termékek és szolgáltatások

Az K&H Banknál Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő megtakarítási, vagy befektetési formát. Széles választékot kínálunk azoknak is, akik hosszabb távon gondolkodnak, de azoknak is, akik csak rövid távon kívánják elhelyezni megtakarításaikat.


A jó hitel mindenkinek testre szabott előnyöket nyújt. Önnek milyen tervei vannak? Döntsön okosan! A K&H Bank olyan hitelkonstrukciókkal áll az Ön rendelkezésére, melyek előre kiszámíthatóak és átláthatóak, igy óvjuk meg Önt a hitel törlesztése során később jelentkező meglepetésektől.

Intézze pénzügyeit K&H lakossági bankszámlával gyorsan és kényelmesen! 

 


Legyen K&H bankkártyája is természetes része a mindennapjainak! Elfér egy ingzsebben, fizethet vele a világ számos elfogadóhelyén.


A K&H Biztosító termékei közül Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb biztosítást, hiszen a K&H Biztosító az évtizedek során felhalmozott tapasztalatai alapján folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig megfeleljen az ügyfelei számára.


Kevés az ideje, de szeretne pénzügyeiben mindig naprakész lenni, és rugalmasan kezelni pénzügyeit, anélkül, hogy a bankfiókba kellene mennie?


 

Az üdülési csekket, mint kedvezményes adózású béren kívüli juttatási formát 2012-től teljes mértékben kiváltotta a SZÉP Kártya, melynek segítségével vendéglátóhelyek, szálláshelyek és egyéb szolgáltatók szolgáltatásait veheti igénybe.

 


Szolgáltatásunkat nagyobb összegű megtakarításokkal rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk, ha pénzügyeiket rugalmas feltételekkel, egyszerűen szeretnék intézni és személyre szabott megoldásokat keresnek.

 


Szolgáltatásunk lényege, hogy Ön mind banki, mind befektetési ügyleteit személyi bankárján keresztül – biztonságosan, gyorsan, kényelmesen - intézheti.

 


Bizalmas levelek, családi ékszerek, okmányok, értékpapírok és más értéktárgyak számára biztos helyet és teljes diszkréciót kínálunk széfszolgáltatást nyújtó bankfiókjaiban.

 

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!