K&H Alapkezelő

A K&H Alapkezelő Zrt. a K&H Bank Zrt. 100%-os tulajdonában álló, vagyon- és alapkezelő leánycége.

hírek

 

  

A vagyon- és portfóliókezelési szolgáltatás, a befektetési alapkezeléssel együtt, a K&H Csoporton belül a K&H Alapkezelőben zajlik, jogilag, szervezetileg és üzletileg is elkülönülve a Bank egyéb területeitől.

A K&H Alapkezelő a KBC csoport tagja, amely Belgiumban és a közép-kelet európai régióban (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Szlovákia, Bulgária és Szerbia) meghatározó piaci részesedéssel rendelkezik a banki és biztosítási szektorokban. A KBC csoport globális és lokális tudását és tapasztalatát következetesen felhasználjuk befektetési döntéseinkben a lehető legsikeresebb portfóliókezelés érdekében.

A K&H Alapkezelő tapasztalattal rendelkezik a Magyarországon leggyakrabban előforduló intézményi ügyfelek, a biztosítók, nyugdíj- és egészségpénztárak, önkormányzatok, alapítványok és egyesületek, valamint egyéb gazdálkodó szervezetek portfoliókezelése terén, valamint széleskörű termékkínálattal és tudással rendelkezik minden eszközcsoportban.

16,3%-os piaci részesedéssel a K&H Alapkezelő a befektetési alappiac meghatározó piaci szereplője. A tőke- és hozamvédett befektetési alapok piacán 39%-os piaci részesedéssel rendelkezik. A K&H Alapkezelő által kezelt vagyon 2014 végén 1 018 milliárd forint volt. 

 
 
itt talál meg bennünket:
cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. tel: (06 1) 483 5000 
fax: (06 1) 483 5002 

 

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!