e-bank A-tól Z-ig: miért jó Neked?

2018. február 02.
Manapság már egyértelmű, hogy a gyors és kényelmes bankolás az internetbankon keresztüli banki ügyintézést jelenti. Azonban a napi pénzügyek intézésén kívül még számos hasznos funkció is elérhető ezen a csatornán.

(A cikk tartalma frissült: 2024.01.31.)

e-bank A-tól Z-ig: miért jó Neked?

Amikor ma már számtalan dolgot egyszerűen online is intézhetünk, például a bevásárlást, a mozijegy-rendelést, a vonatjegy vásárlást, vagy akár az adóbevallást is, vannak, akik – valószínűleg megszokásból, de – banki ügyleteikkel kapcsolatban minden esetben bankfiókot keresnek fel.

Bár a megszokott, bevált dolgokon sokan nem szívesen változtatnak, az online bankolás ma már olyan előnyöket kínál, amelyekkel nem kevés időt és energiát takaríthatunk meg. Egyszerű, biztonságos, és nem utolsó sorban, nem kell nyitvatartási időhöz igazodnunk, hiszen interneten keresztül bármikor hozzáférhetünk bankszámlánkhoz, megtekinthetjük aktuális számlaegyenlegünket, és utalást is kezdeményezhetünk.

biztonságos belépés az e-bankba

A K&H e-bankot különböző azonosítási módokkal vehetjük igénybe, amelyek mindegyike a biztonságos bankolást garantálja. Az e-bank szerződés megkötésekor SMS alapú vagy mobil-token azonosítás közül választhatunk.

mi az a mobil-token azonosítás?

Minden tekintetben 21. századi megoldás, hiszen okostelefonunk segítségével könnyen és gyorsan léphetünk be a K&H e-bankba. A mobil-token azonosításhoz mindössze az szükséges, hogy iOS vagy Anndroid operációs rendszerű telefonunkra telepítsük a K&H mobilbank alkalmazást. A mobilbank alkalmazásba épített mobil-token szoftver alapú azonosítást tesz lehetővé, ami a legmodernebb biztonsági megoldás a piacon.

Mobil-token azonosítással ennyire egyszerű belépni az e-bankba

  1. A K&H e-bankban válasszuk ki a mobil-token belépést, ekkor a képernyő közepén megjelenik egy színes QR kód.
  2. Nyissuk meg a K&H mobilbank alkalmazást okostelefonunkon, és a nyitó képernyőn válasszuk ki az e-bank belépést. Ekkor automatikusan aktivizálódik telefonunk kamerája.
  3. Ezután irányítsuk a telefon kameráját a színes QR kódra, amit a készülék automatikusan beolvas, majd adjuk meg mPIN kódunkat, vagy arra alkalmas készüléken az ujjlenyomatunkat.

A K&H e-bank legfontosabb funkciói megtalálhatók a K&H mobilbank alkalmazásban, így az e-bankba történő belépés nélkül, okostelefonról is intézhetjük napi pénzügyeinket bárhol és bármikor.

előnyök

Az e-bank a napi pénzügyek 0-24 órás intézésén kívül az alábbi szolgáltatásokkal is hasznunkra lehet:

  • díjmentesen megtekinthetjük és letölthetjük számlakivonatunkat,
  • beállíthatjuk a mobilinfó szolgáltatás, amivel minden bankkártyás tranzakcióról és/vagy bankszámlán történő pénzmozgásról kaphatunk SMS értesítést
  • a hiteláttekintő funkció segítségével napra kész információkat kapunk hitelkártyánkkal, személyi kölcsönünkkel, folyószámlahitel-keretünkkel vagy jelzáloghitelünkkel kapcsolatban
  • tervező megtakarítási számla nyitása és kezelése: minden jövőbeli tervünkhöz külön megtakarítási célt hozhatunk létre, egyedi névvel és ikonnal, így folyamatosan nyomon követhetjük, hol tartunk éppen az egyes célok elérésében
  • sőt, amennyiben engedélyezzük, a bank személyre szóló termék vagy szolgáltatás ajánlatokat is mutat az e-bankban

A K&H e-bankkal kapcsolatban további információkért keresd fel honlapunkat.

kíváncsi vagyok a K&H e-bankra

Ha még nem rendelkezel K&H bankszámlával, könnyedén megtalálhatod a számodra megfelelőt.

szeretnék K&H bankszámlát