KBC Bonds Corporate EUR, euróban

Az alapot azoknak ajánljuk, akik eurós megtakarításuknak keresnek legalább befektetési kategóriával rendelkező, vállalati kötvényekből álló befektetési alapot.

 • legalább befektetési hitelminősítéssel (BBB) rendelkező globális vállalatok kötvényeibe fektethetsz
 • magas kockázatú eurós kötvény alap, amivel hosszútávon magasabb hozamot érhetsz el

részletek

a te igényeidhez alkalmazkodva

 • hosszú távon a vállalati kötvénybefektetésekkel magasabb hozamot érhetsz el, mint betétekkel, de alacsonyabbat mint a részvénybefektetésekkel. 
 • a KBC Bonds Corporate alap jelen sorozata euróban vásárolható meg
 

amit még érdemes tudni mielőtt döntesz:

 • az alap tőkéje legalább BBB (befektetési kategória) minősítéssel rendelkező nemzetközi vállalatok kötvényeibe kerül befektetésre
 • a kötvények árfolyammozgása, és ennek megfelelően az alap teljesítménye is ingadozásokat mutathat 
 • az ajánlott, befektetési időtáv legalább 4 év
 • az alap kockázati besorolása: dinamikus

 

kinek ajánljuk?

 • aki eurós megtakarításának keres kötvénybefektetési lehetőséget
 • aki bízik a legalább befektetési hitelminősítéssel (BBB) rendelkező vállalatok fizetőképességében, és részesedni szeretne a kötvénybefektetések kamataiból és árfolyamváltozásából.
 • aki a hosszú távon várható megtérülés érdekében elviseli az esetleges  kötvénypiaci árfolyamváltozásból adódó hozamingadozásokat, esetenként átmeneti veszteségeket is.
 • portfóliót építők számára

az alap befektetési jegyeinek árfolyama és teljesítménye az elmúlt időszakban*

visszatekintő hozamok

3 havi 6 havi 12 havi 2 éves 3 éves 5 éves

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen marketing célú hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, befektetési politikáját a Tájékoztató tartalmazza, mely angol nyelven elérhető a vezető forgalmazó K&H Bank Zrt. fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken és a www.kh.hu (vagy a khalapok.hu) internetes oldalon. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhat az alap magyar nyelvű kiemelt információkat tartalmazó dokumentumai felől, mely az alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában, önmagában azonban nem ad teljes körű leírást az alapról. Megalapozott befektetési döntése érdekében előzetesen alaposan vizsgálja meg az ezen dokumentumokban szereplő adatokat, különös tekintettel a kockázatokra.  A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a vezető forgalmazó www.kh.hu internetes oldalán. Az alap számára árfolyamfedezeti céllal, vagy befektetési cél megvalósítása miatt származtatott ügyletek alkalmazása engedélyezett. Az alap nettó eszközértéke jelentősen ingadozhat!  Az alap sem tőkevédelmi sem hozam- vagy árfolyamvédelmi ígéretet nem tesz, ilyen garanciát nem vállal! A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! A befektetési jegy hozama – kivéve, ha tartós befektetésből származó jövedelem – kamatjövedelemnek minősül, mely után a fizetendő adót a kifizető a kifizetéskor köteles levonni. A befektetése hozamához kapcsolódó adózási tudnivalókról kérjük, tájékozódjon a www.kh.hu oldalon vagy tanácsadóinknál. A tartós befektetési szerződés alapján és a nyugdíj-előtakarékossági számlán szerzett jövedelemre sajátos adózási szabályok vonatkoznak. Az adózással összefüggő következmények a jövőben változhatnak, a konkrét adófizetési kötelezettség mindenkor csak az egyedi körülmények alapján állapítható meg. Az alapot a luxemburgi IVESAM NV kezeli, melynek működését a luxemburgi pénzügyi felügyelet, a CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier) ellenőrzi, de egyes jogszabályban nevesített tárgykörökben (pl. reklámok) a Magyar Nemzeti Bank jogosult eljárni. A K&H Bank Zrt. termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata. Az alap által kibocsátott befektetési jegyekhez kapcsolódó befektetői jogok magyar nyelvű összefoglalóját itt találja.

kapcsolat