K&H lakossági bankkártyák

Legyen K&H bankkártyája is természetes része a mindennapjainak! Elfér egy ingzsebben, fizethet vele a világ számos elfogadóhelyén. A bankkártyák segítségével úgy fizethet, hogy nem kell készpénzt magánál tartania, így mindennapi pénzügyeit könnyen, gyorsan és kényelmesen intézheti.

K&H érintő bankkártyák

Az érintéses fizetés egy új és biztonságos fizetési technológia, amely még kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a bankkártyás fizetést.

K&H lakossági betéti bankkártyák

A K&H betéti bankkártyák K&H folyószámlához kapcsolódnak, tehát a bankkártyával végzett vásárlásai vagy készpénz-felvételei fedezetét a folyószámláján aktuálisan elérhető egyenleg biztosítja.


K&H lakossági hitelkártyák

K&H hitelkártyák használatával megtakarításai, betétei, lekötött pénzeszközei érintetlenül kamatoznak, mert vásárlásai, készpénz-felvételei fedezetét az Önnek biztosított hitelkeret jelenti. Hitelkártyája fedezetet nyújthat az előre nem látható kiadásokra is.


mobiltelefonegyenleg-feltöltés

Töltse fel mobiltelefonjának egyenlegét sorbanállás és készpénz használata nélkül a K&H Bank ATM-jein! A szolgáltatást bármely bank által kibocsátott Visa, MasterCard és Maestro bankkártyával igénybe veheti.


Internetes biztonsági kód szolgáltatás (3D Secure Code)

A K&H Bank a meghatározó magyarországi bankok között elsőként,  teszi elérhetővé valamennyi betéti bankkártya és hitelkártya birtokosai számára a 3D Secure technológián alapuló internetes biztonsági kód-szolgáltatást, melyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A szolgáltatásnak köszönhetően kártyájával biztonságosabban fizethet az interneten keresztül.

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!