K&H lakossági lekötött betét

a bankbetét a legegyszerűbb megtakarítási forma arra, hogy megtakarított pénzedet kamatoztasd

  • meglévő és új pénzre egyaránt
  • a futamidőt te határozod meg
K&H lakossági lekötött betét

részletek

Június végétől módosul a számlakivonat betéti része, ezzel együtt megváltozik a betéti termékek azonosítója és egyes betéti termékek neve. A változás részletei a Lakossági kivonatváltozás tájékoztató dokumentumban találhatók meg, a dokumentumok között.

leköthető minimális összeg

100 000 forint

rugalmasan választható futamidők

30, 60, 90, 180 vagy 365 nap

biztonságos

futamidő alatt fix kamatozás

betét leköthető az alábbi számlákról

K&H bankszámlák, K&H tervező megtakarítási számla, K&H ifjúsági megtakarítási számla

  • egyszeri vagy ismétlődő lekötési lehetőség

  • 24 órás hozzáférés K&H TeleCenteren, illetve K&H e-bankon keresztül

Az aktuális kamatok és kondíciók a Lakossági forint kamat hirdetményben (4. sz. melléklet) találhatók meg, a dokumentumok között.

A K&H forint lekötött betét az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

kondíciók

Üzletszabályzat
Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
Lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A jelen tájékoztatóban szereplő lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak. A betétbiztosításra vonatkozó részletes információkat, valamint a termék részletes leírását és feltételeit, valamint az egyéb részleteket a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek, illetve a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény és annak a 4. sz. melléklete, és a Bank Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon.