hitelkártya-szolgáltatás
[K&H Mastercard hitelkártya]

dombornyomott hitelkártya a mindennapi és váratlan kiadásaid rendezésére

 • vásárlásaid után pénzvisszatérítést kaphatsz
 • érintéses és internetes vásárlásokra is alkalmas
 • induló THM1: 2,9%, 2021. január 1-jétől THM2: 26,1%
Hitelkártya szolgáltatás
Internetbanki és mobilbanki szolgáltatás [K&H e-bank] és [K&H mobilbank]
Betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön (vagy külföldön)
SMS szolgáltatás [K&H mobilinfo]
forint
forint/hónap
forint/hónap
forint/hónap
forint/hónap
ezt kalkuláltad:
igényelt hitelkeret összeg
éves visszatérítés
tájékozódj a honlapon
igényelj online, kérj visszahívást
igénylési dokumentumok összegyűjtése
fiók felkeresése, szerződéskötés
hitelkártya aktiválása
Apple Pay mobilalkalmazási szolgáltatás már a K&H Banknál is! részletek

fizess a mobiloddal!

K&H ügyfélként fizess a mobiloddal akár egy érintéssel!

A K&H mobiltárca a legmodernebb fizetést teszi lehetővé, kényelmes és biztonságos:

 • a mobilod mindig kéznél van, a bankkártyádat otthon is hagyhatod
 • ami kell hozzá: legalább Android 5 operációs rendszerrel működő, NFC-képes telefon, K&H által nyújtott betéti- vagy hitelkártya-szolgáltatás [K&H Maestro vagy Mastercard betéti- vagy hitelkártya]
 • a mobilalkalmazási szolgáltatásba [K&H mobilbank] van építve, így nem kell külön app-ot letöltened
 • A K&H mobiltárca Android operációs rendszert futtató mobilkészüléken használható, megfelelő iOS operációs rendszerrel működő mobilkészüléken az Apple Pay mobilalkalmazási szolgáltatás használatával digitalizálhatod és használhatod a K&H Bank által kibocsátott Maestro vagy Mastercard típusú lakossági és üzleti betéti vagy hitelkártyádat.

mindent a mobilfizetésről

részletek

kinek ajánljuk? 

 • akik szeretik, ha van egy biztonsági tartalékuk váratlan helyzetek esetén
 • akik szeretik a mindennapi pénzügyeket gyorsan és egyszerűen, készpénz nélkül intézni
 • akiknek fontos, hogy milyen sokoldalú kiegészítő szolgáltatásokat tudnak igénybe venni egyetlen kártyával

minimális igénylési feltételek

 • 18. életévét betöltött, devizabelföldi magánszemélyeknek, akik rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel

 • akik rendelkeznek legalább 3 hónapos számlamúlttal

 • akik rendelkeznek legalább 500 ezer forint beérkező átutalás jóváírással

legfontosabb tudnivalók

 • induló THM1: 2,9%, 2021 január 1-jétől THM2: 26,1%
 • igényelhető hitelkeret összege (jövedelemtől függően): 180 ezer – 1 millió forint
 • éves pénzvisszatérítés maximális értéke: 48 ezer forint

reprezentatív példa

A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre.

A hitelkártya 2020. december 31-ig érvényes kamata a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020.(III.18.) Korm rendelet 2. §-a alapján 0,72%, mértéke amennyiben a határidő nem kerül meghosszabbításra, az ebben az időpontban hatályban lévő szerződések esetén is a 2020. április 20-án hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek számára c. dokumentumban feltüntetett értékre változik.

reprezentatív példa a kezdeti időszakra vonatkozóan (2020. december 31-ig):
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 0,72%, rögzített kamatozású. Éves hitelkártya-szolgáltatás díja: 6 100 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a. A fentiek alapján a THM: 2,9%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 6 100 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 377 155 forint.

reprezentatív példa a kezdeti időszakot követően (2021. január 1-től):
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 21,00%, rögzített kamatozású. Éves hitelkártya-szolgáltatás díja: 6100 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a. A fentiek alapján a THM: 26,1%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 6 100 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 443 591 forint.

A részletes kamatok és kondíciók megtekinthetőek a “Hitelkártya Hirdetmény természetes személyek részére” hirdetményünkben, valamint a pénzvisszatérítésre vonatkozó K&H hitelkártya-szolgáltatásokhoz kapcsolódó vásárlás utáni visszatérítés feltételei dokumentumban.

 • pénzvisszatérítés: amennyiben az adott elszámolási ciklusban összesen minimum 20 ezer forintot vásárlásra költesz, ruházat és szórakozás kategóriákban végzett vásárlások után 3%-ot, üzemanyag és élelmiszer kereskedelmi kategóriákban végzett költések után 1%, de összesen maximum havi 4 ezer forintot jóváírunk a hitelkártyaszámládon (a visszatérítés hitelszámlánként értendő)
 • érintéses fizetés könnyen: K&H Mastercard érintő hitelkártyádat érintéses fizetésre használhatod egyre több elfogadóhelyen, 15 ezer forint alatti összegben történő vásárlások esetében Magyarországon még a PIN kód megadására sincs szükség
 • igénylés: egyszerű, nem szükséges, hogy a Bankunknál lakossági bankszámlát vezess
 • kamatmentes periódus: amennyiben hitelkártyádat használod vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a kivonat készítést követő 15 napon belül, ún. türelmi időszak alatt szükséges befizetni. Ha a fizetési határidőig teljes tartozásod (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezed, akkor a vásárlás típusú tranzakciók után nem kell kamatot fizetni. Fontos, hogy készpénzfelvétel esetén a hitelkártyaszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
 • társkártya is igényelhető, így családtagjaid is élvezhetik a vele járó kényelmet
 • rugalmas visszafizetés, minimum törlesztés összege: az elszámolás napján megállapított teljes tartozás 5%-a
 • választható fordulónap: a hitelkártya igénylésekor megválasztható, minden hónap 5.,15.,25. napja lehet, az elszámolási időszak egy hónap (kivonattól – kivonatig tart)

a Te igényeidhez alkalmazkodva

 • választható utasbiztosítás: kényelmes, széles és magas biztosítási fedezetek
 • a Mastercard logóval ellátott készpénzkiadó automatáknál (ATM) és az erre alkalmas bankfiókokban, szükség esetén PIN kód megadásával, hitelkártyáddal készpénzt is felvehetsz, Magyarországon és külföldön egyaránt. A készpénzfelvétel azonban nem kamatmentes!
 • hitelkártyád elvesztése, ellopása esetén azonnal hívd a külföldről is díjmentesen hívható +36 80 414 243 zöldszámot és tiltsd le díjmentesen!
 • a hitelkártyád és hozzá tartozó PIN kódot tartsd külön, illetve igyekezz elkerülni, hogy PIN kódod másnak tudomására jusson!
 • a hitelkártyával elérhető összeget egyedi készpénzfelvételi és vásárlási limitek beállításával korlátozhatod a telefonos banki szolgáltatáson [K&H TeleCenter] keresztül, amennyiben rendelkezel ePIN kóddal, vagy az internetbanki szolgáltatásban [K&H e-bank]
 • Internetes biztonsági kód-szolgáltatás (3D Secure Code): díjmentesen igényelhető a K&H e-bankon, vagy K&H TeleCenteren keresztül
 • SMS-szolgáltatás [K&H mobilinfo] igényelhető: hitelkártyád forgalmát nyomon követheted, mivel a nap 24 órájában sms-ben értesülhetsz az elektronikus tranzakcióiról
 • elektronikus kivonat
 • választható asszisztencia szolgáltatások: Az Europe Assistance megalkotta azokat az asszisztencia szolgáltatásokat, amelyek személyre szabottan, támogatást és segítséget nyújtanak bármilyen élethelyzetben, amikor szükség van rá. Ezen szolgáltatások most bármelyik K&H hitelkártya mellé igénybe vehetőek, hogy minden váratlan helyzetre megoldást nyújthassanak akár az egészség, az otthon, a vezetés vagy az utazás területén. részletek itt

elektronikus kivonat

Az elektronikus számlakivonat tulajdonképpen egy PDF formában letölthető dokumentum, ami ugyanúgy tartalmazza a hitelkártyaszámlánkon végbemenő tranzakciókat, mint hagyományos, papíron kiállított társa.

Azon ügyfeleink számára, akik rendelkeznek lakossági számlavezetési szolgáltatással [K&H lakossági bankszámlával] és K&H e-bank szerződéssel a hitelkártyához tartozó elektronikus havi számlakivonat automatikusan beállításra kerül és így megtalálható, letölthető saját K&H e-banki felületen. A kivonat típusa (azaz, hogy a Bank papíron vagy elektronikusan bocsássa azt rendelkezésre) a K&H e-bankon keresztül bármikor tetszőlegesen módosítható a későbbiekben is.

Azon hitelkártyabirtokos ügyfelek, akik nem rendelkeznek K&H e-bankkal, papír alapú számlakivonatot kapnak minden hónapban.

Amennyiben rendelkezel K&H lakossági bankszámlával, de még nincs K&H e-bank szolgáltatásod, igényeld azt ingyenesen bármely, általad választott K&H bankfiókban!

időpontfoglalás

Az elektronikus számlakivonatnak számos előnye van a postai számlakivonathoz képest.

 • biztonságos: kizárólag saját, egyedi azonosítóval érhető el
 • kényelmes és egyszerű: bárhonnan, bármikor megtekinthető és letölthető a nap 24 órájában, nem kell a postai kézbesítésre várni
 • környezetbarát: nincs felesleges papír felhasználás
 • amennyiben mégis szükség lenne nyomtatott formában kivonatra, kivonatonként egyszer bármely K&H bankfiókban térítésmentesen e-bank felületről bármikor kinyomtatható 

hirdetmények, tájékoztatók

K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére
K&H hitelkártyához kapcsolódó vásárlás utáni visszatérítés feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Üzletszabályzat
Ingatlan fedezet nélküli hitelek minimális igénylési feltételei

kiegészítő és kapcsolódó szolgáltatások

Biztosítási tájékoztató K&H Visa Classic érintőkártyákhoz és hitelkártyákhoz valamint K&H Mastercard érintőkártyákhoz és hitelkártyákhoz kapcsolódóan
Biztosítási termékismertető - K&H Mastercard hitelkártyákhoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás

hogyan juthatsz hozzá a kártyához?

Eltérő rendelkezés hiányában, az elkészült hitelkártyáját postai úton juttatjuk el a Banknál bejelentett magyarországi értesítési címre

hogyan törlesztheted vissza a felhasznált hitelkeretet?

 • a K&H Banknál vezetett K&H lakossági bankszámláról történő rendszeres vagy eseti átvezetéssel
 • más banknál vezetett számláról történő rendszeres vagy eseti átutalással
 • törlesztésre vonatkozó csoportos beszedési megbízással

meddig érvényes a hitelkártya?

A hitelkártya az előlapján feltüntetett lejárati hónap utolsó napjáig használható. Annak érdekében, hogy hitelkártyád használatának kényelmét rövid időre se kelljen nélkülöznöd, kártyádat automatikusan megújítjuk, és amennyiben korábban ellenkezőleg nem rendelkeztél, kipostázzuk a magyarországi értesítési címedre.

mennyi idő alatt készül el a kártya?

A hitelkártya igénylését követően, amennyiben a Bank elbírálta és jóváhagyta azt, ezt követően a hitelkártya elkészítéséről a Bank 15 banki munkanapon belül gondoskodik.

mennyit költhetsz naponta a kártyával?

Biztonságod érdekében hitelkártyádon egyedi napi kártyahasználati limiteket állíthatsz be a vásárlásokra és a készpénzfelvételekre. A készpénzfelvételek (ATM és POS) napi limitösszegét a Bank maximálja. Amennyiben nem állítod be a vásárlások és készpénzfelvételek maximális napi összegét, úgy a banki alaplimit a mérvadó, melyek összegét a banki hirdetmény tartalmazza. A limitmódosításra lehetőség van K&H e-bankon, K&H TeleCenteren keresztül és K&H bankfiókokban.

milyen költségekkel kell számolni?

 • hitelkártyához kapcsolódó díjak (pl. hitelkártya éves kártya díj)

 • készpénz felvételi/készpénz befizetési díjak

 • hitelkártyához kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjai (pl. pótlás díja)

A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

mire lehet használni a K&H lakossági hitelkártyát?

Belföldi és külföldi vásárlásra egyaránt. A hitelkártya előnyeit leginkább vásárláskor és szolgáltatások igénybevételekor (étterem, szálloda stb.) használhatod ki. Hitelkártyával történő vásárlás esetén a Bank pénzét költöd, míg megtakarításaid, pénzeszközeid érintetlenül kamatoznak. Szükség esetén készpénzfelvételre is használhatod, de ebben az esetben nincs kamatmentesség.

mit kell tenni, ha ellopták a kártyádat?

bankkártyád elvesztése, ellopása esetén azonnal hívd a külföldről is díjmentesen hívható (+36 80) 414 243 zöldszámot és tiltsd le díjmentesen!

mit kell tenni, ha többen szeretnétek használni a rendelkezésre álló hitelkeretet?

Meglévő hitelkártyádhoz lehetőség van azonos típusú társhitelkártyát igényelni, mellyel biztosíthatod családtagjaid, rokonaid számára, hogy a Te hitelkereted terhére vásárolhassanak, ugyanazokkal a kedvezményekkel, amelyeket a főkártya birtokos számára biztosítunk. Az elérhető pénzvisszatérítés maximális mértéke hitelszámlánként értendő.

kíváncsi vagy a többi ajánlatunkra?

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, valamint a Természetes személyeknek szóló Hitelkártya hirdetmény, a pénzvisszatérítés feltételeit a K&H hitelkártyákhoz kapcsolódó vásárlás utáni visszatérítés feltételei 2018. október 5-ét követően kötött hitelkártya szerződésekre elnevezésű dokumentum tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, 375 000 forint hitelösszeg és 1 éves futamidő figyelembevétele mellett kerültek megállapításra. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási szerződési feltételekben olvashat.