K&H lakossági lekötött betét

ha biztos megtakarításra vágysz devizában – USA dollárban, angol fontban és kanadai dollárban

  • a futamidőt te határozod meg
K&H lakossági lekötött betét

részletek

Június végétől módosul a számlakivonat betéti része, ezzel együtt megváltozik a betéti termékek azonosítója és egyes betéti termékek neve. A változás részletei a Lakossági kivonatváltozás tájékoztató dokumentumban találhatók meg, a dokumentumok között.

leköthető minimális összeg

500 USD, 300 GBP, 600 CAD

rugalmasan választható futamidők

30, 60, 90, 180, 270 vagy 365 nap

biztonságos

futamidő alatt fix kamatozás

  • egyszeri vagy ismétlődő lekötési lehetőség

  • a betét leköthető bankfiókjainkban lakossági devizaszámláról

  • elérhető K&H TeleCenteren vagy e-bankon keresztül is

Természetes személyes bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó deviza kamat hirdetmény 5. sz. mellékletében találod meg.

A K&H deviza lekötött betét az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

kondíciók

Üzletszabályzat
Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
Lakossági deviza kamat hirdetmény - 5. sz. melléklet
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A jelen tájékoztatóban szereplő lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak. A betétbiztosításra vonatkozó részletes információkat, valamint a termék részletes leírását és feltételeit, valamint az egyéb részleteket a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek, illetve a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény és annak a 4. sz. melléklete, és a Bank Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon.