új albérlet, új biztosítás!

2017. szeptember 12.
Ha a főiskola vagy az egyetem távoli városba szólít, és a kollégium számodra valamiért nem opció (nem sikerült helyet kapnod, vagy nem is szerettél volna), akkor üdv az újdonsült albérletesek között! Ha tapasztalt bérlő vagy, de az új félévet már új helyen kezded, akkor is tudunk néhány jó tanáccsal szolgálni. Főleg az ingóságaid, értékeid védelmével kapcsolatban.

új albérlet, új biztosítás!

(forrás: pixabay)

A főiskolai, illetve egyetemi tanulmányok megkezdésének egyik legbiztosabb jele, hogy új szomszédokat kell megismerned, vizsgaidőszaktól vizsgaidőszakig kezded mérni az időt, és ritkábban eszel házi kosztot. 

De nem is ez az egyetlen probléma – bár ez elég nagy, főleg akkor, ha csak tükörtojást és teát tudsz készíteni a konyhában –, hanem az, hogy valószínűleg egy vadidegen ember lakásába költözöl be hosszabb-rövidebb időre. Ő pedig nem lesz elnéző veled, ha mondjuk egy véletlen baleset alkalmával felgyújtod a konyháját. Ilyenkor csak egy jó biztosítás segít: a K&H lakásbiztosítást bérlőként is meg tudod kötni, így a saját dolgaidban keletkezett károkat - pl. betörés vagy tűz esetén – megtéríti helyetted a Biztosító, emellett pedig érdemes felelősségbiztosítást is választani, hogy a másnak (a fenti példa alapján akár a főbérlőnek) okozott károk is térítésre kerüljenek.

a megfelelő albérlet kiválasztása

Egy kicsit azonban előre szaladtunk, haladjunk szépen sorjában, és kezdjük az egyetemi időszakot egy kicsit korábbról… Az albérlet kiválasztásakor számtalan dolgot kell figyelembe venni: elhelyezkedés, szobák száma, bútorozottság, állag, fűtési rendszer, szélessávú internet – csak hogy a legfontosabbakat említsük. Ha a kiválasztott lakás bútorozatlan, akkor a megfelelő bútorok kiválasztása az első feladat. Kis szerencsével a rokonság könnyen összedobja a hálószoba és a nappali bútorait, de azokat el is kell szállítani valahogyan a megfelelő helyre. A költözés/költöztetés pedig soha nem tartozott a legegyszerűbb dolgok közé…

értékeid védelme

Amennyiben mégis sikerül ép ésszel megúszni a bútorszállítást, akkor birtokba veheted új birodalmadat, amelyre érdemes K&H albérletbiztosítást kötnöd, hogy saját tárgyaid is biztonságban legyenek az illetéktelen behatolók elől. Ráadásul a választott csomagtól függően felelősségbiztosítás is jár (vagy kérhető) hozzá, ezért olyan helyzetekben is segítünk neked, ha lakóként másnak kárt okozol.

Tovább is van, és mondjuk is! Az egyik legjobb szolgáltatásunk az, hogy az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére állunk háztartási vészhelyzet esetén! Csőtörés, dugulás vagy egyéb, előre nem látható „baleset” esetén a lehető legrövidebb időn belül szakembert küldünk az albérletedbe, és a biztosítási feltételekben foglaltaknak megfelelően átvállaljuk ezeknek a szolgáltatásoknak a költségeit.

Mivel azt is tudjuk, hogy a napjaid egyre nagyobb része a digitális térben történik (a Neptun és a jegyzettár miatt, természetesen), ezért legalább 27% kedvezményt biztosítunk neked, ha online kötöd meg a K&H albérletbiztosítását.
Nagyon jól tudjuk, hogy az új élethelyzet számos új nehézséggel járhat, de így talán jobban tudsz figyelni a főiskolai/egyetemi tanulmányaidra, és talán nyugodtabban is alszol.

Válaszd ingatlanodhoz a K&H lakásbiztosítását, amit kényelmesen online, pár perc alatt megköthetsz! Tudj meg többet!

K&H lakásbiztosítás