biztonságos vásárlás az interneten

Kedves Ügyfelünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2012. április 12-től az Ön birtokában lévő K&H Maestro vagy K&H Maestro vállalkozói bankkártya is alkalmassá válik interneten keresztüli vásárlásra a Betéti bankkártya és hitelkártya Hirdetményben foglalt, szerencsejátékra vonatkozó korlátozás mellett.

A 2012. április 12-től kibocsátott K&H Maestro és K&H Maestro vállalkozói bankkártyák hátoldalán az aláírás panel végén nyomtatva feltüntetésre kerül az internetes vásárláshoz szükséges 3 jegyű ún. CVC (Card Verification Code – Kártya Ellenőrző Kód).

A 2012. április 12-ét megelőzően kibocsátott K&H Maestro és K&H Maestro vállalkozói bankkártyák esetében az internetes vásárláshoz szükséges CVC kódot az alábbi elérhetőségeken igényelheti: 

 • K&H TeleCenteren / K&H Cégvonalon keresztül a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon, (Lakossági Ügyfélszolgálat 1-es gomb, Vállalkozói Ügyfélszolgálat 2-es gomb), majd ezt követően:

   

  • magyar nyelv kiválasztása 1-es gomb / angol nyelv kiválasztása 2-es gomb,

  • általános információk 3-as gomb,
  • kártyák és elektronikus szolgáltatások 2-es gomb, vagy vállalkozói ügyfélszolgálat esetén a számlatermékek és szolgáltatások (1-es gomb) kiválasztása,
  • ezután kapcsoljuk telefonos bankár kollégánkat, aki megadja Önnek Maestro bankkártyájához tartozó CVC kódját;

    

Amennyiben Ön a későbbiek folyamán bármely okból elfelejti CVC kódját, azt a Bank ügyfélszolgálatán keresztül újra tudja igényelni.

 

A szolgáltatással kapcsolatos bármely kérdése esetén Bankunk ügyfélszolgálatai készséggel állnak rendelkezésére!

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!