K&H ingatlanfedezetű hitelek lakás célra

K&H üzleti feltételű lakáshitel

Kezdeti banki díjak, illetve költségek nélkül és kedvező törlesztőrészlet mellett (THM: 6,8%-10,3%) igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót az egyéb feltételek figyelembe vételével.


K&H törlesztéscsökkentő hitel

Más bank által nyújtott meglévő lakáscélú (lakásvásárlás céljára nyújtott) kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 6,1-10,4%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt.


K&H üzleti feltételű lakáshitel - lakás-előtakarékossággal

A hitel és a lakástakarékpénztári megtakarítás összekapcsolásával Ön jelentősen kedvezőbb feltételekkel juthat hitelhez.


K&H lakáscélú hitelek állami támogatással

Ha tervei között szerepel egy új otthon vásárlása, építése vagy meglévő lakásának korszerűsítése, mindezek megvalósítása elérhetőbbé válik K&H lakáscélú hitelek állami támogatással forinthitelünk igénylésével.


K&H lakáscélú hitelek állami támogatással – lakás előtakarékossággal

Ha tervei között szerepel egy új otthon vásárlása, építése vagy meglévő lakásának korszerűsítése, mindezek megvalósítása elérhetőbbé válik K&H lakáscélú hitelek állami támogatással forinthitelünk igénylésével.


K&H zöldhitel ingatlanfedezettel

A K&H zöldhitelt azoknak ajánljuk, akik energia-megtakarítást eredményező lakáscélú beruházások finanszírozására keresnek olyan kedvező törlesztőrészletű hitelt, amelyhez egyösszegben, akár a beruházás megkezdése előtt hozzájuthatnak.


K&H otthon-korszerűsítő hitel ingatlanfedezettel

A közeljövőben lakásfelújítást, korszerűsítést tervez, esetleg lecserélné a beépített bútorokat otthonában vagy új kerítést építene? Az új K&H otthon-korszerűsítő hitel a legjobb választás az Ön számára, melyet otthona korszerűsítéshez és lakás modernizációhoz kapcsolódó hitelcélok finanszírozására nyújtunk a szabad felhasználású jelzáloghiteleknél kedvezőbb kamatozással. (THM: 7,8%-11,9%)


lakásépítési támogatás

A 256/2011 (XII.6) számú a Lakásépítési támogatásról szóló Kormányrendelet alapján új lakás vásárlásához, illetve építéséhez vissza nem térítendő állami támogatás igényelhető az alábbiak szerint:

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!