pénzkeresés otthonról: a 6 legjobb online munka tipp

nyiss bankszámlát otthonról!
2023. március 12.
A világjárvány hatására ugrásszerűen megnőtt az otthonról történő munkavégzés népszerűsége. A kényszerű home office időszak alatt ugyanis számos szervezet megtapasztalta, hogy a távmunkával komoly költségeket takaríthat meg, miközben munkavállalói elégedettebben és hatékonyabban dolgozhatnak otthonról. Ennek köszönhetően azok, akik otthoni környezetben is produktívan tudnak dolgozni, rendelkeznek a szükséges technikai felszereltséggel és a legnépszerűbb online munkákhoz szükséges készségekkel, most lubickolhatnak a számtalan internetes pénzkeresési lehetőség között. Cikkünkben bemutatjuk az internetes pénzkeresés legfőbb előnyeit, az ehhez szükséges banki szolgáltatásokat és minden mást, ami ahhoz szükséges, hogy Te is belevághass az otthoni pénzkeresésbe.

Pénzkeresés otthonról

milyen esetekben merülhet fel az online munkavégzés?

Pénzkeresés otthonról? Manapság ez már számos munkakörben reális opció lehet. A felgyorsult digitalizációs törekvések következtében ugyanis egyre több olyan munkalehetőség van, amelyet már online is elvégezhetsz, otthonod melegéből. Gondolj csak a kiszervezett ügyfélszolgálati munkakörökre vagy az adminisztrációval kapcsolatos feladatokra. De az alapvetően az internet segítségével végzett munkák nagy része is ide sorolható, mint például a közösségi médiával kapcsolatos feladatok.

Ráadásul, mivel egyre több cég ismeri fel az online munkavégzés előnyeit, vállalkozónak sem kell lenned ahhoz, hogy belevághass. Az otthonról is végezhető feladatok esetében egyre népszerűbb foglalkoztatási forma az alkalmazottként bejelentett távmunka, melybe jellemzően home office munkavégzéssel kezdhetsz bele.

Ha viszont nem szeretnéd magadat egyetlen céghez kötni, szabadúszóként különféle megbízásokat elvállalva is lehet pénzt keresni. Ha jól csinálod, szabadúszó státuszod kinőheti magát egy kisebb online vállalkozássá is, ahol akár több embert is foglalkoztathatsz. Munkáltatóként pedig még tovább bővíthető az online pénzkeresésben rejlő lehetőségek tára.

milyen előnyöket kínál az online munka?

Az otthoni munkavégzés egyik tagadhatatlanul legnagyobb előnye a rugalmas időbeosztás, itt ugyanis szinte bármikor tarthatsz szünetet. Kevesebb a stressz és a rohanás, nem zavarsz senkit például a telefonálással. És ha már zavaró tényezők, online munka során az irodában trécselő kollégáktól és a belvárosi zajtól is megkímélheted magadat. Mindezeken túl szót kell ejteni a lehetséges megtakarításokról is, amik az otthoni munkavégzéshez, a kevesebb ingázáshoz és otthoni étkezéshez kapcsolódnak. A munka közben elvégzett otthoni teendők, a szeretteiddel töltött több idő pedig már csak a hab az online munkavégzés képzeletbeli tortáján.

pénzkeresés otthonról: a 6 legjobb online munka tipp

1. virtuális asszisztens

A virtuális asszisztens olyan független vállalkozó, aki az ügyfél irodáján kívülről nyújt adminisztratív szolgáltatásokat az ügyfeleknek. A virtuális asszisztens tipikus feladatai közé tartozik a találkozók ütemezése, telefonhívások lebonyolítása, utazásszervezés és e-mail fiókok kezelése. Egyes virtuális asszisztensek grafikai tervezés, blogírás, könyvelés, közösségi média és marketing szolgáltatások nyújtására specializálódnak.

A munkáltató számára a virtuális asszisztens alkalmazásának egyik előnye, hogy rugalmasan, csak a szükséges szolgáltatásokra köthet szerződést.

2. adatrögzítő

Az adatrögzítő olyan szakember, aki a szerződéseket, kimutatásokat és elemzéseket viszi át számítógépes fájlokba vagy adatbázis-rendszerekbe. Foglalkozik a megadott ügyfélinformációk közvetlenül elektronikus formátumba történő begépelésével, nagyszámú számadatot tartalmazó táblázatok létrehozásával.

3. social media manager

A közösségi média felületekért felelős menedzser jellemzően a tartalomstratégia meghatározásáért és a vállalat közösségi platformjain való elköteleződés kialakításáért felelős. Értenie kell a történetmeséléshez, éles szeme van a tervezéshez, tisztában van a legújabb trendekkel, képes elemezni az adatokat, és persze nem fél az újdonságoktól. A közösségi média ma már kulcsfontosságú marketingterületté vált, annak köszönhetően, hogy általa képesek vagyunk közvetlenül kommunikálni a követőinkkel. Ez pedig elengedhetetlen a lojális ügyfélkör kialakításához.

4. gamer tesztelő

A gaming terület térnyerésével a hozzá kapcsolódó munkakörök iránti kereslet is megnőtt. Az egyre szélesedő választék életre hívta a professzionális tesztelőket, akik az iparág legkülönbözőbb termékeit tesztelik le, és osztják meg róla véleményüket írásos és videós formában. Számítógépes, konzolos és mobiltelefonos játékok, gamer kiegészítők, perifériák, speciális gamer asztalok és székek, melyek mind arra várnak, hogy szakértői vélemény szülessen hasznosságukról és teljesítményükről, mely alapján a vásárlók könnyebben eligazodnak majd a termékkínálatban.

5. blogger, YouTuber

A digitális tartalomfogyasztás korában a termékek professzionális tesztelőin túl találkozhatsz még egyéb véleményvezérekkel is, akiket szakmai tudásuk vagy egyéni stílusuk, látásmódjuk és véleményük különböztet meg az átlagtól, melyet saját bloggal, vagy YouTube-csatornával tárnak a nézők elé. Ezeken a felületeken azonnali a visszacsatolás, folyamatos a tartalomgyártás és -fogyasztás.

6. graphic designer

A designer grafikus látványterveket készít különböző digitális projektekhez, a weboldalaktól a nyomtatott reklámokig. A grafikai tervezés ötvözi a művészetet és a technológiát azáltal, hogy különféle tervezési technikákat használ különböző stílusú vizuális megjelenések létrehozásához. Egy grafikus ugyanis dolgozhat nyomtatott vagy digitális médiával, a tervek készülhetnek kézzel vagy számítógépes szoftverek segítségével. A legmodernebb technológiák és tervezési trendek követése teszi izgalmassá és kihívást jelentő pályaválasztássá a munkát ebben a fejlődő iparágban.

milyen bankszámla szolgáltatások segítik az online munkát?

Egyes online banki szolgáltatások kapcsán azt érezheted, szinte a távmunkát végzők számára tervezték őket. Az online bankolás legfontosabb funkciói ugyanis kényelmes lehetőségeket kínálnak számodra, akár digitális vállalkozóként, akár távmunkában, alkalmazottként keresed a pénzed. Online ellenőrizheted a számlaegyenlegedet, pénzt utalhatsz, befizetheted a számláidat, kezelheted a megtakarításaidat, miközben a  díjszabásokkal és a rövidebb ügyintézési idővel rengeteget spórolhatsz. Továbbá az extra kényelmi szolgáltatások megkönnyítik az online munkavégzéshez szükséges teendőket.

gyors számlanyitás online módon

Online már pillanatok alatt nyithatsz bankszámlát a bankfiókok felkeresése vagy sorban állás nélkül, a K&H-nál például a számlanyitás appon keresztül is.

rugalmasan változtathatod és igényeidhez igazíthatod a bankszámla típusát

K&H-sként, online számlanyitás esetén nincs más dolgod, mint használni a bankszámládat, három hónapig csomagdíj mentesen, majd a bank a szokásaid alapján automatikusan felajánlja a hozzád illő számlacsomagot, amit egyébként a későbbiekben bármikor módosíthatsz, vagy az igényeidhez szabhatsz. Lehet ennél egyszerűbb?

virtuális bankkártya és mobilbank szolgáltatás

A folyton elkallódó bankkártya sem fog többé fejfájást okozni a digitális térben, virtuális bankkártyával ugyanis a mindig kéznél lévő okoseszközeid segítségével is intézheted a pénzügyeidet. A digitálisan elérhető bankszámlakivonat pedig segít ellenőrizni a költéseidet és a beérkező tranzakciókat. Az applikáción keresztül elérhető funkciók továbbá hatalmas segítséget képesek nyújtani a digitális térben, hiszen ezen keresztül képes lehetsz akár módosítani napi utalási vagy készpénzfelvételi limitedet is.

 tipp!

Tudtad, hogy a K&H-nál 4-féle okoseszközös fizetési megoldás közül is választhatsz?

 

extra biztonság a digitális térben

Az online bankolás biztonságosabb lehet, mint a hagyományos banki módszerek. A legtöbb bank fejlett biztonsági intézkedésekkel védi ügyfelei személyes és pénzügyi adatait, biztonságossá téve a tranzakciókat. Ám fontos, hogy Te magad is körültekintő légy!

betétikártya-szolgáltatás [K&H lakossági bankkártyák]
számlavezetés

 

Online számlanyitással vágnál bele az otthoni pénzkeresésbe? Tudj meg többet & nyiss kényelmesen, gyorsan bankszámlát, azonnal digitalizálható bankkártyával a K&H számlanyitás appon!

K&H online számlanyitás

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a K&H Bank Üzletszabályzata, az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes weboldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá.