzpiaci vagy K&H pénzpiaci plusz alapban, így pénze sohasem pihen. A likviditási és pénzpiaci alapok forintban, Euróban és dollárban is elérhetőek, kitűnő megoldásként a mindennapok biztonságának megteremtésére, hiszen típusuktól függően már néhány hétre vagy hónapra is stabil hozamot eredményeznek.


K&H tőke- és hozamvédett alapok

A K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapok legnagyobb előnye, hogy a magas hozam lehetőségét a banki megtakarítások biztonságával ötvözik. Ön úgy részesedhet a különböző tőkepiacok teljesítményéből, hogy közben befektetett tőkéjét nem kockáztatja.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!