KBC Equity Fund Emerging Europe, euróban

Részvényalap, amellyel feltörekvő piacok gazdaságainak várható dinamikus növekedéséből profitálhat.

 • az alappal Közép-, Kelet-Európa részvénytőzsdéit érheti el
 • egy gondosan összeállított részvényportfólió merész befektetőknek, euróban
2023. február 3-án a Részalap Rendkívüli Közgyűlése az Emerging Europe részalap felszámolásáról és megszüntetéséről határozott. A felszámolással kapcsolatos további információk a Rendkívüli Közgyűlés összehívásáról szóló tájékoztatásban a "Dokumentumok" menüpont alatt vagy a Hivatalos Közlemény(ek)ben találhatóak a www.kbc.be/floating-reorganisation-funds, illetve a www.khalapok.hu weboldalon és a K&H, mint Forgalmazó honlapján (www.kh.hu).

az Ön igényeihez alkalmazkodva

 • hosszú távon, a feltörekvő piacok részvényeibe fektetve, magasabb hozamot érhetsz el, mint betétekkel,

 • a KBC Equity Fund Emerging Europe jelen sorozata euróban vásárolható meg.

amit még érdemes tudnia, mielőtt dönt

 • az alap tőkéje a felzárkozó közép-kelet európai gazdaságok részvénypiacain kerül befektetésre, 

 • a közép-kelet európai gazdaságok felzárkózása a fejlett régiókhoz, tendenciájában gyorsabb növekedést, a vállalatok számára növekvő árbevételt és profitot jelent.  

 • az alapba a régióban tevékenykedő,  tőzsdén jegyzett, megfelelő likviditással rendelkező vállalatok részvényei kerülhetnek. 

 • a részvények teljesítménye, és ennek megfelelően az alap teljesítménye is nagymértékű ingadozásokat mutathat, 

 • az alapban lévő részvények árfolyam mozgása mellett a részvények eltérő devizájából adódó deviza árfolyam változások is hatnak a befektetési jegy árfolyamára

 • az ajánlott, befektetési időtáv legalább 12 év 

 • az alap kockázati besorolása: merész

KBC Equity Fund Emerging Europe, euróban merész kockázati besorolás

kinek ajánljuk?

 • aki bízik a feltörekvő közép-kelet európai régió részvénypiacain működő vállalatokban,
 • aki a hosszú távon várható magas megtérülés érdekében elviseli a részvénypiaci árak változásából fakadó hozamingadozásokat, esetenként átmeneti  veszteségeket is,
 • portfóliót építők számára.
   

Közlemények

általános terméklap a KBC által kibocsátott K&H Private banking által elérhető befektetési alapokhoz

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves
Jelen marketing célú hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató tartalmazza, mely angol nyelven elérhető a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken és a www.kh.hu (vagy a khalapok.hu) internetes oldalon. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhat az alap magyar nyelvű kiemelt információkat tartalmazó dokumentumaifelől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntése érdekében előzetesen alaposan vizsgálja meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra.  A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a vezető forgalmazó www.kh.hu internetes oldalán. Az alap számára árfolyamfedezeti céllal, vagy befektetési cél megvalósítása érdekében származtatott ügyletek alkalmazása engedélyezett. Az alap nettó eszközértéke jelentősen ingadozhat!  Az alap sem tőkevédelmi sem hozam- vagy árfolyamvédelmi ígéretet nem tesz, ilyen garanciát nem vállal! A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adót a kifizető a kifizetéskor köteles levonni. A befektetése hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódjon a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a KBC Asset Management N.V. belga alapkezelő társaság kezeli, amelynek működését a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, de egyes, jogszabályban nevesített tárgykörökben (pl. reklámok) a Magyar Nemzeti Bank jogosult eljárni. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata. Az alap által kibocsátott befektetési jegyekhez kapcsolódó befektetői jogok magyar nyelvű összefoglalóját itt találja.