K&H euró pénzpiaci alap

Euró megtakarításodnak biztonságos elhelyezéséhez válaszd a K&H euró pénzpiaci alapot!

 • lekötés nélküli befektetés
 • kiszámítható hozam
 • biztonságos, euró betétekre épülő befektetés

Értesítjük a Tisztelt Befektetőket, hogy a K&H Alapkezelő Zrt. a K&H euró pénzpiaci alap (Alap) 2018. december 14. napjával történő, jogutód nélküli megszüntetéséről határozott.

Az Alap folyamatos forgalmazása 2018. december 13. napjától felfüggesztésre került, ezért az Alap befektetési jegyeinek visszaváltása 2018. december 12. napjáig volt lehetséges.

Az Alap tulajdonába tartozó vagyon értékesítése és a megszűnési eljárás 2018. december 14. napján elkezdődött. A Befektetőket befektetési jegyeik arányában megillető összeg az értékpapírszámlájukhoz tartozó ügyfélszámlákon legkorábban 2018. december 27. napján kerül jóváírásra.

 

Felhívjuk a Tisztelt Befektetők figyelmét, hogy 2018. december 14. napját követően befektetési jegyeik nem termelnek tovább hozamot, ezért javasoljuk, hogy 2018. december 27. napjától kezdődően mihamarabb egyeztessenek befektetési tanácsadójukkal a további megtakarítási lehetőségekről.

Az Alap Megszűnési jelentése és Tevékenységet lezáró beszámolója legkésőbb 2018. december 21. napjától megtekinthető lesz az Alapkezelő és Forgalmazó honlapján (www.khalapok.hu, www.kh.hu) valamint a www.kozzetetelek.hu weboldalon. Ugyanezen elérhetőségeket olvasható a Rendkívüli közlemény az Alap megszüntetéséről.

részletek részletek

a te igényeidhez alkalmazkodva

 • nem kell előre meghatároznod, hogy meddig kívánod megtakarításod az alapban tartani, bármikor hozzáférhetsz a befektetett összeghez

 • tetszőleges összeget, tetszőleges időpontban fektethetsz be, illetve vehetsz ki 

 • befektetésed gyakorlatilag lekötés nélkül is elérhető

amit még érdemes tudni, mielőtt döntesz

 • likviditási alap, amely rövid futamidőre kínál kedvező megtakarítási formát 

 • célja, hogy óvatos befektetésekkel, kiszámítható hozamot biztosítson, ezzel alternatívát jelentsen más rövid távú eurós megtakarításoknak 

 • a K&H Alapkezelő az alap eszközeit elsősorban euró banki betétekbe fekteti be 

 • javasolt befektetési időtáv: már néhány héttől is 

 • portfoliója könnyen mozgosítható, kiszámítható lábát jelenti

 • az alap kockázati besorolása:

kinek ajánljuk?

 • minden euró megtakarítással rendelkezőnek, aki bízik az európai közös valuta erejében 

 • aki deviza megtakarítást épít, nem akarja euróját forintra váltani

 • akinek fontos, hogy befektetéséhez bármikor hozzáférjen

dokumentumok

Tájékoztató és Kezelési szabályzat
Kiemelt befektetői információ
Kiemelt befektetői információ - "F" sorozat
havi portfoliójelentés - 'normál' sorozat
havi portfoliójelentés - 'F' sorozat
legfrissebb éves jelentés
legfrissebb éves beszámoló
legfrissebb féléves jelentés
befektetési szolgáltatások hirdetménye
Általános Terméklap

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató és a Kezelési Szabályzat tartalmazzák, melyek magyar nyelven elérhetők a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken papír alapon és a www.kh.hu (vagy a www.khalapok.hu) internetes oldalon elektronikus formában. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhatsz az alap Kiemelt Befektetői Információi felől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntésed érdekében előzetesen alaposan vizsgáld meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódj a forgalmazók hirdetményeiből. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény alapján kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adót a kifizető köteles a kifizetéskor levonni. A befektetésed hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódj a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a K&H Alapkezelő Zrt. kezeli, amely a PSZÁF – III/100.058/2002. és H-EN-III-70/2014. számú határozatai alapján gyakorolja tevékenységét. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata.