K&H euró pénzpiaci alap

Euró megtakarításodnak biztonságos elhelyezéséhez válaszd a K&H euró pénzpiaci alapot!

 • lekötés nélküli befektetés
 • kiszámítható hozam
 • biztonságos, euró betétekre épülő befektetés
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az MNB H-KE III. 537/2016. számú jóváhagyó határozata alapján a K&H tőkevédett euró pénzpiaci alap 2016. augusztus 1-től nem nyújt tőkevédelmet és neve K&H euró pénzpiaci alapra változik, mivel az alacsony eurós kamatkörnyezetnek köszönhetően az alap a jövőben nem tud felelősen tőkevédelemre vonatkozó ígéretet tenni. Az alap befektetési politikája egyebekben nem változik.

részletek részletek

a te igényeidhez alkalmazkodva

 • nem kell előre meghatároznod, hogy meddig kívánod megtakarításod az alapban tartani, bármikor hozzáférhetsz a befektetett összeghez

 • tetszőleges összeget, tetszőleges időpontban fektethetsz be, illetve vehetsz ki 

 • befektetésed lekötés nélkül is elérhető, és meg is haladhatja a lekötött betétek kamatait 

amit még érdemes tudni, mielőtt döntesz

 • likviditási alap, amely rövid futamidőre kínál kedvező megtakarítási formát 

 • a likviditási alap célja, hogy a rövidtávú megtakarításokkal, stabil, bankbetéti hozamokkal versenyképes hozamot biztosítson a befektetési jegy tulajdonosok részére a lekötés kötöttségei nélkül 

 • a K&H Alapkezelő az alap eszközeit euró banki betétekbe fekteti be 

 • javasolt befektetési időtáv: már néhány héttől is 

 • portfoliójában a stabilitást, kiszámíthatóságot biztosító részt adhatja 

 • az alap kockázati besorolása:

kinek ajánljuk?

 • minden euró megtakarítással rendelkezőnek, aki bízik az európai közös valuta erejében 

 • aki deviza megtakarítást épít, nem akarja euróját forintra váltani

 • akinek fontos, hogy befektetéséhez bármikor hozzáférjen

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató és a Kezelési Szabályzat tartalmazzák, melyek magyar nyelven elérhetők a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken papír alapon és a www.kh.hu (vagy a www.khalapok.hu) internetes oldalon elektronikus formában. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhatsz az alap Kiemelt Befektetői Információi felől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntése érdekében előzetesen alaposan vizsgáld meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódj a forgalmazók hirdetményeiből. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény alapján kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adó mértéke 15%, amit a kifizető köteles 6% egészségügyi hozzájárulással együtt a kifizetéskor levonni. A befektetésed hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódj a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a K&H Alapkezelő Zrt. kezeli, amely a PSZÁF – III/100.058/2002. és H-EN-III-3/2013 számú határozatai alapján gyakorolja tevékenységét. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata.