K&H szabad felhasználású hitelek

  • ingatlan fedezet nélkül
  • választható hitelek igényeid szerint
  • gyors elbírálás
  • 100 ezer forinttól 7 millió forintig
K&H szabad felhasználású személyi kölcsön – THM: 18,1–22,4%
K&H babaváró hitel – THM kamattámogatással: 0,6%, THM kamattámogatás nélkül: 12,2%
K&H folyószámlahitel – THM: 27,0%
K&H induló hitelkeret – THM: 34,5%
miért válasszam a K&H szabad felhasználású személyi kölcsönt?

miért válasszam a K&H szabad felhasználású személyi kölcsönt?

Ha percek alatt és egyszerűen szeretnél kölcsönhöz jutni fix törlesztőrészlettel, akkor van egy jó hírünk a számodra, mivel K&H ügyfélként a K&H e-bank vagy K&H mobilbank segítségével a nap bármely szakaszában, bárhonnan elindítható az igénylés, és akár végig is viheted azt fióki vagy telefonos segítség nélkül!
A szabad felhasználású kölcsön nagy előnye még, hogy nincsenek induló díjak, ráadásul munkabér-átutalással további kedvezményben is részesülhetsz. Nem kell ingatlanfedezettel bajlódnod, így még egy plusz indokot adtunk arra, hogy a K&H szabadfelhasználású személyi kölcsöne mellett dönts.
Az igényelhető hitelösszeg 300 000 és 7 000 000 ft közötti lehet, maximum 7 év futamidővel.
THM: 18,1–22,4%

további részletek

gyermeket terveztek vagy már babát vártok?

gyermeket terveztek vagy már babát vártok?

A szabad felhasználású K&H babaváró hitel bármely célra felhasználható: legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, hitelkiváltásról, vagy egyéb hitelcélról.
Az igényelhető hitelösszeg minimum 2 millió forint, maximum pedig 10 millió forint lehet. Az igényelhető futamidő 5-20 év is lehet és hiteligénylésed, amelyet akár otthonról is elindíthatsz, akár 10 munkanapon belül elbíráljuk! A babaváró hitel felvételekor nincs se bírálati, se folyósítási díj, ha pedig 5 éven belül megszületik a gyermek, a kölcsön a futamidő végéig kamatmentes lesz! További gyermek születése esetén egyéb engedményekben részesülhet a család, ugyanis a második gyermek 12. hetes magzati korát követően az állam a fennálló kölcsöntartozás 30%-át, a harmadik gyermek esetében pedig a tartozás 100%-át támogatásként kifizeti! További fontos tudnivaló még, hogy a kamattámogatás ideje alatt a havi törlesztőrészlet maximum 50 000 forint lehet.
THM kamattámogatással: 0,6%, THM kamattámogatás nélkül: 12,2%

érdekel

K&H folyószámlahitel a mindennapi vagy váratlan kiadásokhoz, szabad felhasználásra!

K&H folyószámlahitel a mindennapi vagy váratlan kiadásokhoz, szabad felhasználásra!

Előre nem tervezett kiadások mindenki életében előfordulhatnak. Ilyen esetekben nyújtmegoldást a K&H szabadfelhasználású folyószámlahitel, mely az év bármely napján rendelkezésedre áll. A folyószámla hitelkeret biztonsági tartalékot jelent, melyet úgy használhatsz fel, ahogy számodra legmegfelelőbb: csak egy részét, vagy akár a teljes összeget. Amennyiben a hitelkereted nem kerül felhasználásra, abban a hónapban a szolgáltatás számodra díjmentes.
A folyószámlahitel futamideje 1 év, amely ismételt bírálatot követően automatikusan meghosszabbodhat. A keret minimum 100 000 forint, maximum 500 000 forint lehet.
A folyószámlahitel nagy előnye még, hogy míg a személyi kölcsön és babaváró hitel esetében minden hónapban állandó a fizetendő törlesztőrészlet sikeres folyósítás esetén, addig a folyószámlahitelnél tetszőleges összegű a fizetési kötelezettség! A bankszámlára havonta rendszeresen érkező befizetések, jóváírások összege fordítódik a hitel törlesztésére.
THM: 26,6%

érdekel

kisebb összegű szabad felhasználású hitelkeretre lenne szüksége? próbáld ki a K&H induló hitelkeretét!

kisebb összegű szabad felhasználású hitelkeretre lenne szükséged? próbáld ki a K&H induló hitelkeretét!

A K&H induló hitelkeret is folyószámlahitel, ami  megoldást nyújt váratlan, alacsonyabb összegű kiadások fedezésére. Ahogyan a folyószámlahitel esetében, a futamidő itt is 1 év, amely ismételt hitelbírálatot követően szintén automatikusan meghosszabbodhat. A hitelösszeg 100 000 forint lehet. Fedezetként nem kell más, csupán havi rendszerességű, minimum 200 000 forint jóváírás a számlán. A K&H induló hitelkeret a jövedelmed első ízben történő utalásától számított három munkanapon belül automatikusan elérhetővé válik.
THM: 32,8%

érdekel

A hirdetésben szereplő babaváró kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

A hirdetésben szereplő THM értékek az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével kerültek megállapításra, a feltételek változása esetén a mértékük módosulhat.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyfélszerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.
A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a dokumentumoknál található „5. sz. függelék: minimális igénylési feltételek” tájékoztatóban olvashatnak, illetve további információkat bankfiókjaink nyújtanak. A kölcsönigénylés elfogadása minden esetben a Bank által végzett hitelelbírálás függvénye.