lakásbiztosítási kisokos - Neked mire van szükséged?

biztosítsd megfelelően otthonodat! nézd meg az elérhető kedvezményeket!
2017. november 07.
Ahány ház, annyi biztosítás. Ennél egyszerűbben nem is lehet megfogalmazni, hogy minden ingatlan egy kicsit más, ezért személyre, vagyis lakásra szabottan kell azt biztosítani.

(A cikk tartalma frissült: 2024.03.13.)

lakásbiztosítás családi házra

(kép forrása: pixabay)

Amikor új ingatlant vásárlunk, nem az jut eszünkbe először, hogy milyen lakásbiztosítást kell majd kötni rá. Az otthont keressük, a megfelelő elosztást, a céljainknak megfelelő alapterületet azon a településen, ahol életünket el tudjuk képzelni, vagy ahol befektetési céllal jövedelmezőnek találjuk. Családi ház egy határmenti, csendes településen? Kompakt kislakás egy társasházban? Esetleg albérlet hosszú távon? Mindegyikre létezik megfelelő lakásbiztosítás!

családi ház

családi házban lakók tudják, hogy egy ingatlan sosem lesz kész. Mindig van mit alakítani akár a házon, akár a ház körül. Ráadásul bármikor történhet olyan esemény, ami miatt újabb munkálatok és költségek merülhetnek fel. Egy beázás, egy viharkár vagy egy betörés a legjobban kialakított és felszerelt otthon esetén is előfordulhat.
A családi házak udvarán a legtöbb esetben melléképület(ek) is állnak, például garázs vagy építmények pl. kuka vagy bicikli tároló veszi őket körbe, autóbeálló, esetleg úszómedence is lehet. Szerencsére a K&H lakásbiztosítás családi ház csomagja kifejezetten családi házak biztosítására lett kifejlesztve. Online kötés esetén kedvezmény jár a csomag mellé, amely számos biztosítási esemény (köztük tűzkárok, vízkárok) bekövetkezése esetén nyújt védelmet. Ráadásul a K&H lakásszerviz 24/7 szolgáltatás (emelt csomag választásakor) az év minden napján nonstop rendelkezésére áll, így vészhelyzet esetén (pl. csőtörés, dugulás) a lehető legrövidebb időn belül vészelhárító szakembert vagy mesterembert küldenek, és a biztosítási feltételekben foglaltaknak megfelelően a Biztosító átvállalja ennek költségeit.

társasházi lakás

A társasházi lét egészen egyedi életforma. A saját terünk egy közös tér egy kisebb szelete, de a kollektív tulajdon nagyban befolyásolja a komfortérzetet. Egy eláztatott alsószomszéd csak apróság, ami egy társasházban bármikor megtörténhet. Ha a társasház már rendelkezik társasház-biztosítással, érdemes tájékozódni, hogy az mit tartalmaz, milyen biztosítási eseményekre nyújt fedezetet. Társasházi lakás esetén azonban jellemzően nincsenek olyan építmények (pl. medence vagy kerítés), amit biztosítással kellene védeni a tulajdonosnak.
K&H lakásbiztosítás társasházi lakásra csomag kifejezetten társasházi lakások biztosítására lett kifejlesztve. Online kötés esetén szintén kedvezmény jár a csomag mellé, és hasonlóan a családi ház csomaghoz számos biztosítási esemény bekövetkezése esetén nyújt védelmet.

 ingóságok

Élete során legalább egyszer honfitársaink jelentős hányada lakik vagy lakott már albérletben. A nem saját tulajdonú ingatlanokba sokan a saját bútoraikat, illetve tévéjüketszámítógépüket viszik magukkal, hogy otthonosabban érezzék magukat. Azt azonban nem árt kideríteni, hogy a lakás biztosítása védi-e az albérlő tulajdonát is.
K&H lakásbiztosítás ingóságokra az ilyen élethelyzetekre lett kialakítva, hogy védelmet nyújtson például egy albérletben tárolt tulajdonra. Online kötés esetén szintén kedvezmény jár a csomagra, és közel húszféle biztosítási esemény bekövetkezése esetén nyújt védelmet.

Mindegyik lakásbiztosítás típushoz választhatók további kiegészítő fedezetek, így mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy otthonát és/vagy értékeit igényei szerint biztosíthassa.

Lakásvásárlást tervezel? A K&H lakáshitelei között megtalálhatod a számodra megfelelőt.

Válaszd ingatlanodhoz a K&H lakásbiztosítását, amit kényelmesen online, pár perc alatt megköthetsz! Használd ki az akár 55%-os kedvezményt és kösd meg biztosításod még ma!

K&H lakásbiztosítás