K&H lombard hitel

Ha rendelkezik nálunk megtakarítással és szabadon felhasználható kölcsönre van szüksége, akkor a K&H lombard hitelt ajánljuk Önnek, akár devizában is.


  • nem szükséges lekötött megtakarításait megbontani
  • így megtakarításai tovább kamatoznak

 

 

kölcsönösszeg  
minimum 1 000 000 forint, mely a az ügyfél által felajánlott fedezet értékétől és a Bank által meghatározott hitelfedezeti arány mértékétől függ
futamidő
minimum 12 hónap, maximum 36 hónap
THM
 12,8-18,1%

 

A részletes kamatok és kondíciók megtekinhetőek a K&H lombard hitel hirdetmény-ben.

 

 

kinek ajánljuk?

 

  • azoknak, akiknek szabadon felhasználható kölcsönre van szükségük 
  • és rendelkeznek a K&H Csoportnál megtakarítással

 

 

a hitel fedezete lehet


magánszemély, valamint egyéni vagy társas vállalkozás által nyújtott 

  • forintbetét 
  • devizabetét 
  • K&H Alapkezelő által kibocsátott forint és deviza alapú befektetési jegy 
  • állampapír  

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el.

 

szerződésminta

Lombard hitel esetében
 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM értéke a 2012.10.01-től érvényes hirdetmény szerint került meghatározásra.
A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen az igénylési dokumentumok cím alatt olvashatnak, illetve további információkat bankfiókjaink nyújtanak. Az Általános igénylési dokumentumok és Üzleti hitelek, igénylési dokumentumokban felsoroltak egyaránt szükségesek a hitel igényléséhez

információk

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!