K&H ifjúsági megtakarítási betétszámla

takarékoskodj rendszeresen: nyiss K&H ifjúsági megtakarítási betétszámlát!

 • bármikor könnyedén hozzáférhetsz a félretett összeghez
 • online tervező segíti céljaid megvalósítását
K&H ifjúsági megtakarítási betétszámla

részletek

félre tudsz tenni az új kütyüre, koncertre, nyári programokra

Pár száz forintokból is hamar ezrek jönnek össze, ha ügyesen gazdálkodsz. Határozd el, mennyit szeretnél összegyűjteni, és mekkora összeget tudsz rendszeresen félretenni. Fontos, hogy kezeld külön azt a pénzt, amit félreteszel attól, amit a napi kiadásaidra használsz. 

K&H ifjúsági megtakarítási számládon pont így tudod gyűjteni a félretett pénzedet: nem férsz hozzá a bankkártyáddal, így nem tudod elkölteni. Persze amint szükséged van a félretett pénzedre, azt bármikor átteheted normál bankszámládra, és fel tudod használni.

könnyedén, online tervezheted céljaidat

Megtakarítási számládhoz e-bankodban egy online tervező is kapcsolódik, amiben be tudod állítani, mire gyűjtesz, mennyi kell hozzá és könnyedén nyomon tudod követni, hogy állsz éppen célod megvalósításával.

 • bármikor létrehozhatóak, módosíthatóak vagy törölhetőek a megtakarítási célok a K&H e-bankban, illetve módosítható a célok fontossági sorrendje is. Például:

 • új cél megadásával nem jön létre új számla, hanem a megtakarítási számla egyenlege osztódik szét a megjelölt céljaid között
 • csak annyi a teendő, hogy a célok meghatározott időpontig történő eléréséhez szükséges összeget minden hónapban a megtakarítási számládra teszed
 • folyamatos tippekkel segítünk a célok elérésében

bármikor hozzátehetsz, elvehetsz

 • nincs futamidő, nincs fix lekötés, így a számlán összegyűjtött pénzedhez bármikor hozzá tudsz férni
 • bármikor, bármilyen összeggel gyarapíthatod félretett pénzed, saját normál bankszámládról történő átvezetéssel, más bankszámláról történő átutalással, vagy akár készpénzbefizetéssel
 • a számla hozzáférhető K&H e-bankodban, K&H bankfiókokban és a K&H TeleCenteren és keresztül is

díjmentes számlavezetés, kamatot is kapsz (EBKM: 0,05%-0,15%)

 • díjmentes számlavezetés (EBKM: 0,05%-0,15%*)
 • normál K&H ifjúsági bankszámlád és ifjúsági megtakarítási számlád között díjmentes az átvezetés
 • ha adott hónapban maximum 2-szer veszel el megtakarításodból, és a minimum 20 ezer forintot eléri az összege, akkor több kamatot kapsz utána, mintha csak a normál bankszámládon parkoltatnád

A részletes kamatok és kondíciók a Lakossági forint kamat hirdetményben (4. sz. melléklet) találhatóak meg.


* Az EBKM – azaz egységes betéti kamatmutatószám - egy bonyolult képlettel megállapítható mutatószám, aminek az a célja, hogy össze tudd hasonlítani a bankok különböző megtakarítási (pl. betét, bankszámla) ajánlatait, azaz lásd, mely esetben kapsz több kamatot az ott lévő pénzedre.

A K&H ifjúsági megtakarítási betétszámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

hogyan nyithatod meg?

 • Bármely bankfiókunkban meg tudod nyitni, ehhez kényelmesen, online időpontot is tudsz foglalni
  • 18 éves korodtól önállóan megnyithatod,
  • 14–18 éves korodtól szülőd (törvényes képviselőd) hozzájárulásával nyithatod meg – azaz együtt kell a bankfiókban intézkedni a megnyitásról –, de önállóan rendelkezhetsz felette.
  • 14 éves kor alatt a szülő nyithatja meg gyermeke számára.
 • 2000 forint minimum nyitóösszeget szükséges a számlán elhelyezni. Ez nem banki díj, hanem egy kezdő megtakarítási összeg, amit aztán bármikor felhasználhatsz.
 • Az ügyintézéshez legyen Nálad – ha még nem múltál el 18, a szülődnél is – a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és diákigazolványod is vidd magaddal.

kondíciók

Üzletszabályzat
Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
Lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet

K&H tervező megtakarítási számla – cél megadása

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A jelen tájékoztatóban szereplő lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak. A betétbiztosításra vonatkozó részletes információkat, valamint a termék részletes leírását és feltételeit, valamint az egyéb részleteket a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek, illetve a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény és annak a 4. sz. melléklete, és a Bank Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon.
kapcsolat