K&H privátbanki hozamfizető alapok alapja

Az alap egy exkluzív, Magyarországon ritkának számító lehetőséget kínál a K&H privát banki ügyfelei számára.

  • az alap megvásárlásával egy komplett portfólióba fektethet
  • az alap elsősorban osztalékokat fizető vállalatok részvényeibe és vállalati kötvényekbe fektet
K&H privátbanki hozamfizető alapok alapja
K&H privátbanki hozamfizető alapok alapja

részletek

az Ön igényeihez alkalmazkodva

  • jól illeszkedik egy dinamikus portfólió  hosszú távú részébe
  • vegyesen tartalmaz, többek között kötvény- és részvény típusú eszközöket
  • negyedévente hozamot is fizethet a mögöttes befektetéseken elért jövedelmeket alapul véve
  • nem kell előre meghatároznia, hogy meddig kívánja megtakarítását az alapban tartani, bármikor hozzáférhet befektetéséhez

amit még érdemes tudnia, mielőtt dönt

  • a hozam összege időről időre változhat, és nem garantált
  • az alapot, az árfolyam ingadozást jobban tűrő, dinamikus besorolású ügyfeleink számára ajánljuk
  • a javasolt befektetési időtáv: 5 év
  • az alap kockázati besorolása:  dinamikus

K&H privátbanki hozamfizető alapok alapja dinamikus kockázati besorolás

termék dokumentumok

Tájékoztató és Kezelési szabályzat
befektetési szolgáltatások hirdetménye
Általános Terméklap
havi jelentés
K&H privátbanki hozamfizető alapok alapja
Legfrissebb éves jelentés
Legfrissebb éves beszámoló
Legfrissebb féléves jelentés

közzétételek

További dokumentumok

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el.

Jelen marketing célú hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató és a Kezelési Szabályzat tartalmazzák, melyek magyar nyelven elérhetők a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken és a www.kh.hu (vagy a www.khalapok.hu) internetes oldalon. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhat az alap kiemelt információkat tartalmazó dokumentumaifelől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntése érdekében előzetesen alaposan vizsgálja meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a vezető forgalmazó www.kh.hu internetes oldalán. Az alap számára árfolyamfedezeti céllal vagy befektetési cél megvalósítása érdekében származtatott ügyletek alkalmazása engedélyezett. Az alap nettó eszközértéke jelentősen ingadozhat! Az alap sem tőkevédelmi sem hozam- vagy árfolyamvédelmi ígéretet nem tesz, ilyen garanciát nem vállal! A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adót a kifizető a kifizetéskor köteles levonni. A befektetése hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódjon a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a KBC Asset Management NV kezeli, amelynek működését a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, de egyes, jogszabályban nevesített tárgykörökben (pl. reklámok) a Magyar Nemzeti Bank jogosult eljárni. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata. Az alap által kibocsátott befektetési jegyekhez kapcsolódó befektetői jogok magyar nyelvű összefoglalóját itt találja.
kapcsolat