K&H forint pénzpiaci alap

Likviditásod kezeléséhez válaszd a könnyen hozzáférhető K&H forint pénzpiaci alapot!

 • lekötés nélküli befektetés
 • kiszámítható hozam
 • forint betétekre épülő befektetési struktúra

Tájékoztatjuk a Tisztelt Befektetőket, hogy a Magyar Nemzeti Bank 2018. november 08. napján kelt H-KE-III-473/2018. számú határozata alapján a K&H forint pénzpiaci alap 2019. január 2. napján beolvad a K&H állampapír alapba. 

A K&H forint pénzpiaci alap utolsó forgalmazási napja: 2018 december 27. A beolvadás Befektetőkre gyakorolt hatásairól részletes információkat az alábbi linken elérhető tájékoztatásban találhatnak.

részletek részletek

a te igényeidhez alkalmazkodva

 • nem kell előre meghatároznod, hogy meddig kívánod megtakarításod az alapban tartani, bármikor hozzáférhetsz a befektetett összeghez

 • tetszőleges összeget, tetszőleges időpontban fektethetsz be, illetve vehetsz ki 

 • befektetésed gyakorlatilag lekötés nélkül is elérhető

amit még érdemes tudni, mielőtt döntesz

 • likviditási alap, amely rövid futamidőre kínál kedvező megtakarítási formát 

 • célja, hogy óvatos befektetésekkel, kiszámítható hozamot biztosítson, ezzel alternatívát jelentsen más rövid távú megtakarításoknak 

 • a K&H Alapkezelő az alap eszközeit elsősorban banki betétekbe, magyar állampapírokba fekteti be 

 • javasolt befektetési időtáv: már néhány héttől is 

 • portfoliója könnyen mozgosítható, kiszámítható lábát jelenti

 • az alap kockázati besorolása:

kinek ajánljuk?

 • akinek fontos, hogy befektetéséhez bármikor hozzáférjen

dokumentumok

Tájékoztató és Kezelési szabályzat
Kiemelt befektetői információ - normál sorozat
Kiemelt befektetői információ - 'I' sorozat
Kiemelt befektetői információ - 'E' sorozat
Kiemelt befektetői információ - 'F' sorozat
havi portfoliójelentés - normál sorozat
havi portfoliójelentés - "I" sorozat
havi portfoliójelentés - "E" sorozat
havi portfoliójelentés - "F" sorozat
legfrissebb éves jelentés
legfrissebb éves beszámoló
legfrissebb féléves jelentés
befektetési szolgáltatások hirdetménye
Általános Terméklap

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban (normál sorozat)*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató és a Kezelési Szabályzat tartalmazzák, melyek magyar nyelven elérhetők a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken papír alapon és a www.kh.hu (vagy a www.khalapok.hu) internetes oldalon elektronikus formában. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhatsz az alap Kiemelt Befektetői Információi felől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntésed érdekében előzetesen alaposan vizsgáld meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódj a forgalmazók hirdetményeiből. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény alapján kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adót a kifizető köteles a kifizetéskor levonni. A befektetésed hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódj a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a K&H Alapkezelő Zrt. kezeli, amely a PSZÁF – III/100.058/2002. és H-EN-III-70/2014. számú határozatai alapján gyakorolja tevékenységét. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata.