K&H lakossági lekötött betét (deviza)

ha biztos megtakarításra vágysz devizában – USA dollárban, angol fontban és kanadai dollárban

  • futamidő alatt fix kamatozás
  • a futamidőt te választhatod ki
K&H lakossági lekötött betét (deviza)
K&H lakossági lekötött betét (deviza)

részletek

2020. június végétől módosult a számlakivonat betéti része, ezzel együtt megváltozott a betéti termékek azonosítója és egyes betéti termékek neve. A változás részletei a Lakossági kivonatváltozás tájékoztató dokumentumban találhatók meg, a dokumentumok között.

leköthető minimális összeg

500 USD, 300 GBP, 600 CAD

rugalmasan választható futamidők

30, 60, 90, 180 vagy 365 nap

biztonságos

futamidő alatt fix kamatozás

  • egyszeri vagy ismétlődő lekötési lehetőség

  • a betét leköthető bankfiókjainkban lakossági devizaszámláról

  • elérhető e-bankon és mobilbankon keresztül

Természetes személyes bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó deviza kamat hirdetmény 5. sz. mellékletében találod meg.

A K&H deviza lekötött betét az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

kondíciók

Üzletszabályzat
Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
általános szerződési feltételek - elektronikus azonosítású banki szolgáltatásra vonatkozóan
Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
Lakossági deviza kamat hirdetmény - 5. sz. melléklet

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A jelen tájékoztatóban szereplő lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak. A betétbiztosításra vonatkozó részletes információkat, valamint a termék részletes leírását és feltételeit, valamint az egyéb részleteket a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek, illetve a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény és annak a 4. sz. melléklete, és a Bank Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon.
kapcsolat